Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar kazanacak?

TV Programları

cats merve-çağatay

Çağatay Ulusoy, Star Tv‘de Ocak ayında başlayacak olan yeni dizisinden bölüm başına 45 bin lira alacakmış. Bu demek ki aylık kazancı 180 bin TL. demektir.

UçanKuş’un haberine göre, bölüm başına 45 bin lira alacak ve Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşı ise Merve Boluğur Dalkılıç olacaktır.  Merve Boluğur Dalkılıç bu yeni diziden bölüm başına 20 bin TL. alacağı söyleniyor. Merve Boluğur geçen yıl oynadığı Muhteşem Yüzyıl, hala onlarca ülkede gösterilmektedir.

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz Ağustos ayında 2.sinema filmi Delibal‘da baterist Barış karakterini canlandırmıştır. Filmin 1 Ekimde çıkan tanıtım fragmanını YouTube’dan 1 milyon 300’nin üstünde kişi seyretmiştir. Ulusoy bu filmden de 350 bin TL. kazanmıştır. Delibal, 25 Aralık Cuma günü sinemalarda gösterime girecektir.

 

Ekran AlıntısıDELİBAL4

Çağatay Ulusoy’un Ocak ayında başlayacak yeni dizisi 3. dizisi olacaktır. Başarılı oyuncu şu sıralarda Amerika’da Los Angeles’te oyunculuk eğitimi almaya devam ediyor. Milyonları ekran başına oturtan Ulusoy’un aldığı bu ücret azdır bile. Artık kedisini kabul ettirmiş, gönüllerde taht kurmuş bir sanatçıdır.

Çağatay Ulusoy’u ilk oyunculuğa başladığı “Adını Feriha Koydum” dizisinde  Hazal Kaya ile seyretmiş, istikbalinin parlak olduğunu o zamanlar söylemiş ve yazmıştım. Hiç unutmam AFK’nın 56.bölümün tamamında bir evde iki kişi oynamışlardı. Bu iki kişilik tiyatro oyunu gibi olan bu bölümü sıkılmadan seyretmiştik. Yıllar önce seyrettiğim Genco Erkal’ın “Bir Delinin Hatıra Defteri adlı bir tiyatro oyunu hiç unutmam. Tek başına oynuyordu. Çok da başarılıydı. Çağatay Ulusoy da tek başına bir dizide oynayacak kapasitededir ve seyredilir. En azından ben onda bu yeteneği görüyorum.

Laf ücretten açıldı, hak eden kazansın ve sanatın karşılığını alsın. Çağatay Ulusoy için bu ücret az bile…

Aldığı parada gözümüz yok, seyircilerin gözü onun oyunculuğunda olacaktır.

Yeni dizisinde kendi adıma ve sevenleri adına başarılar dilerim. Ayrıca 25 Aralıkta vizyona girecek DELİBAL filmininde gişe ve hasılatının bol olması temennisiyle.

Çağatay Ulusoy’un menajeri Engin Aykanat bugün (27 Ekim 2015) bir açıklama yapmış. Söylemezsem Olmaz programında açıklama yaptılar. Açıklama aynen şöyle:

Çağatay Ulusoy‘un menajeri (Engin Aykanat) açıkladı:

Çağatay Ulusoy kesin bir projede yer alacak. Ay Yapım’la anlaştı. Altını çizerek söylüyorum, partneri kesinlikle Merve Boluğur olmayacak. Böyle bir ihtimal de yok. ÇAĞATAY ULUSOY‘un anlaştığı ücret, söylenen paranın iki katı.

Bu açıklamadan sonra ben bir yorum yapmıyorum. Yorum sizler ait.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Çağatay Ulusoy yeni dizisinden ne kadar kazanacak?

  1. HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK

    HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK

    HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK

    HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK HAZATAY SONSUZA DEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir