Çağatay Ulusoy’un dizilerindeki öpüşme sahne performansı!

Magazin

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Medyada bir sanatçımız (adı mevzu değil), Çağatay Ulusoy öpüşmesini bilmiyor diye bir açıklama yaptı. Her yiğidin bir yoğurt  yiyişi vardır. Herhalde Çağatay’ın da kendine göre bir tarzı var.

İlk dizisi olan “Adını Feriha Koydum” dizisinde Hazal Kaya ile oynadılar. “Feriha” karakteri dizide sevgilisi idi. Aralarında saf, çok temiz ve de zamanla tutkulu bir aşk doğdu. Bu aşk sahnelerinde zaman zaman öpüşme sahnelerini gördük. İlk sahne Cansu intihara teşebbüs etmiş, Feriha da hastanede onun başında kalmıştı. Emir de kardeşi Can için hastanedeydi. Hastane bahçesinde bankta ilk öpüşmelerini gördük. O sıralarda Çağatay Ulusoy, çekinken bir o kadar da heyecanlı idi. Hele hele öpüşme sahneleri gelince tedirgin oluyordu. Dudaklar karşılıklı kondurulur, yanaktan öper gibi oluyordu.

Ekran Alıntısı.PNG öp.37.2

Daha sonra Feriha’yı Halil kaçırması ve birlikte Halil’in elinden kurtulmaları ve eve dönüşlerinde Emir’in evinin kapısı önünde öpüşme sahneleri çok tutkulu ve ihtiraslı oldu. Sanki gerçek gibi bu sahnede özen gösterdiklerini gördük. Bir de okul bahçesinde herkesin gözü önünde dakikalarca süren bir öpüşme sahnesi vardı ki,  izleyenler arasında ses getirmişti.

Ekran Alıntısı.PNG ateşli   Ekran Alıntısı.PNG ateş 2

Çağatay Ulusoy, “Emir’in Yolu” dizsinde Gizem Karaca ile öpüşmeleri çok daha tutkulu ve istekliydi Hele dizinin 2.bölümünde teknedeki sahneleri görülmeye değerdi. Hatta o zaman şöyle bir dedi kodu konuşuldu. Boğaz Köprüsü altında tekne ilerliyor. Teknenin ön ucunda karşılıklı öpüşme sahnesi. Sahne çekimi bitiyor. Denizden yönetmen “Stop” diyor. Öyle ki Gizem Karaca ile Çağatay Ulusoy rollerini, öpüşmelerini devam ettiriyorlar. Bu sahne nedeniyle aralarında gerçek hayatta da aşk dedikoduları çıkmıştı.

Ekran Alıntısı.PNGey.6    Ekran Alıntısı.PNGey.4

 

Ekran Alıntısı.PNGey.7   Ekran Alıntısı.PNGey.8

Ekran Alıntısı.PNGey.3

Çağatay Ulusoy, “Medcezir” dizisinde bu defa Serenay Sarıkaya ile başrolü oynuyorlar. Dizide Yaman-Mira aşkı var. Önceleri ürkek başlayan bu aşk Lunaparkda dönme dolapta ilk öpüşmeleri ve bu öpüşme sahneleri o bölümü damgasını vurmuştur. Artık dizide devam eden bu dolu dizgin aşk özel hayatların da devam eder olmuştur.

Ekran Alıntısı.PNGmd.lp.1a   Ekran Alıntısı.PNGmd.lp.2a

Çağatay öpüşmede önce karşısındaki bayan oyuncunun alt dudağını ağzına alıyor, sonra da üst dudağını geçerek öpüşmeyi sürdürüyor.

mira 5   Ekran Alıntısı.PNG mira 3

Eski Yeşilçam filmlerini hatırlayanlar bilir. En güzel öpen oyuncu rahmetli Orhan Gürşiray olduğunu bilirler. Gürşiray öyle öperdi ki, karşısındaki bayan oyuncunun çenesini bile ağızına alırdı.

Çağatay Ulusoy, bence iyi öpen bir oyuncu. Artık o bir usta, eski utangaçlığı da yok oldu. Dizilerde gördüğümüz sahneler artık canlı şahidi.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan Adını Feriha Koydum, Emir’in Yolu ve Medcezir diziden alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir