Aras Bulut İynemli’nin “Çukur” Zirvenin Takipçisi!

TV Programları

 

Ay Yapım imzalı Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümüne Celasun’un ihaneti damga vurdu. Bölümün finalinde Vartolu’nun çocukluk aşkı Saadet’i aradığı dakikalar izleyenleri şaşırttı. Heyecan dolu bölümüyle Çukur, reytinglerde de zirveye adını yazdırdı.

CELASUN, KOÇOVALILAR’A İHANET ETTİ!

Yarattığı fırtınanın etkisi giderek büyüyen Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde kardeşlerinin aç olduğunu öğrenen Celasun, Koçovalılara ait bir silah deposunu soydu. Bunu öğrenen ve öfke patlaması yaşayan Yamaç (Aras Bulut İynemli), Celasun’la karşı karşıya geldi. İkili arasındaki dövüş sahnesi nefesleri kesti.

ÇUKUR ZİRVEYİ BIRAKMADI!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirvedeki yerini sürdürdü. ‘Çukur’, ABC1 20+’da 9,67 izlenme oranı (rating), 20,26 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un merakla beklenen altıncı bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #çukurailedir etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukurailedir, Twitter’ın Türkiye gündeminde 5 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

Bölümde silah sevkiyatı sırasında yapılan baskınla şok olan Yamaç’ın şüpheleri, Emmi ve Paşa üzerine yoğunlaştı. İsa’nın neden öldüğünü öğrenmek isteyen Sena, Yamaç’ın sert tepkisiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yamaç’ın ilk defa bilinmeyen bir yönüyle karşılaşan Sena (Dilan Çiçek Deniz), artık bambaşka bir hayatın içinde olduğu gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti.

Yıllar sonra Saadet’i gören ve darmadağın olan Vartolu’nun duygusal sahneleri izleyenleri derinden etkiledi. Vartolu’nun Saadet’i takip ederek İdris’in yanında yaşadığını öğrenmesi, ikilinin ilişkisinde dengelerin nasıl olacağı konusunda merak yarattı.

 

VARTOLU’NUN YENİ ADAMI CELASUN!

Koçovalılara ait bir silah deposunu soyan ve Yamaç’la karşı karşıya gelen Celasun’un (Kubilay Aka) artık Vartolu’nun adamı olmasıyla taşları yerinden oynattı. Yamaç, Çukur’daki nüfuzunu güçlendirmek için harekete geçen Vartolu’nun planını tersine çevirdi.

 

ÇOCUKLUK AŞKI ALEVLENECEK Mİ?

Vartolu’nun, Saadet’i aradığı ve kendisini öğretmen olarak tanıttığı sahnede düzgün bir Türkçeyle konuşması izleyenleri şaşkına çevirdi. İkilinin özlem dolu konuşması “Saadet-Sadettin aşkı devam edecek mi?” sorusunu akıllara getirdi.

 

“O SENİN BABANIN KATİLİ!”

Akşın ve Celasun’un Vartolu yüzünden karşı karşıya geldiği yeni bölümden ilk sahnede Akşın’ın öfkeden deliye döndüğü anlar tansiyonu yükseltti. Akşın’ın “Nasıl yaptın bunu? O senin babanın katili Celasun, o benim babamın katili!” sözleriyle Celasun’a hesap sorduğu anlar heyecanı arttırdı.

İşte, yeni bölümden yayınlanan ilk sahne:

 

‘Çukur’, merakla beklenecek yeni bölümüyle 4 Aralık Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek. İzleyicinin ilgisi arttıkça Çukur, zirveye doğru tırmanıyor. Önceki akşam Total ve AB’de her iki kategoride 2.sırada, ABC1’de ilk sırada yer aldı.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Basın İletişim – Zümrüt Burul Basın Bülteninden

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir