Mucize Doktor Neden Bu Kadar Sevildi!

TV Programları

Bu hafta Taner Ölmez’in ‘Mucize Doktor’un 3.bölümü ekranlara geldi. Ve yine Perşembe gecesi 3 kategoride de zirvede yer aldı. Bu reytingler Aaa. dedirtiyor. Süpersin Taner Ölmez, bu başarı tamamen senin başarın… Sevimli ürkek çocuksu bakışları, kıvır kıvır saçları ile izleyici kendisinini çok sevdirdi. Konu tıp, insan sağlığı olunca bir başka yaklaşımımız oluyor, duygusal yönü ağır basıyor. Bir de sevimli doktorumuzun kendisi Down Sendromlu bir hasta olması da içimizi acıtıyor. İnsanların kendisini acıması da onda da kompleks yaratıyor.

Ben diyorum ki, her şeye rağmen bu dizideki başarının büyük payı Taner Ölmez’e aittir. 4 yıl önce oynayan “Medcezir” dizisinde tanımış, Mert karakteri olarak sevmiştik Taner Ölmez’i. Çağatay Ulusoy ile oynamış, orada zengin ailenin içine kapanık oğlu “Mert” karakteri olarak tanımıştık. Aileye gelen Yaman’a abi abi diye sarılması bambaşkaydı.

7 Ekim 2013 tarihli blog yazımda; “Medcezir, Mert karakteri ile yeni bir yıldız yarattı / Taner Ölmez.” başlığı altında onu anlatmış, Ay Yapım’ın değerli senaristi Ece Yörenç’e böyle bir yıldız yaratıp, replikler yazdığı için teşekkür etmiştim. (*)

Lafı fazla uzatmak istemiyorum. Mucize Doktor aslında piyangodan çıkan bir dizi oldu ama, bu başarıda emeği geçen MF Yapım’a, yapımcısı Asena Bülbüloğlu’na, yönetmeni Yusuf Pirhasan’a, senaristleri Pınar Bulut ile Onur Koralp’e bu Kore dizisinden uyarlamaları için Fox Tv’e teşekkür ederim.

İZLEYİCİ NEDEN BU KADAR SEVDİ?

Zengin oğlan, fakir kız yok. Polisiye değil, mafyavari konu yok, en önemlisi silahlar patlamıyor. Zengin konağın da konu geçmiyor. Kadına ve çocuğa şiddet yok. Bu tür konulardan sıkılan izleyici işte benim dizim dedi ve oturdu ekran başına…

Hasılı başta Taner Ölmez ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı kutluyorum. Ben de tüm izleyici gibi keyifle izliyorum, inşallah hep böyle gider.

(*) http://blog.milliyet.com.tr/medcezir–mert-karekteri-ile-yeni-bir-yildiz-yaratti—taner-olmez/Blog/?BlogNo=431823

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir