Cem Yılmaz, İki Yakışıklıyı Bir Sinema Filminde Bir Araya Getiriyor!

Sinema

Cem Yılmaz, yeni filmi için hazırlığa başladığı haberini Uçankuş Tv. köşesinden duyurdu.
Sanat filmi yapacak olan komedyenin, yeni projesinde Barış Arduç ve Çağatay Ulusoy’u buluşturacağı öğrenildi.
Cem Yılmaz, yeni projesi için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz gün Arif V 216’nın gösterimi için İzmir’de hayranlarıyla buluşan komedyen, etkinliğe Çağatay Ulusoy ile Barış Arduç‘u da davet etti.

Gösterimin ardından yakışıklı oyuncularla uzun uzun sohbet eden Yılmaz’ın ikiliyi İzmir’e davet etmesinin nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

Bugüne kadar imza attığı komedi filmleriyle milyonları kahkahaya boğan Yılmaz, bir sonraki projesinde festival filmi yapmaya karar verdi.

Başrol için de Çağatay Ulusoy ve Barış Arduç’la görüşen Cem Yılmaz’ın filmin senaristi ve yapımcısının da kendisi olacağı öğrenildi.

İmzaların atılmasıyla yeni bir komedi ikilisi doğacak.

Barış Arduç, Sadece Sen ve Deliha sinema filmlerinde oynamıştır. Son olarak Kasım 2017’de Elçin Sangu ile “Mutluluk Zamanı” komedi filminde oynamışlardır.

Çağatay Ulusoy, geçen yaz çekileceği konuşulan üçüncü sinema filmi Koca Yusuf çekilemedi. Ünlü pehlivanlarımızdan Dünya şampiyonumuz Koca Yusuf’un hayatını oynayacaktı.

2012 yazında Anadolu Kartalları filminde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış, ikinci sinema filmi Delibal’da (Ağustos 2015) Barış Ayaz’ı oynamıştı.

30 yaşına kadar programının dolu olduğu söylenen Ulusoy’un önümüzdeki yaz yeni bir sinema filmi projesinde oynayacağını tahmin ediyorum. Artık bu Cem Yılmaz’ın çekeceği komedi filmi olur hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Netflix için 20 bölümlük dizi çekim programı var. Hayatı bir koşuşturma içinde olan Çağatay Ulusoy, kaliteli dizi ve filmler yapmanın gayreti içinde.

Barış Arduç ile Çağatay Ulusoy’un nasıl bir komedi filminde oynayacağı şimdiden merak konusu!

Cem Yılmaz, iki yakışıklı ile yeni bir komedi ikilisi yaratabilecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Her üç sanatçımız için hayırlı olmasını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Kaynak Haber : Uçankuş Tv.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir