Geçen Haftanın (01 – 07 Ekim 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 01 – 07 Ekim 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 29 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Bu hafta sezonun iddialı dizileri olan; Kadın, Savaşçı, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve Payitaht Abdülhamid gibi sezon dizileri başladı.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Egenin Hamsisi (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Deli Rüzgar ( Fox Tv), Bir Umut Yeter (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv), Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) ve Savaşçı (Fox Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında ATV’nin sevilen dizisi  Sen Anlat Karadeniz 15,04 ile bu hafta da birinci sırada yer aldı.  Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Bizim Hikaye” dizisi 5,99 ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; yeni karakterlerin ilavesiyle “Çukur” 11,29 puanla yer alıyor. Star Tv’nin Söx dizisi AB’de aldığı 5,74 puan ile 10.sırada yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz 24.Bölüm (Atv)…………………..15,04 – 39,17

2.Bir Zamanlar Çukurova 4.Bölüm (Atv)………………..11,17 – 28,96

3.Çukur 36.Bölüm (Show Tv)………………………………..10,32 – 25,66

4.Kadın 33.Bölüm (Fox Tv)……………………………………8,81 – 23,72

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.Bl.(Atv)…….8,08 – 21,50

6.Söz 53.Bölüm (Star Tv)……………………………………….7,53 – 18,61

7.Arka Sokaklar 489.Bölüm (Kanal D)……………………6,54 – 16,41

8.Savaşçı 49.Bölüm (Fox Tv)…………………………………6,44 – 16,17

9.Erkenci Kuş 14.Bölüm (Star Tv.)…………………………5,77 – 15,12

10.Bizim Hikaye 41.Bölüm (Fox Tv)……………………….5,99 – 15,51

 

AB’de ilk 10 :

1.Çukur 36.Bölüm (Show Tv)……………………………….11,29 – 28,31

2.Bir Zamanlar Çukurova 4.Bölüm (Atv)……………….9,90 – 26,04

3.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.Bl.(Atv)…..8,41 – 21,74

4.Kadın 33.Bölüm (Fox Tv)…………………………………..8,06 – 21,07

5.Sen Anlat Karadeniz 24.Bölüm (Atv)…………………..7,92 – 23,14

6.İstanbullu Gelin 55.Bölüm (Star Tv)……………………6,52 – 17,19

7.Ufak Tefek cinayetler 35.Bölüm (Star)…………………6,33 – 16,28

8.Kızım 3.Bölüm (Tv8)…………………………………………6,05 – 15,48

9.Elimi Bırakma 11.Bölüm (TRT1)…………………………5,90 – 15,56

10.Söz 53.Bölüm (Star Tv)…………………………………….5,74 – 14,31

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : ATV’nin iddialı dizisi 24.bölümünde TOTAL’de aldığı 15,04 puanla haftanın dizileri arasında ilk sırda yer alıyor.

“Dönüp kavuşacağın yer benim demedim mi?”

Mustafa, Tahir’e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye’nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye’nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye’yi o uçurumdan nasıl indirecek? Tahir’in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor.

Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat’ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa’yı durdurabilecek mi?

 

2.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilen, heyecan veren dizisi Çukur AB’de aldığı 11,29 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı.

Çukur’un 36. Bölümünde; Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe’nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır.

Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

 

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin yeni dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 4. bölümünde Total’de aldığı 11,17 reyting puanı ile 4.sırada yer alıyor.

Züleyha’nın seçimi

Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz’a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor.

Hünkar’ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz’ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği’nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz’ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

 

4.KADIN : Fox Tv’nin sezon dizisi Kadın 33.bölümde Total’de 8,81 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp’in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.

 

5.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ :  Oktay Kaynarca’nın eşkıya macera dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” 4.sezona başlıyor. Dizi Total’de aldığı 8,08 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 5.sırada yer alıyor.

“Mossad’ın radarına girdiniz!”

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad’ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır’ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad’ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan’ı hedefe koyar. İzzet de Hızır’ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan’ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan’ın ise Tipi’nin bilmediği planları vardır.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi  ve Fox Tv 3 dizi. Star Tv 2 dizi. Show ve Kanal D. birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Atv 3 dizi ve Star Tv 3. dizi yer almıştır.  Show Tv, Fox Tv, TRT1, Fox Tv, TRT1 ve TV8 birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB’de 3 dizi ile haftanın kanalı olmuştur.

Ekim ayının ilk haftasında bütün sezon dizileri başladı. Diğer taraftan yeni diziler başlıyor.

Kore dizisi olan “Bir Litre Gözyaşı” dün akşam Kanal D ekranlarındaydı. (*) Atv ekranların da da Ağlama Anne dizisi oynadı. Gel gör ki reytingleri 4’ün altında geldi.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir