Medcezir / Sezon finalinde inanılmaz olaylar!

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Star Tv.in fenomen dizisi “Medcezir” süper bir sezon finali ile 1.ci sezonunu kapattı. Tüm kadrosu ile tatile çıktı. Tahmin ederim, 13 Eylül Cuma akşamı 39.bölümü ile 2.ci sezona merhaba diyecek.

Reytinglerine göz atarsak, Dünya kupası maçları nedeniyle AB’de 3.sırada, Total’de 4.sırada yer aldı.

İzleyenler, Mira Amerika’ya gidecek, Asım Şekip Kaya Sude Hanımla evlenecek derken fırtına gibi bir sezon finali oldu. Tabiri yerindeyse sığırcık kuşları gibi herkes bir yana dağıldı.

Şimdi sezon finalinde geçen akıl almaz olayları özetleyelim.

Geçen bölüm sonunda Turunç Nadir, intikam için Turan’ın çocuklarından birini öldürmek istemiş, Yaman ve Kenan’a aynı anda telefon etmiş, ilk açanı öldürmek babasının gözü önünde öldürmek ister. İlk telefonu Yaman açar, babası ile konuşur. Kenan da telefonu açmıştır. Turan yıllar önce, Turunç Nadir’e yaptığı hatayı anlatır. Bu nedenle yıllarca kaçtığını, cezasını çekmeye razı olduğunu, onlara zarar gelmemesini ister.

Turunç Nadir, karısı ve çocuğunun ölümüne sebep olan Turan’ı cezalandırmaya kararlıdır. Bu gece bu iş bitecek diyerek talimat verir. Hasan’a bombayı Selim Beyin arabasının altına koymasını söyler. Hasan kurulu bombayı Selim’in arabasının altına koyar. Her şey benim ve Turan’ın gözünün önünde olacak.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.1a

Yaman ile Kenan’ın yanına Mert ile Selim Bey de gelir ve polisi arar. Yaman’ın telefonuna Altınkoy çıkışında diyerek mesaj gelir. Yaman, ben bekleyemen diyerek Selim Beyin bombalı arabasını alır. Kenan ile Selim Bey de aynı arabaya binerler. Selim Bey mevkii polise bildirir.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.2

Mira, Mert, Sude Hanım evde beklerler. Mert de adresi bulur. Mira’nın arabası restaurantta olduğu için, Mert’in motoru ile onları takip ederler.

Sinan Bey, Ender Hanımı arar. Ender cevap vermez, telefonu kapatır. Sude Hanım, bu evin tarihinde Yaman’dan önce, Yaman’dan sonra diye bir şey var gerçekten de… Bu lafı duyan Nevin Hanım bozulur.

Sinan Bey, Ender Hanım’a mesaj atar. Mutsuzluğuna sebep olmak istemiyorum. O gece bir hataydı, biliyorum. Mutlaka konuşmamız lazım.

Turunç Nadir, Turan’ı bir arabanın içerisine bağlanır. Beklemeye başlarlar.

Selim Beyin arabasına benzin için benzinciye uğrarlar. Yaman o sırada geçmişi babasının gidişini, İzmir’deki babasıyla karşılaşması gözlerinin önüne gelir. Selim Bey Yaman’a iyi misin ben kullanayım mı? Yaman devam eder.

Selim Bey, Nadir Beyi arar. Nadir yatta, müziği açtırır. Bir yakımın düğünündeyim der.

Mert yolda motoru kullanırken kötü olur, Mira ile değişirler. Mira babasının telefonlarını açmaz. Faruk Bey, artık bu ortamda olmasını istemiyorum, Yaman’ın yaşattıkları yüzünden kızımı kaybedeceğim.  Yeter, derhal Amerika’ya gidiyor. Mira, Amerika’dan dönmeyecek.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.3

Turunç Nadir’in adamı Cengiz sorar. Önce Yaman mı? Turan mı? Nadir Bey, elinde kumanda ile bekler. Önce oğlu, der. Yaman, babasının bulunduğu arabanın yakına gelir. Turunç Nadir, pimi basar, basar. Arabadaki bomba patlamaz. Hasan, evlatlığı gibi olan Yaman ve Kenan’ı acımış, gerektiği gibi aleti kurmamıştır. Nadir, niye patlamıyor bu diye bağırır.

Yaman, Kenan ve Selim Bey arabadan inerler. Turan’ın arabasının yanındadırlar. Nadir, pimi basar, Turan’ın içinde bulunduğu arabayı patlatır. Ortalık alev topuna dönüşür.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.4

Yaman, o an çılgına döner, baba diye avazı çıktığı kadar bağırır, Selim Bey onu zor tutar. O sırada Mira ile Mert gelir. Mira, Yaman’ın perişan

halini gördükçe dayanamaz, o da gözyaşı döker. Turunç Nadir kıyıdaki teknesine biner, oradan uzaklaşır.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.6

Emniyetten soruşturmadan dönerler. Yaman, hala olayın şokundadır. Arabada, Mira onu teselli etmeye çalışır. Eve geldiklerinde Yaman, ben biraz yürüyeceğim abi diyerek ayrılır. Mira’nın gelmesini istemez.

Hasan’ı Nadir Bey çağırır, adamları onu götürürler. Hasan, arabanın altında kalan aleti düşünmektedir.

Ender Hanım, Mert’e sarılır, Eylül’e sarılır. Kocasına yüz vermez.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.7

Yaman kıyıda çakılları avuçlar, avazı çıktığı kadar bağırarak denize atar. Ortalığı tekmeler. Mira da gelmiş onu seyrediyordur.

Babasını kaybetmenin acısını atmak ister. Mira, ona yaklaşır, biraz açığına oturur.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.8

Yaman, işte bu yüzden diyorum, Mira hiçbir zaman benim olamaz. Benim ne olduğumu, kim olduğumu hiçbir şey değiştiremez. Bunun ne iyi not alamakla, ne de efendi bir adam olmakla alakası yok, değişmez. Bunun seni sevmemle de alakası yok. Ben seninle olamayız diyorum ya, olmaz. Baksana bana ya… Benim babam bir katil, hem hırsız, hem de katil. Dün gece kendi ağzından duydum. O dün gece var ya Mira, dün gece. Benim babamın kendi yaptığının, hesaplaşmaktan korktuğu kaçtığı geceydi. O dün gece yüzünden ben bütün çocukluğumu kaybettim. Sonunda kaçtı, kaçtı yakalandı işte… Benim babam öldü, ama düşmanı yaşıyor. Mira hiç sesini çıkarmadan Yaman’ı dinler. Artık ben kimim herkes biliyor artık.

Hasan Turunç Nadir’e getirilir. Emniyete gidildiği sırada bombayı tekrar patlatmasını istemiştir. Ne oldu Hasan üvey evlatlarını kıyamadın mı? Hasan, olur mu öyle şey. Nadir, tabancayı Hasan’ın başına dayar. Hasan, abi beni af et, yapamadım. Nevin’e kıyamadım, çocukların ne suçu var. Kulun kölen olayım, ben o çocukların vicdan azabı ile duramam. Nadir, Hasan iki elini de ateş eder.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.9

Mira eve geldiğinde babası Faruk Bey, düğünden sonra hemen Amerika’ya gidiyorsun. Biz seni sakin bir hayata çekmeye çalışıyoruz, sen olayların üzerine gidiyorsun. Sude Hanım, peşinde bombalı adamlar olan biriyle dolaşmanı istemiyoruz. Beren, abla senin hastalığın çok tehlikeli, niye anlamak istemiyorsun. Senin kafanda bir bomba var. Ölebilirsin abla şaka değil bu. Senin için varsa yoksa Yaman. Abla ne olursun git.

Ender hanım, barut gibidir. Mert, baba yaklaşma yanıcı madde, der. Ender, huzurumuz kaçtı. Selim Bey çok yorgunsun sen. Bir ben suçluyum. Selim Beye tam sıkıntılarını söylemez. Yaman’ı kast ederek başka birisinin trajedisini yaşıyoruz. Bu hayat bizim hayatımız mı? Hepimiz toplu halde Yaman’ın hayatını yaşar olduk. Selim Bey, ona oğlumuz dedik Ender. Bunu bana siz mecbur ettiniz. Bir tane daha çocuğumun olmasına hazır değilim.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.10

Yaman, daha önce yanlarında çalıştığı kıyıdaki tekne tamircilerine gider. Üzüntüsünü hafifletmek, stres atmak için çalışır. Teknenin eski boyalarını fırçalar.

Sinan Bey işi bırakır Londra’ya gitmeye karar verir. Sude Hanım, ısrarla Ender’le aranızda ne oldu diye sorar. Bu gün de toplantıya gelmedi. Hislerim bu güne kadar beni hiç yanıltmadı, havada aşk kokusu var. Sinan, yanılıyorsun, der. 15 gün sonra düğün var, o zaman burada olacaksın değil mi? Konuşmak için bir arkadaş ararsan, ara beni mutlaka.

Yaman, annesi ve Kenan’ı İzmir arabasına bindirmek için garaja götürür. Son anda Mert de onlarla gider. Sinan Bey Ender Hanımın arabasını yollar. Selim Bey yürüyüşe çıkar. Turunç Nadir, Yaman’ların arabasını takip eder. Vazgeçmemiştir, elinde kumanda her an patlatmaya hazır. Sonra ne düşündüyse patlatmaktan vazgeçer. Selim Bey ile karşılaşır. Ne oldu canınız sıkkın. Yaman’ın babasının dün öldürülmesinden bahseder. Yapan kendi olduğu halde, ne diyorsunuz diyerek tepki verir.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.11

Mira’ya mesaj gelir, uçak bileti düğünün ertesi günü ayın yedisine alınmıştır. Mira Beren’e babam biletimi ayın yedisi ile değiştirmiş. Beren,

süper, der. Mira, peki ben yokken her gün Yaman’dan rapor verecek misin? Yaman’ın yanına yaklaşan her kıza cadılık yapacak mısın? Ayıp ediyorsun, her türlü hizmetindeyim.

Garaja giderken Nevin Hanım, sizin babanız yıllar önce ölmüştü. Bırakın peşini. Kenan, bence Turunç Nadir’in borcu kapandı zaten, der.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.12

Orkun, şirket toplantısındadır. İşler pekiyi gitmemektedir. Tartışma çıkar, Reyhan Hanım ile Orkun ters düşer ve toplantıyı terk eder. Çıkışta o şirkette çalışan Leyla, Orkun’a adam değilmişsin. Yaman gerçekten haklıymış.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.13

Yaman arabayla bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisinin dedektörle kontrolünde araba altındaki bomba bulunur. Polis çağrılır. Mert, bomba diye bağırır. Polis her ikisini sorguya çeker. Babası Selim Bey gelir, durumu kurtarırlar.

Evde durum değerlendirmesi yapılır. Yaman çok tedirgindir, dün koyduysa neden patlatmadı. Ender hanım, Yaman’a ters çıkar. Hem senin hayatın, hem bizim hayatımız tehlikede. Sude, Mira buralardan uzaklaşacağı için seviniyorum. Ender Hanım, ya biz ne yapalım Sude… Yaman, laflardan rahatsız olur, solandan bahçeye çıkar. Peşinden Faruk Bey de gider.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.14

Faruk Bey Yaman deyince, hiçbir şey söylemenize gerek yok. Ne söyleyeceğinizi çok iyi biliyorum. Haklısınız da üstelik. Mira’nın gitmesini bekleyeceğim, sonra ben de gideceğim buralardan, tamamen. Ne olur Selim ağabeyler bilmesinler. Bir de bunun yüzünden tartışma çıkmasın. Mira’ya da söylemeyin lütfen, o gitsin ben de gidiyorum. Faruk Bey, teşekkür ederim.

Yaman odasına geçtiğinde Mira’yı karşısında bulur, gitarını çalıyordur. Mira, Yaman’ın ellerinden tutar, benimle bir yere gelmeni istiyorum. Yaman, nereye? Mira, her şeyin başladığı yere…

Ekran Alıntısı.PNGmd38.15

Aylar önce gittikleri lunaparka giderler. O günkü gibi dönme dolaba binerler. Mira, her şey burada başladı, beni ilk kez burada öptün, ilk kez burada biz olduk. Yarınlar için niye üzüyoruz birbirimizi. Yaman, senin babanın kim olduğu, ne yaptığı, senin nerden geldiğinin hiçbir önemi yok. Benim için sadece sen önemlisin. Sana dert olan her şey benim de derdim. Senin üzüldüğün her şeyi senin kadar üzülüyorum. Ne olur şu an sadece bu anı yaşayalım.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.16

Yaman, ben seni çok seviyorum, çok. Yaman, ben de seni çok seviyorum. Yarın gideceğini bu yüzden bu konuşmayı burada yapmak istedim. Yaman, ne kadar çabuk gidersen o kadar çabuk dağılır ve toparlarım. Yaman, seni sevmeye devam edeceğim. Hiç vazgeçmeyeceğim.

Televizyon Mira ve Beren ile röportaj çekimleri yapar. Düğün hakkında görüşürler. Kenan, cenaze için gelmiştir. Yaman düğüne gelcen mi? Mert, aman, der. Kenan, merak etmeyin gelmeyeceğim.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.17

Mert, yarın da Mira yolcu. Kenan, Mira’ya hava alanına sen mi bırakacaksın? Hazır sen havalındayken İzmir’e hazır uçakla gidelim. Mert hemen kulağını diker. Yaman’a sen de yarın mı gidiyorsun? Kenan, pot mu kırdım. Mert, temelli mi gidiyorsun yoksa deyince Yaman annemin yanına taşınmaya karar verdim. Ama sakın Mira’ya gidinceye kadar söylemek yok. Mert bu habere çok bozulur, masadan kalkar. Yaman peşinden koşar, yemin ediyorum benim için iyi olacak, okul da ayarlarım oradan. Haftaya burs için sınavlara da gireceğim. Olursa orda devam edeceğim, olmazsa seneye tekrar sınavlara gireceğim. Mert ben sana gitme kal demekten yoruldum, ne halt edersen et.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.18

Mert, zaten sen bu aileye ait kendini hiç hissetmedin, hissedemeyeceksin. Gidiyor olman on numara hareket. Bravo, helal olsun. Ben senin için mezarlığa gittim, o kadar seviyorum seni. Ben seni İzmir’den sevemez miyim. Ben Mira’ya söz verdim, ona yardım edeceğim der ve gider.

Gelin odasında çekimler devam ediyordur. Sude Hanımın gelin başı ve makyajı yapılıyordur. Ender Hanım gelir, çekim karelerine girmek istemez. Sude, Sinan gelmiş seni de aradı mı diye sorar. Ender, Hayır der çıkar. Sinan’a telefon eder. Sinan sesini duyunca heyecanlandım yine. Ender Hanım, akşam düğüne gelme, rica ediyorum. Gelme Sinan, lütfen.

Orkun, Reyhan Hanım ve Selim Bey toplantıdadır. Reyhan Hanım, bu projede ben yer almak istemiyorum, şu anda alıcı var, hissemi devredeceğim. Orkun, beni ikna edemeyeceksiniz. Selim Bey, fesih edelim, ayrılmış olursunuz.

Nadir Bey, Sedef Hanımın evini almıştır. Ayşe kapıya hoş geldiniz paspasını serer. Ayşe’ye nasıl gidiyor yerleşme diye sorar. Hasan da Nadir’in hizmetkarıdır. Orkun, Nadir Beye telefon eder, konuştuğumuz şartlarda projeye ortaksınız, der. Bu hafta içinde bu iş hal olsun, ben de kafam rahat gideyim Amerika’ya.

Sedef Ender Hanımların bahçesinde güneşleniyordur. Yandan balkona çıkan Faruk Beye telefon açar, keşke sırtımı yağlayan biri olsa. Faruk, gelir sırtını yağlar. Bu akşamki düğün için hazırlanmamışsın. Babamın ilk düğününü kaçırdım, ikincisini kaçırsam ne olur. Faruk, Yaman’ın gideceğini ağzından kaçırır.

Düğün bahçesinde Mira Yaman’ın yanına gelir. Yaman var mı yardım edilecek bir şey? Mira, annemin düğününe yardım etmemin şöyle bir faydası oldu. Bizim için de akşama güzel şeyler planladım, baş başa kalmak için bir fırsat yarattım.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.19

Yaman, ya, güzel. Son gecede baş başa olmayı ben de çok isterim. Mira, niye son gecemiz olsun ki? Yaman, yarın gideceksin diye öyle söyledim. Mira, gidicen ve sonra gelicem. Yaman, Mira’yı çeker öper.

Düğün gecesi bütün hızıyla başlar. Herkes pür neşedir. Üst katta gelin ve damat gözükür, alkış alırlar. Mert, kendini kendi düğününde hisseder, onların yerine, Eylül ile inişlerini tahayyül eder. Eylül’ün eski arkadaşı Uzay ile tatsız bir konuşma geçer. Uzay, Burak’ın kuzeniymiş, o da Altınkoy’lu oluyormuş.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.20

Ender Hanıma Selim Bey, içkisi için hayatım biraz erken başlamadın mı? Diye sorar. Ender tedirgindir, karışma sen der.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.21a

Nikah memuru gelir, nikah başlar. Evetler söylenir, imzalar atılır. Mira, Yaman’a nikah provası olarak söylenenleri tekrarlar.

Nadir Bey, Sedef hanım ile dans ve sohbet eder. Gençler kendi arlarında sohbet ederler. Hayret düğün olaysız geçiyor diye espri yaparlar. Gamze Orkun’un peşindedir. Mert ile Eylül dans ederler, gözleri Uzay’a kayar.

Ender Hanım dansta kocasına yarın bir yerlere kaçayım, der. Selim, beraber gidelim. Ender, aslında ben yalnız giderim diye düşünmüştüm. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var. Selim Bey, haftalardır, tartışmadan doğru dürüst konuşamıyoruz?

Mira Yaman’ın elinden tutar üst balkona çıkartır. Beren, Yaman için orkestradan bir parça çalmalarını ister. Yaman Mira’yı dansa kaldırır. “Çaresizim, mecburen, sabret, ağlama ne olur” adlı bir parça çalar, söyler. Eski günler, anılar hafızalarında tazelenir.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.22

Mira aklımızda kalacak bir gece. Yaman, kusura bakma ama böyle olmaz. Bu çok ciddi bir karar aşkım. Seninle ilgili hiçbir kararım mecburiyetten olmamalı. İstemiyorum. Mira ellerini bırakır. Yaman, hızlı bir adım atmak yanlış olur. Mira, ülkeler arası siyasi bir karar vermiyoruz ki. Bu bizim alabileceğimiz bir karar, kimseyi ilgilendirmez. Ben senin adına yanlış olmayacağını biliyorum. Yaman, lütfen beni zor durumda bırakma. Mira, oradan ayrılır. Yaman, arkasından seslenir. Mira… Geliyorum şimdi.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.23

Sinan Bey, Ender Hanıma seninle konuşmam lazım. O sırada gelen Sude köşeden onları dinler. Sinan, gidiyorum buradan, böyle çok zor. İkimiz de o geceyi yaşanmamış sayamayız belli ki. Sen bunun için benden nefret edeceksin.

Sude oradan ayrılır, Selim Beye Ender’i mi aradın, şu taraftalar diye gösterir. Sinan’la diye de ekler.

Mira, merdivende ağlar. Eylül, yanına gelir. Niye ağlıyorsun? Söyledi dimi Yaman gideceğini. Eylül pot kırdığını anlar. Mira, nereye gidiyor diye sorar.

Ender olanları unutmak için uzaklaşacağım. Döndüğümde de her şeyi anlatacağım. O an Selim Bey gelir. Neyi anlatacaksın Ender? Selim onlara yaklaşır. Bana neyi anlatacaksın. Sinan, Ender’in hiçbir suçu yok, bütün hata benim. Selim Beyin gözlerinden yaşlar gelir. Sinan Beyin suratına bir şamar aşk eder. Arkasından ağzını burnunu dağıtır. Benim karım seninle ne suç işlemiş olabilir? Ender… Diyerek karısının arkasından koşar.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.24

Mira da Yaman’a gelir. Yaman’ı itekler, İzmir’e gidiyormuşsun, hayırlı olsun. Yaman döner Mert’e bakar. Mert de Eylül’e; E, aşk olsun Eylül. Mira, ya kimin söylediği önemli mi? Bana söylemeyecek miydin? Yaman, İzmir’e gidiyorum ve okulu değiştiriyorum. Mira,  yeter, yeter…

Ender Hanım arabasına biner. Selim koşar zorla yanına oturur. Selim Bey, durdur arabayı, bu haldeyken kullanmanı istemiyorum. Sana sordum, bana söylemek istediğin bir şey var mı dedim. Söylemedin. Ender; Çünkü ne yapacağımı bilemedim, ne diyeceğimi bilemedim. Selim, hıçkırıklarını tutamaz. Aşık mı oldun diye sorar. Ender, ben senden başkasına aşık olmadım. Selim, Allah kahretsin size. Ender de ağlama krizine girer. Selim Bey geç ben kullanacağım, evimizde konuşuruz bunları. Ender hızla arabayı sürer.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.25

Yaman’ın peşinden Mert ve Eylül koşar. Yaman, ya bi gelmeyin peşimden be. Eylül, özür diler. Yaman, rahat bırakın insanı be…  O sırada gelen Mira, Yaman’ın yakasına yapışır, şimdi nereye gidiyorsun ya… Şimdi nereye. Yaman, nerde araban gidelim sakin sakin bir yerde konuşalım.

Mert Eylül’e sana sırıma emanet etmiştim. O kadar çok kendinle meşgulsün ki, başka hiçbir şey umurunda değil. Eylül bunu bana sen mi söylüyorsun. Eylül çeker gider.

Ender Hanım önde, arkasında Mira ile Yaman ilerler. Mira, ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum ya… Ben gidicem, dönücem derken, sen komple buradan gitmeye mi çalışıyorsun. Yaman, şu an böyle kavga etmek istemedim. Sen uçağa binene kadar başka şey düşünmek istemedim. Mira, yalancısın, düzenbazsın sen. Beni üçkağıda getirmeye çalışıyorsun. Bu tek başına alabileceğin bir karar değil. Bu ikimizin alabileceği bir karardı. Yaman, ya niye beni anlamak istemiyorsun. Olmaz, olmaz. Bitmesi lazım, bitmeli… Bırak yakamı da artık, gidiyim be…

Ekran Alıntısı.PNGmd38.26

Bu şiddetli kavga yol boyunca devam eder.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.27

Önde Ender Hanımın kullandığı araba, peşinde Yaman’ın kullandığı araba yol boyu hızla ilerlerler.

Ende Hanımın arabası önde yol tamiratı vardır. Ender sağdaki mıcır yığının üstüne hızla çıkar. O an Selim Bey direksiyona müdahale eder, yığını aşan araba uçuruma gider. Arkada Mira, Yaman diye bağırır. Yaman ani frenle durur.

Ender hanımın arabası 3-5 takla atar, 4 teker havada yere yatar kalır. Yaman can havliyle fırlar. Arabayı o halde görünce, Selim Abiii… diye bağırır, arabay doğru koşar. Mira da peşinden koşar.

md38.28

Devrik arabanın altından bakar. Ve 38.bölüm, sezon finali burada biter.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.son

Ay Yapım’ın bu güzel dizisi tatile girdi. Üç ay sonra muhtemelen, 13 Eylül Cuma akşamı Star Tv. başında 39.bölümde buluşmak ümidiyle…

Fotoğraf: Sezon finaline sayılı dakikalar kaldı, birazdan Star'da başlıyoruz.
Twitter'da #sevdiğimiçin etiketi ile yorumlarınızı bekliyoruz.

 

Final bölümünde Çağatay Ulusoy’un, Barış Falay’ın ve Serenay Sarıkaya’nın performansları övgüye değerdi. Kutluyorum.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Tüm ekip sezon finali yemeğinde.

Herkese iyi tatiller.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten dizifilm.com’dan, Medcezir resmi Twitter sayfasındanve tarafımdan fragmandan alınmıştır.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

1 thought on “Medcezir / Sezon finalinde inanılmaz olaylar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir