Çağatay Ulusoy’un Yeni Projesi Ne?

Magazin

 

Çağatay Ulusoy önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışında görüntülendi. Sakallı ve kilo almış hali ile iyice dikkatleri çekiyor, sevenleri de onun bu halini beğenmiyorlardı. Bu imaj değişikliğinin bir sebebi vardı… Çağatay Ulusoy’un yeni projesi ne?

SAKAL VE KİLONUN SIRRI :

Çağatay Ulusoy, son bir aydır saç-sakal birbirine karışmış ve kilo aldığı gözlemleniyordu. Bu görüntünün yeni proje için olduğu anlaşıldı. Netflix yeni 3.sezon çekimleri ile alakası yok. Mayıs ayında çekimlere başlanacak. Bu hali ve imajı yeni proje içinmiş kendi ağzı ile ifade etti.

Yakın zamanda Amerika’ya gidip yeni görüşmeler olacağını söyleyen oyuncu, “Amerika’ya gideceğim doğru. Görüşmelerim olacak Hakan Muhafız devam ama farklı bir şeyler var söyleyip de sürprizini kaçırmayayım şimdi. Farklı işler olacak, farklı şeyler yapacağız inşallah” diye konuşmuş. Bir dargın bir barışık Duygu Sarışın, sorulunca Ulusoy, “Özel hayatla ilgili konuşmuyorum, görüşürüz” diyerek sevgilisiyle alakalı soruları yanıtlamamış.

Bu yeni proje Nedir?

Bana göre bu sinema filmi projesi. (Kesin değil! Benimki sadece bir tahmin)  2 yıl önce 2017 yılı Mayıs ayında ‘İçer’de dizisinin finali yapılacaktı.  Gündemde yaz aylarında çekilecek Koca Yusuf sinema filmi konuşuluyordu. Ben 5 Temmuz 2017 “Çağatay Ulusoy yeni sinema filminde pehlivan oluyor” blog yazımda bahsetmiştim. (http://balcilar-blog.com/?p=20236) Şimdi o filmin çekimleri başlayacak gibi duruyor. Son günlerde Koca Yusuf sinema filmi projesi sosyal medyada sıkça dillendirilmeye başladı.

Ağustos 2017’de Çağatay Ulusoy Netflix ile The Protector – Hakan: Muhafız dizisi için anlaşma imzalayınca bu sinema projesi ileriye tarihe bırakılmıştı. 7 Mart 2018 Tarihinde ilk Netflix Türk dizisi çekimleri başlamış ve 2 sezon çekilmiş ve bitmiştir. İlk sezon (10 Bölüm) 14 Aralık 2018 tarihinde Internette Netflix’de yayınlanmıştı.

Artık sıra gelmiş olmalı ki, Sinema filmi gündemde…

Koca Yusuf, imaj olarak  Çağatay Ulusoy’a benzemiyor. Boy uygun, her ikisi de 1.88 civarında. Koca Yusuf ‘da sakal yok, sadece pos bıyık var. Çağatay’ın saç ve sakalını ona göre kesilecek, sadece pos bıyık bırakacaktır.

Kilo sorunu; Koca Yusuf 144 kilo imiş. Çağatay da 8-10 kilo alması gerekiyor ki biraz yaklaşsın. Son günlerde Ulusoy’un kilo aldığı her halinden belli oluyor.

Koca Yusuf’un hayatı film çekimleri, Hakan: Muhafız dizisini aksatmadan yapılacaktır. Çağatay Ulusoy bir koltukta iki karpuz taşıyabilen hırslı ve azimli bir oyuncumuz, üstesinden gelecektir. Kasım – Aralık aylarında Sinemalarda vizyonda olacaktır. Ben Çağatay’ı çok iyi tanıyan biri olarak  başarılı olacağını biliyorum. Bu film ülkemizde değil Dünya sinemalarında gösterilecek ve inanılmaz başarılı olacaktır.

İşte sayın okurlarım, sizlerin de merak ettiğiniz Çağatay’ın yeni imajının sırrı Koca Yusuf sinema filmi. İlerleyen günlerde, hep birlikte bu haberi duyacak ve göreceğiz.

Koca Yusuf, 3 yıl Fransa’ da daha sonra, 1897 yılında gittiği Amerika’da, aldığı başarılar nedeniyle Amerikalılar ona (The Terrible Turk) “Korkunç Türk” lakabını takmıştır. Bu Cihan pehlivanımız Koca Yusuf’un hayatını canlandırmak Çağatay Ulusoy’un başarılı işlerinden biri olacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

2 thoughts on “Çağatay Ulusoy’un Yeni Projesi Ne?

  1. Great ? I should definitely pronounce, impressed with your web site.
    I had no trouble navigating through all the tabs and related info
    ended up being truly simple to do to access. I recently found
    what I hoped for before you know it at all. Quite unusual.
    Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme .
    a tones way for your customer to communicate. Nice
    task.

    my blog: dog vest

  2. I do accept as true with all of the ideas you’ve offered in your post.
    They are very convincing and can certainly work. Still, the posts
    are too brief for novices. Could you please lengthen them a
    little from subsequent time? Thanks for the post.

    My blog 안전한카지노사이트

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir