“Bir Zamanlar Çukurova” Yeni Sezonda da Zirveyi Kimselere Bırakmayacak!

TV Programları

İddialı yapımlara imza atan Atv’nin oldukça sevilen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” yeni sezonda zirveyi yine kimselere bırakmayacak gibi duruyor. Başrolü oynayan Vahide Gördüm dizinin önemli karakterlerinden biri.

Züleyha (Hilal Altınbilek) ile Yılmaz (Uğur Güneş) aşkı ile başlayan dizi, bu iki karakter sayesinde çok sevilmiştir.

 

Diğer başrol oyuncusu; Murat Ünalmış (Demir Yaman) sert karakteri ile tepki alsa da diziye renk katan başka bir oyuncu.

Dizinin başka bir karakter oyuncusu Kerem Alışık canlandırdığı Fekeli Ali karakteri ile izleyicinin gönlünü fetheden başka bir oyuncumuz. Yabancı ünlü bir spikerle birlikte.

TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” ülkemizde çok sevilmiş, Yurtdışına kapılarını açmıştır. Artık Bosna ve Slovenya’da da ekranda! Bosna Hayat TV ve Slovenya POP TV’nin ünlü sunucuları, dizinin başrol oyuncuları ile röportaj yapmak üzere Türkiye’ye gelmişler.

Bir Zamanlar Çukurova, şu anda 11 ülkeye satılmış durumda. Devamlı yeni teklif gelen dizinin, şimdiye kadar yapılan görüşmelerle kış sezonunda yayınlandığı ülke sayısının 20 olması planlanıyor.

 

Quality of Magazine Ödül Töreni’nde Bir Zamanlar Çukurova ‘En Quality Dizi’ ödülünü almıştır.

Kerem Alışık ise ‘En Quality Erkek Oyuncu’ ödülünü aldı.

Ağustos ayının son haftasına doğru yeni bölümlerin çekimi başlayacak! Eylül ayının ilk haftası içinde dizinin fragmanı yayınlanacak! Dizimiz 35.bölümde sezon finali yapmıştı. Eylül ayının 3.haftasına doğru 36.bölüm ekranlara gelecek! İzleyicin merak ettiği olaylar gözler önüne serilecek. Yılmaz Fekeli’nin evinde Müjgan ile geçirdiği ilk gecenin sonunda sabah, çekmeceden Züleyha’nın yırtık mektubunu bulmuş ve bahçede burnundan soluyarak okumuş iyice hırslanmıştı.

Diğer taraftan Züleyha, Demir Yaman’dan olan çocuğunu aldırdı mi? Merakla beklenen başka bir konu… Yılmaz yeni evlendiği doktor Müjgan’dan boşanacak mı?

36.bölümün yayınlanması ile gerçekler su yüzüne çıkacak!

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir