“Afilli Aşk” İyi Gidiyor!

TV Programları

Yaz dizilerinde Kanal D’nin “Afilli Aşk” beğeni ile izleniyor ve reytinglerde ön sıralarda yer alıyor. Geçen hafta Total grubunda 6,75 reyting puanı ile Haftanın dizileri arasında ilk sırada yer aldı.

Dün akşam 5.bölümünde aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi yine reytingleri oldukça iyi idi.

Yapımcılığını Arc Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor.

Senaryosunu; Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu birlikte yazıyorlar.

Başrollerini; Burcu Özberk (Ayşe) ve Çağlar Ertuğrul (Kerem) birlikte oynuyorlar. Diğer rollerde Taner Rumeli (Rıza), Uğur Uzunel (Erkut), Benian Dönmez (Melahat), Güzide Arslan (Gonca), Serkay Tütüncü (Volkan), Neşe Baykent (Yelda), Altan Erkekli (Muhsin), Yılmaz Kunt (Berk), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Ozan Dağgez (Samet), Asena Tuğal (Hülya), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Banu İnan (Nermin), Vural Ceylan (Kadir), Hira Su Yıldız (Buse) kadroda yer alıyor.

5.Bölümde Ceyda tarafından para karşılığı görüntüleri servis edilen Ayşe çok zor bir durumla karşı karşıya kalır. Bu kriz aileleri de etkiler. Kerem ise bu işin peşini bırakmamaya niyetlidir. Ayşe için zor günler başlar. Başta ailesi ve işi olmak üzere yavaş yavaş her şeyini kaybeder. Kerem zor bir bayan müşteriyi bir anlaşmaya imzalatmak üzere babasına söz verir. Bu zor müşteri Kerem’in eski sevğililerindendir. Kerem ne yaptıysa imzayı attıramaz. Onları toplantı odasında uygunsuz yakalayan Ayşe, kocasına yardım eder ve bu imzayı bir takım sözler karşılığında imzayı attırır.

Ayşe kocası Kerem’in gözüne girer. Diğer taraftan Ceyda, Ayşe ile uğraşır kocasına karşı küçük düşürmeye çalışır. Kerem de Ceyda’yı sıkıştırır, işten atmakla tehdit eder. Bu restleşmeyi kim kazanacak? Önümüzdeki hafta 17 Haziran Çarşamba akşamı 6,bölümde hep birlikte göreceğiz!

Keyifli bir komedi dizisi olan Afilli Aşk bu hafta Somera araştırmalarına göre sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmuş.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir