Bizim Hikaye’nin Barış’ı Burak Deniz’in Şansı Açıldı!

TV Programları

Bizim Hikaye dizisinde oynayan, Hazal Kaya’nın partneri Burak Deniz’in şansı açıldı. Amerikan dizisi Shameless dizinde Barış karakterini oynayan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, Uçankuş’un haberine göre Bollywood’a transfer oldu. Yanlış okumayın Los Angeles’in meşhur sinema cenneti Hollywood değil, Bollywood. Hindistan’ın en çok sinema filmi üretilen şehri. Eski Bombay şehrinin ismi, film prodüksiyon merkezi için kullanılan Hollywoow ve Bombay’dan esinlenerek oluşturulmuş bir terim “Bollywood”. Dünyada en çok film üreten ülke olan Hindistan’da filmlerin neredeyse dörtte biri Bollywood’da üretilmektedir.

Oyuncumuz Burak Deniz Hindistan’daki Bollywood için çekilecek İnternet dizisinde oynayacakmış.

Partneri, kariyerine erotik filmlerle başlayan Sunny Leone.

Konusu hakkında bilgi verilmeyen dizide, Burak Deniz ile seksi yıldız Sunny Leone ile aşk yaşayacaklarını tahmin ediyorum.

Dizi Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da önümüzdeki aylarda çekilecek.

Türkiye’de bölüm başına 20 bin lira kazanan Burak Deniz bu yapımdan toplam 2 milyon lira alacağı söyleniyor.

Bunun böylesine başına talih kuşu kondu denir. Yakışıklı oyuncumuz Burak Deniz çok kısa zamanda oynadığı dizilerdeki performansı ve görüntüsü ve oyunculuğu ile buralara geldi.

Çağatay Ulusoy’dan sonra, Burak Deniz de dünya sanatçısı oluyor mu dersiniz? Deniz, 2015 yılında Çağatay Ulusoy’un “Medcezir” dizisinde kaleci Aras karakteri olarak 5-6 bölüm oynamıştır.

Burak Deniz önceki yıllarda; Kolej Günlüğü, Sultan, Kaçak, Medcezir, Tatlı Küçük Yalancılar ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerinde oynamıştır. Şu günlerde Hazal Kaya ile “Bizim Hikaye” dizisinde oynamaktadır.

 

Şansı bol, yolu açık olsun Burak Deniz’in…

Burada bir dip not düşmek isterim. Bizim Hikaye izleyicileri hiç paniklemesin. Burak Deniz bu aşamada diziyi bırakacak değil. Bu İnternet dizisi yaz dizisi olarak geleceğini tahmin ediyorum. Bizim Hikaye devam edecektir.  Yeni İnternet dizi anlaşması ona göre planlanmış olmalı.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak Uçankuş Tv’nin haberi.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

1 thoughts on “Bizim Hikaye’nin Barış’ı Burak Deniz’in Şansı Açıldı!

  1. BizimHikayie serisine ne oldu? yaprakları Burak Deniz Bizim? Bence bu bizim OurHikaye başarı öyküsü için iyi olmayacak; bir dizideki ana karakterlerin değiştirilmesi taraftarlar üzerinde ciddi sonuçlar doğuruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir