Çağatay Ulusoy kararını verdi, Netflix’in Türk yapımı dizisinde!

TV Programları

ÇAĞATAY ULUSOY

Çağatay Ulusoy “İçerde” dizisinin final yapmasından sonra yeni dizisi merak edilir olmuştu. 30 Haziran Tarihli, “Çağatay Ulusoy yeni dizisi ‘Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi’ ile çıtayı yükseltti!” Demiştim yazı detayında Amerikan kanalı Netflix dizisinde oynayacak Türk oyuncusu olacağını yazmıştım.

N.İpek Gökdel’in romanından aktarma yapılacak ilk Türk dizisinde başrol oynayacağını ve bu dizi ile çıtayı iyice yükseltiğini anlatmıştım.

19 Temmuz Tarihli blog yazımla; “Çağatay Ulusoy Yeni dizisinde Süpermen Yavuz olacak mı?” Diyerek detayları yazmıştım. Netflix’in ilk Türk orijinal baş yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstleneceğini, dizinin İstanbul merkezli 03 Medya tarafından çekileceğini kaydetmiştim.

cats karayakalem

Konusu hakkında bilgi vermiş, Yavuz Sultan Selim’in 500 yıl önce dokunan ikiz gömleğini bulup yiyen Yavuz’un tılsımlı gömlek sayesinde süper güçlere sahip oluşu, günümüz İstanbul üzerinde karanlık emellere sahip olan güçlerle savaşını anlatıyordu.

Ama Çağatay Ulusoy karar vermekte ayak sürümüş, dizi netleşmemişti. 05 Ağustos 2015 tarihinde; “Çağatay Ulusoy Netflix Fantastik Dizisine Neden Mesafeli Duruyor!” başlıklı açıklamalı bir blog yazı daha yazmıştım. Bu rolün Çağatay için biçilmiş kaftan olduğunu, mutlaka oynaması gerektiğini anlatmıştım. Yazımın son paragrafında şöyle demişim.

“Ben de iddia ediyorum ki; Çağatay Ulusoy, “Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” dizisinde oynamalı, bu fırsatı değerlendirmeli… İyi bir Yapımcı tarafından çekilir, emek verilirse bu fantastik, geçmişi 500 yıl öncesine dayanan macera dizisi tutacaktır, endişeye mahal yoktur.

Haydi Çağatay; En iyi karar, kararsızlıktan iyidir. Önün ve yolun açık olsun.” Diye yazmıştım.

ÇAĞATAY ULUSOY AÇIKLADI :

Ve beklenen karar bugün öyle saatlerinde Çağatay Ulusoy’dan geldi. Özel olarak çektiği video Sosyal Medyada yayınlandı. Ulusoy, Netflix’in teklifini kabul etmiş anlaşma sağlanmıştır. Kısa açıklamada Çağatay şöyle diyordu;

Merhabalar, selamlar herkese… Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuyu açıklık getirmek istediğim için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, çıkan haberler doğru. 2018 Yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’de olacağız. Görüşmek üzere.”

Ekran Alıntısı çağa 2

Çağatay Ulusoy, bu haberin duyurması ile birlikte sevenlerini sevgi seline dönüştürdü. Çok kısa zamanda, milyonlarca izleyici paylaşmış ve yorum yapmışlardır. Ulusoy’un yakın dostu Hazal Kaya da haberi retweetlemiştir.

Çağatay Ulusoy’un başrolü oynayacağı dizi Aralık 2017 çekimler başlayacak ve 2018 içinde, en geç Eylül 2018’de yayına girecekmiş.

Hadi hayırlısı olsun Çağatay Ulusoy, şimdi Dünya sanatçısı oldun. Başarılar seninle olsun.

 

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir