Sen Anlat Karadeniz’de Bu Akşam Tahir ile Nefes “Rızanızı almaya geldik, evleniyoruz” Diyecekler’

TV Programları
 

Sen Anlat Karadeniz, her hafta reytinglerin tepesinde yer alıyor. Karadeniz doğa güzelliklerinin sergilendiği, Karadeniz aksanı ile konuşmaları ile benim keyifle izlediğim bir dizi…

Sen Anlat Karadeniz geçen hafta 14..bölümü ile; Tüm Kişiler’de %16,58 izlenme oranı ve %39,94 izlenme payı, AB Grubunda %11,84 izlenme oranı ve %29,42 izlenme payı alarak tüm kategorilerde 100 program arasında birinci oldu.

Yeni yılın adından en çok söz ettiren, atv’nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz birinciliği kimselere kaptırmıyor. Dizi Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

Bu akşam 15. Bölümü ile Atv ekranlarınızda. Geçen bölümden mutlu bir tablo. Küçük oyuncu Yiğit’i (Demir Birinci) Tahir (Uluş Tuna Astepe) öz oğlu gibi seviyor. Yiğit de Tahir’i annesi (İrem Helvacıoğlu) kadar seviyor.

Ve bu akşam yeni bölüm

“Rızanızı almaya geldik, evleniyoruz!”

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefes’in sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği “Vedat’ın artığıyla evlenecek misin?” sözünden dolayı Nefes’e çok kızgındır. Nefes’in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes’in de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes’in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat’ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat’ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir’le Nefes evlenebilecekler mi?

Saniye Hanım bu evliliğe ne diyecek?

Bu akşam (2 Mayıs) Çarşamba akşamı 15.bölümü ile ekranlarınızda.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Atv tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir