Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize2 Aşk” 1 Mart 2019’da Sinemalarda!

Sinema

Mahsun Kırmızıgül, 1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren ‘Mucize’ sinema filminin gişedeki başarısından sonra ikinci filmi başladı. “Mucize2 Aşk” olarak ikinci filmi çekti.

Geçtiğimiz 6 Aralık günü filmin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanı Youtube kanalından izlediğim kadar çok güzel olmuş. Beğendim, ilk filmi Mucuze’yi sinemada izlemiş çok etkilenmiştim.

Boyut Film’in yapımcısı, Mahsun Kırmızıgül, Senaristliği ve yönetmenliğini yaptığı film; Yaşanmış gerçek bir dram filmi olup, ötekileştirilmiş insanların öyküsünü anlatıyor.

3 Aralık 2018 Dünya Engelliler Gününde Mahsun Kırmızgül attığı twitlerte “Yazken ve çekerken en etkilendiğim sahneydi” Diyor. Başka bir twitinde; “Kusurlu olan sen değilsin… Kusurlu olan hayat… kusurlu olan insanlar.”  Mucize2 Aşk, bir dostluğun hikayesi. Mucize bir aşk masalı ve bir başarı hikayesi.

Mahalle kadınları Aziz’in karısına; “Gençliğini güzelliğini yakışan birini koluna tak” diyerek dalga geçerler. Çocuklar uçurtmalarının kuyruğu onun arkasına takarak gülerler.

Aziz, hayata ve insanlara isyan eder, avazı çıktığı kadar bağırır, çağırır.

Dostları ona yardım eder, elinden tutar, denize götürür, yüzmesine, kumsalda masaj yapar.

Dostları bez çarşaf bağlayarak Aziz’i denize sokarlar.

Düğünlere, sinemaya götürüler, sosyal hayatın içine sokarlar.

Aziz; Umudunu kaybetmeden, karısı için, kendisi için, ayakta kalmak için, daha çok çalışır. Çocukluğunda ateşli bir hastalık geçiren Aziz, iyileşir ve topluma karışır.

Başrollerini; Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Melis Sülün ve Mahsun Kırmızıgül oynuyor.

Mucize2 Aşk fragmanı Youtube’de yayınlandı.

Ben kendi adıma 1 Mart 2019 vizyona çıktığında sinemada seyretmek istiyorum.

Mahsun Kırmızıgül’e “Mucize2 Aşk” oyuncularına ve kamera arkası ekibine şimdiden kutluyor, gişesinin bol olmasını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not:  Görseller tarafımdan fragmandan alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir