Diziler; Nerede Kalmıştık!

TV Programları

Ulusal kanallarımızda gösterimdeki diziler nihayet 21 Ocak Pazartesi, Show Tv’de ekranlara gelen “Çukur” ile 2019 sezonu başlıyor.

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur yeni sezon 49.bölüm ile başlıyor. Son bölümü 24 Aralık 2018 Pazartesi akşamı ekranlara gelmişti. Hatırlayacaksınız dizinin final bölümümde ‘Yamaç’ karakteri (Aras Bulut İynemli) 2 el kurşunla sol göğüsünden ve karından yaralanmıştı. Arabanın farı nedeni ile seyirci ve Yamaç kendisini vuranı görememişti. Dere yatağına yuvarlanmış, orada ölümün eşiğine gelmişti. İzleyici sevdiği karakterin vurulmasını çok üzülmüş! Yamaç’ı neden kim vurdu sorularına cevap aramaya başlamıştı. Bu 3 hafta sürdü. Senaristimiz de bu sır perdesinin aralanmaması için epeyce uğraş vermiş!

Yamaç’ı kim Neden vurdu sorularını izleyici cevap aramıştı. Akla gelen zanlılar; Celesun, Medet, Aliço ve Metin’in isimleri geçiyordu. Ben tip olarak Medet zan ettim ama sonunda Metin olduğu söyleniyor. Peki, Metin Yamaç’ı neden vurdu? Şahsi kini neydi?. Karakuzulu Çeto mu azmettirdi. Bilmiyoruz? Pazartesi akşamı saat:20’de hep birlikte öğreneceğiz. Bir fısıltı habere göre Yamaç (Aras Bulut İynemli bu 3 haftalık arada kısa dönem paralı askere gittiğini duyduk. Hayırlı teskereler Yamaç.

https://www.showtv.com.tr/dizi/fragman/cukur-49-bolum-fragmani/70504

Pazartesi gecesi Star Tv’nin Söz dizisinin yeni bölümü 66.bölüm de ekranlarınızda..

Salı günü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başlıyor. Kadın dizisi de salı günü yeni bölümü ile ekranlarda.

Çarşamba günü: “Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümü ekranlarda olacak.

Perşembe günü benim merakla beklediğim üç dizi var. 1.Bir Zamanlar Çukurova, 2.Çarpışma; Kıvanç Tatlıtuğ ile geliyor. Ve 3.Bizim Hikaye. Bir aksilik olmaz ise her üç dizinin yeni bölümleri ekranlarda olacak!

Cuma gününün gedikli dizisi Arka Sokaklar da, 498.bölümünü sevenleri bir hafta daha bekleyecek. 25 Ocak Cuma günü yeni bölüm gelecekmiş. Aynı gece yayınlanan İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Esma Sultan Uludağ da ikinci balayını yapıyor. Tahminim o da 25 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak!

Cumartesi geceleri yayınlanan bir Star Tv. Romantik komedi türündeki dizisi “Erkenci Kuş” 26 ocak akşamı ekranlarda olacak.

Fox Tv’nin savaş filmi “Savaşçı” 27 Ocak akşamı Fox Tv ekranlarında olacak, meraklılarına duyurulur.

Şu soğuk kış gecelerinde annenizin patlattığı mısır ile televizyon karşında iyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir