Geçen Haftanın (30 Ekim – 5 Kasım 2017) en çok izlenen dizileri!

TV Programları

 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 30 Ekim – 5 Kasım 2017 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 35 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

Söz, Kırgın Çiçekler, Kayıt Dışı, Siyah Beyaz, Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak,  Klavye Delikanlıları, Diriliş Ertuğrul, Meryem, Seven Ne Yapmaz, Hayat Sırları (Yeni), Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Ver Elini Aşk, Siyah İnci, Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar, Kalp Atışı, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamit, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Yalaza, İsimsizler, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Masum (Final) Dolunay ve Aslan Ailem (Yeni) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

Haftanın dizilerinde ;

Total’in ilk sırasında bu hafta TRT1’in Diriliş Ertuğrul, 12,98 reyting puanı ile bu hafta yeni sezondaki 78 bölümünde birinci sırada başladı. Total’in 10.sırasında Star Tvnin ‘İstanbullu Gelin’ 23.bölümünde aldığı 5,86 puanla 1o. sırada yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında, TRT1’in Diriliş Ertuğrul, dizisi  bu hafta 93 bölümde aldığı 16,35 gibi yüksek bir puanla birinci sırada yer almıştır. Fox Tv’nin yeni dizisi Kadın 2.haftasında AB’de de aldığı 5,72 puanla 10.sırada yer aldı.

 

Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

Geçen Haftanın En Çok İzlenen Dizileri:

Total ilk 10 :

1.Diriliş Ertuğrul 93.Bölüm (TRT1)…………………………12,98 – 29,28

2.Söz 19.Bölüm (Star Tv)…………………………………………10,68 – 24,89

3-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.Bölüm (Atv)….8,87 – 21,55

4.Bizim Hikaye 8.Bölüm (Fox Tv)………………………………7,37 – 16,09

5.Arka Sokaklar 455.Bölüm (Kanal D)………………………..6,78 – 15,26

6.Şevkat Yerimdar 23.Bölüm (Fox Tv)………………………..6,69 – 15,37

7.Savaşçı 19.Bölüm (Fox Tv)……………………………………..6,68 – 16,41

8.Kadın 2.Bölüm (Fox Tv)…………………………………………6,59 – 15,51

9.Yeni Gelin 23.Bölüm (Show Tv)………………………………6,34 – 15,29

10.İstanbullu gelin 23.Bölüm (Star Tv)……………………….5,86 – 13,50

 

AB’de ilk 10 :

1-Diriliş Ertuğrul 93.Bölüm (TRT1)…………………………16,35 – 37,67

2.Söz 19.Bölüm (Star Tv)………………………………………….8,53 – 20,64

3.İstanbullu Gelin 23.Bölüm (Star Tv)……………………….8,81 – 21,33

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.Bölüm (Atv)….8,35 – 20,19

5.Çukur 2.Bölüm (Show Tv)……………………………………..7,32 – 17,68

6.Ufak Tefek Tefek Cinayetler 2.Bölüm (Star Tv)………..6,89 – 16,57

7.Bizim Hikaye 8.Bölüm (Fox Tv)………………………………6,39 – 16,60

8.Payitaht Abdülhamit 23.bölüm TRT1)…………………..6,32 – 15,02

9.Meryem 14.Bölüm (Kanal D)………………………………….5,77 – 14,17

10.Kadın 2.Bölüm (Fox Tv)………………………………………..5,72 – 13,90

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : TRT1’in reyting rekortmeni dizisi yeni sezonunun ilk haftasında, haftanın dizileri arasında tekrar birinci sıradan başladı.

92. Bölümde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kazanç elde etmektir. Ertuğrul ise bu durumdan hâlâ habersizdir ve Anteus’u kendisini kurtarıp tedavi eden iyi birisi olarak bilmektedir. Peki obaya dönmek için harekete geçen Ertuğrul bunu başarabilecek midir? Obaya varana kadar Ertuğrul’a eşlik edeceğini söyleyen Anteus’un planı nedir? Diğer yandan Ertuğrul’u öldürdüğüne emin olan, bunun şerefine kalede şölen veren Tekfur Ares, Ertuğrul’un yaşadığını öğrenince ne yapacaktır? Ares’in bu durum karşısındaki yeni hamleleri ne olacaktır? Ertuğrul’un tuzağa düşmesine sebep olan ve ondan kurtulduğu için rahatlayan Emir Saadeddin, kendi iktidarını sağlamlaştırmak için Candar Bey’in kardeşi Bahadır Bey’i Çavdar obasına getirtmiştir. Peki Bahadır Bey’in gelişi Çavdar Obası’nda nasıl karşılanacaktır? Aslıhan’ın bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? Ertuğrul’un ölümüyle büyük yıkım yaşayan Kayı Obası’nda, Ertuğrul’un ardından başa geçen Dündar Bey, ağabeyinin izinden gidebilecek midir? Kayı obasında durum ne olacaktır?

2.SÖZ : Star Tv’nin beğenilen dizisi Söz 19.bölümünde Total’de aldığı 10,68 gibi yüksek bir puanla haftanın dizileri arasında bu hafta yine 2.sırada yer aldı.

Söz Star Tv’de ilgi ie izlenmeye devam ediyor.

3.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ : Atv’nin Salı akşamları ekranlara gelen macera dizisinin 78.bölümünde Total’de aldığı 8,87 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta yeni sezonunda 3 sırada yer aldı.

 

4.İSTANBULLU GELİN : Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, AB’de aldığı 8,81 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk 4.sırada yer aldı.

 

5.BİZİM HİKAYE : Hazal Kaya’nın yeni dizisi Bizim Hikaye 8.haftasında haftanın dizileri arasında 5.sırada yer alıyor. Burak Deniz ile ile iyi bir ikili oldular.

Kiraz, ablasının önemseyen hiç kimse olmadığını düşünerek Barış’ın peşine düşer ve onun gizli bir hayatı olduğunu öğrenir. Yüzleşirler. Barış, Filiz’i çok sevdiğini, onunla gelecek hayalleri kurduğunu söyler, hatta bir de sürprizi vardır. Ancak Kiraz ikna olmaz, Barış’a ablasına gerçekleri anlatması için baskı yapmaya başlar. Öte yandan, Cemil’le Cenk de Barış’ı sıkıştırmaya başlar. Barış iki arada bir derede kalır.

Hikmet, Esra’ya aşkını itiraf etme kararı alır. Bundan Rahmet’e bahseder. Rahmet çok sinirlenir. Hikmet abisinin karşı çıkmasına rağmen bir aşk mektubu yazar ve Esra’nın mantosunun cebine bırakır. Bu mektup, Hikmet’le Rahmet’in başına acaba iş açacak mıdır?

Rahmet, Müjde sayesinde başkalarının yerine sınavlara girme işini abartır. Bu kez üniversiteli bir öğrencinin yerine sınava girer. Büyük bir yakalanma korkusu yaşar. Sınavdaki başarısı profesörün dikkatini çeker. Profesör, Rahmet’in sahte işlerini ortaya çıkarabilecek midir? Fikret, aileyi sevince boğacak bir başarıya imza atmış ve ilk basketbol maçına çıkmıştır. Filiz’in göğsü kabarır.

Fikri ise kendi gündemindedir. Karısı Şükran’ın İstanbul’da olduğunu öğrenir. Ele geçireceği bir para için Şükran’ın imzasına ihtiyacı vardır. Fakat karşılığında onun da bütün aileyi sarsacak bir isteği olacaktır. Şükran yıllar sonra eve geri döner. Çocuklar altüst olur, Fikri’nin dengesi iyice bozulur. Filiz ise kardeşlerini annesinden koruyabilmek için büyük bir mücadeleye girişmek zorunda kalır. Tabii bu çok zor bir sınavdır. Filiz acaba bu sınavın üstesinden gelebilecek midir?

Her iki kategorinin ilk on’da yer alan dizileri :Söz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Diriliş Ertuğrul, Bizim Hikaye ve İstanbullu Gelin her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk onda: Fox tv. 4 dizi. Star 2 dizi. TRt1, Atv, Kanal D ve Show Tv birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk onda: Star Tv. 3 dizi. TRT1 ve Fox Tv ikişer dizi. Atv, Kanal D ve Show Tv birer  dizi ile yer almıştır

Bu haftanın kanalı;  Fox Tv Total’de 4 dizi ve AB’de 2 dizi ile Fox Tv. haftanın kanalı olmuşlardır.

 

VATANIM SENSİN BU HAFTA YENİ SEZONA BAŞLIYOR:

Yunan İşgalinde İzmir’e Yunan Komutan olarak gelen Cevdet, Milli Mücadele yıllarındaki iki taraflı oyununu sürdürüyor. Sevilen dizi kadrosunda bir takım değişikler yaparak yeni sezonuna başlıyor. “Vatanım Sensin” 8 Haziran 2017 tarihinde yayınlanan 31. bölümüyle 1. sezon finalini yapmıştı. Tekrar “Vatanım Sensin” 9 Kasım 2017 Perşembe günü yayınlanacak 32. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir