Elçin Sangu ‘Kiralık Aşk’ı Defne’siz mi bırakıyor?

TV Programları

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-08-22 11:47:42Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comZZÿûû0‘T

Son iki gündür bütün internet sitelerinde bir haber:

İşte o haberlerin detayları:

Cuma geceleri sevilerek izlenen “Kiralık Aşk” dizisinin Defne’si güzel oyuncu Elçin Sangu da tükenmişlik sendromuna yakalanmış. Tıpkı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterinin canlandıran Meryem Uzerli gibi.

Elçin Sangu aşırı yorgunluk nedeniyle nefes alacak vakti bulunmadığını söyleyerek yapımcısı ile kavga etmiş ve diziden ayrılma kararı aldığını söylemiştir.

 

elcin-baris1_640

Şimdi ne olacak, Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin Defne’si Ömer’i (Barış Arduç) yalnız mı bırakacak? Elçin Sangu’nun tükenmişlik sendromuna yakalandığı ortaya çıktı. Elçin Sangu’nun yoğun set programı nedeniyle yorgun düştüğü ve psikolojisinin bozulduğu öğrenildi.

Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncusu Elçin Sangu’nun da bu hastalığa yakalandığı, bu nedenle diziden ayrılmak istediği öğrenildi.

Bugün Kiralık Aşk dizisi ile sevindirici haber geldi.

Bizzat Elçin Sangu Twitter sayfasından yayınladığı twitte; “Gayet iyiyiz, keyifle çalışıyoruz:)her habere itibar etmeyelim.” diye bir twit atmıştır.

Ayrıca ‘Kiralıkaskdizi’ Kamuoyunun bilgisine diyerek aşağıdaki beyanatı vermiştir.

CVjEPyoWIAA_Har

Demek ki sıkıntı yok!. Yola devam. Ancak burada söz sırası gelmişken haftalık sezon dizilerimizin çok uzunluğundan bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz ay içinde “Kaderimin Yazıldığı Gün” dizisinde oynayan Begüm Kütük başta olmak üzere bir çok ünlü oyuncumuz dizi sürelerin uzunluğundan şikayet etmektedirler. İki saati, yani 120, 160 dakikaya bulan dizileri çekmek için, haftanın 6 günü çalışan başrol oyuncuları başta olmak üzere, tüm oyuncular ve set çalışanları perişan olmaktadırlar.

İvedi olarak başta yayıncılar ve yapım şirketleri bir araya gelerek dizi sürelerini makul düzeye indirmeleri gerekmektedir. Aynen Amerikan yapımlarında olduğu gibi. 60 dakika, ya da azami 75 dakika olarak. Bu durumda hem oyuncular ve set çalışanları aşırı çalışmak zorunda kalmayacaklar, böyle tükenmişlik sendromuna düşmeyecekler, daha kaliteli yapımlar ortaya çıkacaktır. Dizileri takip eden seyirciler de ertesi günü işe gideceklerinden 3 saat ekran başında oturmak zorunda kalmayacaklar, dizilerin reytingleri artacaktır.

Karar yayıncı kuruluşlara ve yapımcılara kalıyor. Benden söylemesi.

Bu akşam ‘Kiralık Aşk’ın 28.bölümünde buluşmak üzere…

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir