Çukur’da Neler Oluyor!

TV Programları

Show Tv‘nin iddialı dizisi Çukur, Pazartesi akşamları çok zaman reytinglerin tepesinde yer aldı. 27 bölümdür devam eden dizide olanlar ilgi ile izleniyor. Sezon finaline 6 bölüm kaldı. Bir değişiklik olmaz ise 11 Haziran akşamı 33.bölümde sezon finali yapacaktır. Sevilen dizi 2.sezona Eylül 2018’de kaldığı yerden devam edecektir. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli dizide çıkardığı süper oyunculuğu ile öne çıkıyor, Kutluyorum.

Show Tv. tanıtımlarında aşağıdaki ifade kullanılmış!

Sezon finaline altı bölüm kala ‘Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor!

İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir.

Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur.

Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır.

Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

 

Haldun Dormen Çukur’a konuk geliyor!

Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur, sezon finaline altı bölüm kala arka arkaya sürprizlerle geliyor. Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Pazartesi akşamlarının zirvesindeki dizi Çukur’un 28’inci bölümünde ekran başındakiler büyük bir sürprizle karşılaşacak. Usta oyuncu Haldun Dormen, diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Eskilerin ünlü sihirbazı Şanar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak duayen ismin yolu, Rıza Kocaoğlu’nun hayat verdiği Aliço ile kesişecek.

Hale’nin verdiği bilgilerle geçmişin perdesini aralayan Aliço ile Şanar’ın sahneleri izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Haldun Dormen’in yıllar sonra Çukur ile televizyona döndüğü bölüm, dizinin unutulmaz anları arasında yer edinecek.

 

Çukur’un Celasun’u ve Hayko Cepkin’den sürpriz düet!


Kubilay Aka, ‘Çukur’ için stüdyoya girdi. Sözlerini yazdığı ‘Gamzendeki Çukur’ şarkısında Hayko Cepkin ile düet yaptı.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı, sezona damgasını vuran Çukur dizisinde Celasun karakteriyle büyük beğeni toplayan Kubilay Aka, ‘Çukur’ için stüdyoya girdi. Genç ve yakışıklı oyuncu sözlerini de yazdığı ‘Gamzendeki Çukur’ şarkısında Hayko Cepkin ile düet yaptı.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur ilk bölümünden bu yana orijinal müzikleri ve yer verdiği şarkılarla da fenomene dönüşmüştü. Dizide Celasun karakterine hayat veren genç kuşağın yıldız oyuncularından Kubilay Aka da Çukur için stüdyoya girerek sözlerini kendisinin yazdığı ‘Gamzendeki Çukur’ şarkısını seslendirdi. Aka’ya bu şarkıda sürpriz bir isim eşlik etti. Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, ‘Gamzendeki Çukur’u genç oyuncuyla birlikte seslendirdi.

Sözleri dillere pelesenk olan rap türündeki şarkı seçimleriyle büyük beğeni toplayan Çukur’a özel hazırlanan ‘Gamzendeki Çukur’da bu sefer Kubilay Aka rap yaparken başarılı müzisyen Hayko Cepkin’in vokalleri parçayı bambaşka bir noktaya taşıyor. Şarkının rap kısımlarını seslendiren Aka, müzisyen kimliğiyle çok konuşulacak.

Geçtiğimiz günlerde şarkının video klibi için yeniden stüdyoya giren ikiliden Kubilay Aka, heyecanını şu sözlerle anlattı: “Çukur’un müziklerini ben de çok seviyorum. İzleyiciler de sevdi ve heyecanla başka hangi şarkıların kullanılacağını bekliyorlar. Ben de diziye bir şarkı armağan etmek istedim ve ‘Gamzendeki Çukur’ sözlerini yazıp menajerimle paylaştım. Menajerim vasıtasıyla Hayko Cepkin’le paylaştık ve o da şarkıyı çok beğendiğini söyleyerek teklifimizi kabul etti. Hayko gibi bir ustanın bana bu projemde destek verdiği ve benimle düet yaptığı için kendimi çok şanslı hissediyorum.”

Hayko Cepkin ise ‘Çukur’ ve şarkıyla ilgili yorumlarını “Son dönem başarılı yapımlardan biri olarak  ilgi ile takip edilen ve oyuncu kadrosunun göstermiş olduğu oyunculuk becerisi ve uyumu ile de izleyenleri etki altında tutan bir yapım olarak görüyorum. Kubilay’ın sözlerini yazdığı, seslendirmiş olduğumuz ‘Gamzendeki Çukur’ parçasının da melodik yapısını beğendiğim için şahsıma sunulan bu teklife yoğun konser yolculuğumuz esnasında vakit kaybetmeden nefes olarak yanıt vermeye çalıştım. Çıkan sonucu keyif ile izliyoruz. Biz severek yaptık; şimdi sıra dinleyenlerimizin beğenisine sunmakta” şeklinde paylaştı.

 

YILIN DİZİSİ ‘ÇUKUR’

Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’ ‘Yılın Drama Dizisi’ olarak ödüle layık görüldü.

‘İnternet Medyası Magazin Oscar’ları’ sahiplerini buldu. SHOW TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’ ‘Yılın Drama Dizisi’ seçildi.

İnternet sitesi magazinci.com tarafından düzenlenen ‘İnternet Medyası Magazin Oscar’ları’ ödül töreni önceki gece Wyndhamgrand Otel’de sahiplerini buldu. SHOW TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, ‘Yılın Drama Dizisi’ ödülüne layık görüldü. Ödül, dizinin genç oyuncularından İlayda Alişan, Ece Yaşar ve Kubilay Aka’ya takdim edildi.

Çukur’da Neler Oluyor?

Sevilen dizinin 28.Bölümü yarın akşam (7 Mayıs 2018) Pazartesi akşamı Show Tv. ekranlarında!

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Show Tv. tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir