Seçkin Özdemir’in Dizilerdeki Şansızlığı!

TV Programları

Seçkin Özdemir; Yakışıklı, karizmatik ve oyun gücü yüksek bir oyuncumuz. Son olarak Show Tv’de “Tehlikeli Karım” dizisinde rol alan oyuncu, her nedense şansı yaver gitmedi ve önceki akşam 6.bölümde erken final yaparak ekranlara veda etti.

SEÇKİN ÖZDEMİR’İ KISACA TANIYALIM :

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinop’ludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca DJ ve sunuculuk da yapmıştır. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir, genç kızlarımızın beğendiği ve sevdiği bir oyuncumuzdur.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atmıştır.

Son olarak Pazar akşamı Show Tv’de ekranlara gelen Seçkin Özdemir’nın yeni dizisi “Tehlikeli Karım” 6.bölümünde erken final yaparak ekranlara veda etti. MF Yapım’ın yapımcısı olduğu dizinin başrollerinde Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bilge Önal ve Erdem Akakçe rol alıyordu. Polisiye komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak, Senaryosunu Nalan Merter ve Vilmer Özçınar yazmışlardı.

Konu:  Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı! Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatıyor.

Dizinin erkek başrol oyuncusu Seçkin Özdemir, sevilen, oyun gücü yüksek ve yakışıklı bir oyuncumuz. Onu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Rutenyalı leo’su olarak tanıdık. Mavi gözleri, güzel yüzü ile seyirci onu sevdi.

Daha öncesine bakarsak;

2008 yılında Yaban Gülü dizisinde oynamıştır
2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde, ‘Leo’ karakteri olarak tanıdık.
2012 yılında Al Yazmalım dizisinde – İlyas – karakterini canlandırdı.
2013 yılında Bir Aşk Hikayesi dizisinde – Korkut Ali – olarak oldukça ün kazanmıştır.
2014 yılında Günahkar dizisinde – Ali Yusuf Tan –  karakterini canlandırmıştır
2015 yılında Racon dizisinde – Adnan Korhan –  karakterini canlandırmıştır
2015  yılında Acı Aşk dizisinde – Bulut Ocak – karakterini canlandırmıştır

2016 Kiralık Aşk dizisinde Pamir Maden karakterini canlandırmıştır.

2017 Ateş Böceği dizisinde Barış Buka karakterini can vermiştir.

2018 Tehlikeli Karım dizisinde ‘Alper’ karakterini canlandırmıştır.

Bana Seçkin Özdemir’i sevdiren “Bir Aşk Hikayesi” dizisidir. Damla Sönmez ile oynadığı bu dizi de “Korkut Ali” karakterini canlandırmış oyunculuğunu çok beğenmiştim. 36 bölüm Fox Tv ekranlarında oynamış ve acı sonla bitmiş, seyircisini göz yaşı döktürmüştü.

Seçkin Özdemir’in dilerin bu “Tehlikeli Karım” dizisindeki şanssızlığını kırar, bundan sonraki yapımlarda çok daha başarılı olmasını dilerim.

Seçkin Özdemir’e sonraki yapımlarında başarılar…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir