Medcezir 52.Bölümde neler olacak?

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Medcezir son bölümde Yaman ile Mira aşklarını tazelemişlerdi. Bu yüzden dizinin hayranları yeni bölümü merakla bekliyor. Medcezir 52. bölüm için de ilk fragman yayımlandı. Medcezir 52. bölümde Yaman’ın geçmişinden çıkıp gelen Sibel adlı bir kızın Mira’yı kıskandırdığı görülüyor. Mira’ya güven vermek isteyen Yaman hiçbir şeyi gizlemiyor ve kız için de delinin teki diyor ama Mira Yaman’a “Her deliyi de bir delirten vardır!” diyerek cevap veriyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Hatırlanacağı gibi Medcezir son bölümde Nadir Baktıroğlu tutuklanmış. Onun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlayacak. Medcezir 52. bölümde Selim onu hayat boyu hapiste tutacak delilleri toplarken Cengiz’in de peşinde olduğunu hissettirecek.

Medcezir yeni bölümde Nadir hakkındaki soruşturma iyice derinleşecek ama buradan Sude’yi paniğe sürükleyecek şeyler çıkacak. Nadir’in elinde bulunan görüntüler Sude’nin Altınkoy’daki bütün hayatını mahvedebilir. Paniğe kapılan Sude, Kenan’a sığınacak ki Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için her şeyi yapmaya hazır.

52.Bölüm 12 Aralık Cuma akşamı Star Tv. ekranlarında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir