Geçen Haftanın (23 – 29 Nisan 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 23 -29 Nisan 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur, Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk, 8.Gün, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, Bizim Hikaye, Avlu, Mehmetcik Kut’ül Amare, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Senin, Servet, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim, İnsanlık Suçu, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Jet Sosyete, Tehlikeli Karım ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz dizisi birinciliği aldı. Total’de 16,58 reyting puanı ile bu hafta ilk sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Star Tv’nin yeni dizisi  “Avlu” 5.bölümünde aldığı 5,66 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında;  Bu hafta “Sen Anlat Karadeniz” 14.bölümünde aldığı 11,84 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada bu hafta da yer alıyor. TRT1’in “Payitaht Abdülhamid” dizisi AB’de aldığı 5,55 puanla 10.sırada bu yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz (Atv) 14.Bölüm………………………16,58 – 39,94

2.Kadın 26.Bölüm (Fox Tv)………………………………………10,89 – 26,01

3.Söz 43.Bölüm (Star Tv)………………………………………….7,89 – 18,34

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.Bölüm (Atv)…7,35 – 17,25

5.Arka Sokaklar 478.Bölüm (Kanal D)……………………….7,01 – 17,30

6.Çukur 26.Bölüm (Show Tv)……………………………………7,00 – 16,22

7.Bizim Hikaye 31.Bölüm (Fox Tv)……………………………6,34 – 15,34

8.Savaşçı 42.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….6,31 – 15,99

9.Aşk ve Mavi 63.Bölüm (Atv)…………………………………..6,18 – 15,34

10.Avlu 5.Bölüm (Star Tv)…………………………………………5,66 – 13,85

 

AB’de ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz 14.Bölüm (Atv)……………………….11,4 – 29,42

2.Kadın 26.Bölüm (Fox Tv)………………………………………11,35 – 25,92

3.Çukur 26.Bölüm (Show Tv)…………………………………….9,18 – 21,32

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.Bölüm (Atv)…7,20 – 16,36

5.İstanbullu Gelin 47.Bölüm (Star Tv)………………………..7,05 – 17,74

6.Ufak Tefek Cinayetler 26.Bölüm (Star Tv)………………..6,71 – 15,45

7.Jet Sosyete 10.Bölüm (Star Tv)………………………………..6,52 – 15,94

8.Vatanım Sensin 53.Bölüm (Kanal D)……………………….5,84 – 13,62

9.Söz 43.Bölüm (Star Tv)………………………………………….5,60 – 13,03

10. Payittaht Abdülhamid 48.Bölüm (TRT1)……………….5,55 – 14,09

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’nin iddialı dizisi  bu hafta da 14.bölümü ile haftanın dizileri arasına Total’de aldığı 16,58 puanla bu hafta ilk sırayı Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü oynamaması nedeni ile birinci sırada yer aldı.

Her şey Yiğit için!

Yiğit’in geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğit’in nerede olduğunu bilememek Nefes’i ve Tahir’i çılgına çevirir. Bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden NefesTahir’i kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar.

Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat’ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir’in bu plana verdikleri karşılık, Vedat’ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.

2.KADIN : Fox Tv’nin ilgi çeken dizisi Kadın, bu hafta AB’de aldığı 11,35 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 2.sıraya yükseldi.

Hatice ve Enver’den uygun iliğin bulunduğunu öğrenen Bahar hayatının en mutlu günlerinden birini yaşar. Uygun iliğin Şirin’in iliği olduğundan habersiz bu güzel haberi herkesle paylaşır. Sarp’ın Şirin’e olan nefretinin en büyük sebebinin Bahar, Nisan ve Doruk’un ölümü olduğunu düşünen Şirin, Sarp’ı bulmak ve ona gerçekleri söylemek için elinden geleni yapar. Levent’in zaafından yararlanan Şirin, Levent’i kullanarak Sarp’ın yeni kimliğine ulaşır. Tüm olanların Suat’ın kulağına gitmesi üzerine ise Suat’ın yeni bir hamlesi olacaktır…

 

3.ÇUKUR : Show Tv’nin fenomen dizisi bu hafta 26.bölümünde 2.sıradan 3.sıraya yükdseldi. Haftanın dizileri arasında AB’de aldığı 9,18 reyting puanı ile 3. sırada yer alıyor.

Çukur’un 26. bölümünde; Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır.

Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

 

4.SÖZ : Star Tv’nin savaş ve macera dizisi “Söz” 43.bölümünde Totel’de aldığı 7,89 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta da 4.sıradan tekrar girdi.

 

Derman, Medusa planını harekete geçiriyor!
Yaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz, Bahar’ın da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin takibinden kurtulmak için sığındıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir. Bu mücadele birbirlerine olan sevgilerini tekrar hatırlamak için de bir fırsat doğuracaktır.

Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe’yle kafa kafaya verip Medusa planını hızlandırma kararı alırlar. Tim’in bu planı önlemek için elindeki tek fırsat Ebu Zübeyir’e ulaşmaktır. Medusa planının şifrelerini para karşılığı satmayı kabul eden Ebu Zübeyir, Karabatak ve Eylem’in takibindedir. Ama Ataşe de yıllardır peşinde olduğu Ebu Zübeyir’e ulaşacak ve bilgi satmasını önlemek için her yolu deneyecektir. Eylem verdiği kararla Avcı’yla olan bağını koparmak üzereyken, evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su’ya Tim’in güzel bir sürprizi vardır. Nazlı ise Güler’in rahatsızlığı sonucu alacağı haberle hayatının şokunu yaşayacaktır. Ebu Zübeyir’den aldığı bilgiyle harekete geçen Tim büyük bir katliamı önlemek için İstanbul’a doğru yola çıkar.

5.EŞKIYA DÜNYADA HÜKÜMDAR OLMAZ : Başrolde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Atv’nin macera dizisi bu hafta Total’de aldığı 7,35 reyting puanla 5.sırada yer alıyor.

“Kafana göre davranmaya devam edersen, yaşamaya devam edemezsin!”

Çakırbeyli hanesinin içinde saklanan büyük sır çok fazla gizli kalamamış, nihayet Hızır’ın kulağına da ulaşmıştır. Enişte’den duyduklarından sonra soluğu Doktor Derya’nın yanında alan Hızır, tabii ki en sevdiği insanın ölüme doğru gitmesine göz yummayacaktır. Meryem’i çocuk sevdasından vazgeçirmek için derhal harekete geçer. Karısını yaşatmak için kurduğu oyunlar kendinden nefret etmesine sebep olacaksa da yapılması gereken neyse onu yapacaktır. Ekrem ve Reşit ortaklığında birlikte yapılan planlar için düşünceden eyleme geçme zamanı gelmiştir. Düşmanını çok iyi tanıyan Ekrem, hevesli davranmaktansa temkinli gitmenin gerekliliğinin bilincindedir. Bu ortaklığın sonuçlarını hesap eden Çakırbeyliler de, gelecek tehlikelere karşı bir an önce önlem almak gerektiğini bilirler. Masada bitmek tükenmek bilmeyen bu düşmanlıkların Ünal Kaplan’ın oyunu olduğunu düşünen Yaşar, baş düşmanını ilan eder. Hakkı’nın ölüm emrinden habersiz olan Ünal’ın buna karşılık Hızır’a sergilediği tavır da bu ihtimali kuvvetlendirir.

 

İLK BEŞTE HER İKİ GRUPTA YER ALAN DİZİLER:

Bu hafta sadece 5 dizi her iki kategoride yer alabilmiştir. Çukur (Show), Söz (Star) Kadın (Fox), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv) ve Sen Anlat Karadeniz (Atv) her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk on: Fox Tv ve Atv 3 dizi. Star Tv 2 dizi. Kanal D ve Show Tv birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Star Tv 4 dizi. Atv 2 dizi. Show Tv, Kanal D ve Fox Tv birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; Star Tv  Total’de  iki ve AB’de 4 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

 

Ve Seçkin Özdemir’in Tehlikeli Karım Dizisi de 6 bölümde erken final yaptı.

Bu diziler içinde Bir Aşk Hikayesi uzun soluklu olarak oynamış, diğer dizileri kısa ömürlü olmuştur. (1)

Bu sezon dizilerde çift haneli reyting alan dizi sayısı onu geçmez. Yaz ayları yaklaştıkça beşin üzerine reyting alan dizileri mumla arayacağız. Dileğim kaliteli yapımların ortaya çıkmasıdır.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Dizi reytingleri TNS ölçümlerinden, görseller ve diziler hakkında bilgi dizi tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir