Hakan: Muhafız’ın 3.Sezon çekimlerine Yeni Oyuncular Dahil Oldu!

Genel
Netflix’in dizisi olan, Hakan: Muhafız’ın 3.sezon oyuncu kadrosuna yeni oyuncular dahil oldu.
Başrolünde Çağatay Ulusoy’un oynadığı dizinin yeni sezonunda kadroya Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı, Hasan Üner katılıyor.
Dizinin yeni sezonlarında Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi (Engin Öztürk) tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor.
Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.
Önceki gün 3. sezon çekimlerinin başladığı duyurulmuştu. Eski kadrosu Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk  yanına katılan yeni oyuncuları tanıyalım.
Şimdi 3.Sezon çekimlerine katılan yeni oyuncuları tanıyalım.
Funda Eryiğit
Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ile işbirliği yapar.
Taner Ölmez :
Taner Ölmez dizide Burak karakteri olarak Hakan’a yardımcı olacak, yani Muhafız tarafında. Taner Ölmez (Burak)  koca İstanbul’un insanlarını kurtarmak için Nisan ile işbirliği yaparlar.
Taner Ölmez’i 2014-2015 yıllarında Çağatay Ulusoy ile Medcezir dizisinde birlikte oynamışlar, çok da başarılı olmuşlardı. Şimdi tekrar bir arada İstanbul’u kurtarmak için ölümsüzlere karşı aynı amaç için çalışıyorlar.
Bilge Önal
Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal‘ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan’dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Dizide hangi karakteri canlandıracağını bilmiyoruz. İleride göreceğiz.
İlayda Alişan
Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi dizilerin kadrosunda yer alan İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculukla tanıştı. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlara adım attı. Son olarak Çukur dizisinde Aşkın karakterini can verdi. Hakan: Muhafız’da iyi bir iş çıkaracağını tahmin ediyorum.
Emre Mutlu

Her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar. İşte o veziri de Emre Mutlu canlandırıyor.

Halil Özgür Sarı
Hasan Üner
Hakan: Muhafız dizisinin 3. Sezon çok daha özenli, üstüne basa basa çekilmesi gerekli. Yoksa serinin 4.Sezonuna ilgi çok az olur ve devamı gelmez.
Yeni oyunculara başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir