Çağatay Akman Bu Akşam Bizim Hikaye’de Konuk Oyuncu Oluyor!

TV Programları

Bizim Hikaye dizisinde Çağatay Akman’ın müziğini dinlemişsinizdir. Çok kısa zaman önce “Gece gölgenin rahatına bak” şarkısı ile ünlendi. En çok tıklanıp, dinlenenler arasında yer aldı.

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz’in oynadığı ‘Bizim Hikaye’nin yayınında sonra Çağatay Akman dizinin jenerik müziğinde de yer aldı.

Şimdi de ÇAĞATAY AKMAN, Bizim Hikaye’de konuk oyuncu oluyor!

Her klibi YouTube’da izlenme rekorları kıran genç kuşağın sevilen sanatçısı Çağatay Akman, Fox TV’de yayınlanan ‘Bizim Hikaye’ dizisinin 30 Kasım’da yayınlanacak yeni bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor.

Dizinin jenerik müziği ve tema şarkısı  olan ‘Bizim Hikaye’yi de seslendiren Çağatay Akman, sürpriz bir rolle diziye konuk oluyor.

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

Çağatay Akman 31 Temmuz 1998 doğumludur. Rap müzik ile yakından ilgilenen Çağatay Akman, ilk single parçası olan Gece Gölgenin Rahatına Bak’ı takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi oldukça sevdiği öğrenilen başarılı şarkıcının yaşı ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyayı aktif olarak kullandığı dile getirildi. Popüler video uygulamalarından olan Scorp’ta da bir süre önce şarkı ile ilgili açılan başlığa onlarca video gönderilmiş ve şarkının nakarat kısmı şimdiden birçok kişi tarafından ezberlenmişti.

Bizim Hikaye dizisinin başlamasından sonra, Çağatay Akman’ın müziği youtube’de izlenme rekorları kırıyor.

Bu akşam Bizim Hikaye’de Çağatay Akman şarkısının yanında hangi rolde konuk oyuncu olarak rol alacak merakla bekleniyor!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak; UçanKuş’un haberi

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir