Adını Kalbime Yazdım Show Tv.de tekrar yayında!

TV Programları

Show Tv.in sevilen dizisi “Adını Kalbime Yazdım” bu akşam 22,45 de tekrar yayında. Bildiğiniz gibi Güneydoğu aşk ve türe dizisi olan bu dizi, 23 Şubat 2014 tarihinde 16.bölümü ekranlarımıza gelmiş, nedendir bilinmez son dört bölümü çekildiği halde yayınlamamış, yayından kaldırılmıştı.

Bugünden itibaren her gün (Pazartesi – cuma) birinci bölümden başlayarak tekrar yayına giriyor. Haberi duyunca bende heyecanlandım. Zira severek takip ettiğim bir diziydi. Show Tv. yetkililerinden aldığım bilgiye göre haber doğru ve kesin. Zaten bugünkü yayın akışına alınmış, 1.Bölüm 22,45 de sevenleri ile olacak. Yarın 2 Temmuz akşamı 2. Bölüm 23.15 de. Sevenleri yayınlanan 16 bölümden sonra yayınlanmayan son dört bölümü de seyredecekler. Ve finali olan 20.bölümü de görecekler.

Geçen bölümlerini merak edenler, Blok sayfamdan takip edebilirler. İlk ölümünden itibaren Kasım 2013’den itibaren yazmıştım. Bazen sert eleştirilerde bulunduğum bu diziyi severek izlemiştim. Asıl merak ettiğim seyredemediğim son dört bölüm. Hiç seyretmeyenlerin bu akşamdan itibaren yayınlanacak birinci bölümden izlemelerini tavsiye ederim. Ben de izlediğim halde tekrar izleyeceğim.

Güneydoğu dizileri 2002’den bu taraf moda oldu. Klasik kan davası, töre ve ağla kurallarının geçerli olduğu diziler. Ezogelin, Sila, Aşk bir hayal gibi dizileri sayabiliriz. Bu dizide MardinMidyat’ da çekilmiş, o yörelerin otantik dokusu gözler önüne seriliyor. Konu hem İstanbul’da ve Mardin’de geçiyor.

Yapımcılığını Focus Film – Nilğün Sağyaşar üslenmiştir. Senaryo Şebnem Aksoy Açıkalın ve Saim Umut Açıkalın yazıyorlar. Yönetmenliğini Metin Balekoğlu yapmaktadır.

Başrollerini Serhan Yavaş (Ömer), İpek Karapınar (Doktor Leyla),Tolga Güleç (Halil), Meltem Miraloğlu (Dicle), Emel Göksu (Kureyşa ana), Erkam Aydar (Kadir), Özge Korkmaz (Zilan), Fatma Öney (Fidan), Sertan Erkaçan (Emin Ali), Aybike Turan (Selin), Kadir Turan (Celil), Pervin Ünalp (Fazıla) ve Dine Altınok (Binnaz) karakterleriyle oynuyorlar

 Şayet Show Tv.in yayın akışında bir sürpriz olmaz ise bu güzel dizinin daha önce yayınlanan 16 bölümüne ve yayınlanmayan son dört bölümünü ve finalini, Ramazan ayı boyunca izleme keyfini bulacağız.
Not: Bugün (2 Temmuz 2014) aldığım bilgiye göre bu talihsiz dizinin yayını gene durdurulmuş. Ramazan’dan sonra tekrar yayına girebilirmiş. Okuyucularımdan özür dilerim. Gene klasik bir Show Tv. karmaşası.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

Not: Haber kaynak: Gecce.com, Akşam Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Hürriyet Gazetesi.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir