Çukur’da Tasfiyeler Başladı! Baykal ve Elvis Feci Şekilde Öldürüldü!

TV Programları

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümüne Baykal’ın ani vedası damgasını vurdu. Bölümün finalinde Yamaç’ın, Emrah’la ilgili gerçeği öğrendiği anlar ise gelecek bölümle ilgili merak ve heyecanı artırdı.

Pazartesi akşamlarını zirvede kapatan ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Baykal’ın ani vedası ekran başındakileri şoke etti. Nazım’ın tuzağıyla kendini büyük bir çıkmazın içinde bulan Baykal, tüm yaptıkları ortaya çıkınca Elvis’in adamları tarafından öldürüldü. Baykal’ı ölüme sürüklemesinin ardından Emrah’a babasını Koçovalıların öldürdüğünü söyleyen Nazım, yeni bir mücadeleyi tetikledi.

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan 23’üncü bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 11.57 izlenme oranı (rating), 24.84 izlenme payı (share), ABC1 20+’da11.64 izlenme oranı (rating), 23.88izlenme payı (share), Total’de ise 8.84 izlenme oranı (rating), 19.55izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un heyecanla beklenen 23’üncü bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #heyecanıyoketiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #heyecanıyok etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 13 saat 40 dakika, dünyada 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 2 Nisan Pazartesigünü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

ELVIS TEHLİKESİ ORTADAN KALDIRILDI!

Koçovalı Kadınlarını, Elvis’ten kurtaran Emrah, sevdiklerinin bir daha zarar görmemesi için Elvis’le son kez hesaplaştı. Elvis’i gözünü kırpmadan öldüren Emrah, bu hamlesinin sonucu olarak Yamaç’a kendisiyle ilgili büyük gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Sena’nın ağabeyi olduğunu söyleyen Emrah ile Yamaç arasında nelerin yaşanacağı büyük merakla beklenecek.

İdris Baba, Celesun ile hesaplaşır. Gönlünü alır, onu evladı olarak kabul eder.

Yamaç’ın gerçekleri öğrendiği final sahnesi: (1)

https://www.youtube.com/watch?v=w41OqfTbZhM

CELASUN İLE VARTOLU’NUN BÜYÜK YÜZLEŞMESİ

 

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Celasun’un Vartolu’ya, İdris’in Medet’i istediğini söylediği dakikalar tansiyonu yükseltiyor.

Uzun zaman sonra Vartolu’nun karşısına Koçovalıların adamı olarak çıkan Celasun ile Vartolu arasında yaşanacaklar gerilimi tırmandıracak.

Aras Bulut İynemli oyunculu ile zirveye çıkıyor. Yamaç olarak, atarlandığı anlar tanınmaz bir kişiliğe bürünüyor. Karısı Sena (Dilan Çiçek Deniz)  karşısında bambaşka biri oluyor.

Aiço (Rıza Kocaoğlu) yine oyunculuğu ile döktürüyor. Tek başına sevdiği gazeteci Hale’nin katili olan Lazı bulur ve konuşturur, ölüm emrini verenin Baykal olduğunu öğrenir. Laz’ın cezasını verir.

Çukur’da tasfiyeler başladı. Beyefendi lakaplı Baykal, oğlu Nazım’ın gazabına uğradı. Elvisin adamları tarafından öldürüldü. Elvis’i de Emrah amir tarafından arabanın bagajında infazını 3 el tabanca kurşunu ile yaptı.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne: (2)

‘Çukur’un yeni bölümü 9 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Çukur kim ne derse desin! Süper bir dizi…

 

İyi Seyirler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

(1) https://www.youtube.com/watch?v=w41OqfTbZhM

(2) https://www.youtube.com/watch?v=2HseimLd_dM

Not: Kaynak haber ve görseller Cansu Uras İletişim Deposu basın bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir