“Adını Feriha Koydum” Dizisinin Emir’i Çağatay Ulusoy, Arjantin’lileri de çok Etkilemiş!

TV Programları

2011 yılında ülkemizde yayına başlayan, Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’nın başrolü oynadığı dizi “Adını Feriha Koydum” Dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanmış ve dizinin Emir’i Çağatay Ulusoy izleyicisini çok etkilemiştir. Bilhassa Latin Amerika ülkelerinde gösterimi ile Çağatay Ulusoy fanları oluşmuştur. Bugün Arjantin de bu oyuncumuzu takibe alan binlerce genç bayan onu yakından takip etmekte yeni dizilerini beklemektedir.

Bu yetmeyip dünyanın öbür ucundan İstanbul’a gelenler varmış. Çağatay Ulusoy’dan haber almak için beni Twitter sayfamdan takip edenlerden Rosana Molina’nın yazdıklarını aktarmak isterim.

Iyi akşamlar Arjantin’den iki arkadaş, özellikle Cagatay ile birlikte görüp göremeyeceğini görmek için İstanbul’a gitti, İstanbul’un her yerine seyahat ettikten sonra onu Kapalıçarşı’ya getirmeyi başardılar. 6 saat kapıda bekçi soğukta durdular ve göremediler, güvenlik görevlileri onlara çay ikram ettiler ve bir kişi üretim yaklaştı ve onları göremediklerini söylediler. Görmek istediler … … fotoğrafın önemi yoktu, görmek istediler. Arjantin’den İstanbul’a 12.000 km’den fazla. Toplam bir iktidarsızlık ve Cagatay’ın bu kadınları hiç bilmediğinden eminim.

Cris (la fan argentina que se tomó foto con Çağ) visitó recientemente “Etiler” el edificio y el parque donde esta escrita toda la historia de Emir y Feriha siento envidia de la buena, cuantas fans deseamos lo mismo, gracias por las fotos Cris.

İspanyolca dilinden çevrilen yazısında;
Cris (çağ ile fotoğraf aldı Arjantinli fan) son zamanlarda “Etiler” bina ve Park burada emir ve Feriha her tarih yazılır “ben iyi gıpta, kaç fanlar aynı istiyorum, fotoğraflar Cris için teşekkürler.

Sayın Bacilar, bu Çağatay ile tanışmak için seyahat eden Arjantinli arkadaşım Cristina Lambrese. Cagatay’ı Laboom’un kapısında bulmuş onunla aşağıdaki resmi çekilmeyi başarmış.

Cris, Adını Feriha Koydum dizisinin çekildiği, Aksoy Apartmanını, Emir ile Feriha’nın unutulmaz günlerinin geçtiği parkı, Çağatay’ın oturduğu bank oturarak resim çektirmiş.

Cris, Aksoy apatmanını, merdivenlerin, parkı her yeri resimlemiş, bu resimleri Milliyet Blog’un görseller sayfasından izleyebilirsiniz.

Rosana Molina’nın 31 Ocak 2018’de yayınladığım “Çağatay Ulusoy Niye Suskun Kalıyor?” (1) yazımı okuduktan sonra bana gönderdiği yorumu aşağıda izniyle aynen yayınlıyorum.

Señor Bacılar, blog’unuzu okuduktan sonra görüşlerini tamamen paylaşıyorum, Latin Amerika’daki hayranlarının yorumlarını okuduktan sonra Çağatay’ın tutkusu hayranlarını tiksinti çekiyor. Senin gibi tanınmış birinin hayranların gerçek hislerini ifade edebileceğini takdir ediyorum Latin Amerikalılar çok beğeniyiz. Bu davranışın karşılıklı olmadığını kabul eder. Kariyerine başladığında tutumu farklıydı ve zamanla değişti ancak henüz koşulsuz olarak kalırız.Onu okuyacağına eminim ve umarız umarız senin konumun Çok teşekkür ederim.

Rosana Molina 31 Oca

Rosana, her gün internette Çağatay Ulusoy’un resimlerini tablo gibi işlemekte yayınlamaktadır. Rosana Molina’ya Ulusoy’un teşekkür borcu vardır.

 

Burada asıl vurgulamak istediğim Çağatay Ulusoy sadece dizilerinin satın alımı ile ülkemize döviz kazandırmıyor. Bizzat kendisini görmek için ülkemize gelenlerden döviz girdisi sağlıyor. Bravo Çağatay diyorum.

Şu günlerde oynadığı The Protector (Koruyucu) dizisinin bütün dünya ülkelerinde gösterimi ile hayranları daha da artacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

(1) “Çağatay Ulusoy Niye Suskun Kalıyor?”

Not: Arjantin’den Rosana Molina ve Cristina Lambrese ayrıca teşekkürler.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir