Hazal Kaya Doğru Yolda mı?

TV Programları

CXlhylEUEAA-vup hazal

Hazal Kaya Türk dizi ve sinema sektörünün sevilen, bilinen ve başarılı oyuncularından birisidir.

Ancak son günlerde okuduğum haberlerde, bu sektörden kopmak üzere olduğunu görüyorum. Yakın çevresine, önümüzdeki aylarda yurt dışına gideceği; “En büyük hayalim İtalya’da yaşamak, Aşçılık eğitimini orada sürdüreceğim. Kısa zaman sonra şartlarımı oluşturup İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu ana hayalim için yer bakıyorum.” Diyormuş.

1 Ekim 1990 İstanbul doğumlu olan Hazal Kaya İstanbul İtalyan Lisesi ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans Bölümü mezunudur. 2016 yılından başlayarak, Çikolatadan deterjana kadar bit çok reklam filminde oynamış, sinema filmlerinde rol almış, bir çok dizide de oynayarak ün kazanmıştır. Kısacası dizi sektöre çok emek vermiştir. Bir kaç dizide reyting almadım diyerek kolay pes etmemesi lazımdır.

Biz onu Genco, Aşk-ı Memnu dizisinde ve 14 Ocak 2011 yılında Çağatay Ulusoy ile oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisinde Feriha Yılmaz karakteri ile tanıdık ve sevdik. Haziran 2012’de bu diziden ayrıldı. Bu dizide oynadığı Feriha Yılmaz Sarrafoğlu karakteri öldürüldü. Aynı yıl sonunda Atv’de Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde ‘Emine’ karakterini oynadı. Reyting alamayınca dizi sona erdi. 2013 yılı sonunda Kanal D’de Hakan Kurtaş ile A.Ş.K. dizisinde oynadı. O dizi de reyting alamadı ve bitti. Son olarak 2015 Mart ayında TV8’da Aras Bulut İynemli ile Maral:En Güzel Hikayem dizisinde Maral Erdem karakterinde oynadı. Gene şanssızlığını kıramadı ve dizi 17 bölümde final yaptı. Bu son üç dizideki olumsuzlar moralini çok bozmuş olmalı ki, bu kararı almış.

Hazal Kaya 2014’de gittiği aşçılık eğitiminden görüntüler:

56c2e90f61361f194cb9769e

56c2e90f4020114ed817e535

HAZAL KAYA 1

Hazal Kaya; Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile:

CZLRem5UsAApWsl

Son Yaz Balkanlar 1912 dizisinde Macit Flordun ile:

290920121206379349986_2

Aşk dizisinde birlikte oynadıkları Hakan Kurtaş ile:

Hazal_Kaya_4

Son olarak, Tv8’de ekranlara gelen Maral: En Güzel Hikayem dizisinde Aras Bulut İynemli ile:

620_340_e99b715e51b9bf280a11efcb14f47353

 

Hazal Kaya benim takdir ettiğim, beğendiğim ve takip ettiğim bir oyuncudur. Sanat hayatında, en iyi oyuncu, En Başarılı Kadın Oyuncu, En Popüler Dizi oyuncusu dallarında aday olmuş ve onlarca ödül kazanmıştır. 4 Kıta da, 35 farklı Ülkede en Popüler 10 Kadın Oyuncu listesinde yer almıştır. En son 2015’de Lebanon Awards Ödülleri’nde “En İyi Sanatçı” ödülünü kazanmıştır. Çağatay Ulusoy ile oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisi 17 yakın ülke televizyonlarında gösterilmiş, hala daha Güney Amerika ülkelerinde gösteriliyor. Bu nedenle onu tüm Dünya insanı tanıyor.

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile Adını Feriha Koydum dizisinde 2 sezon oynamışlar, yaşattıkları Feriha – Emir aşkı ile fenomen olmuşlardır.

adini-feriha-koydum cu-

Ana dilinin yanında, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilen Hazal Kaya, bir gün uygun zamanda, uygun ortamda ve kendisine uygun bir partner bulacak ve iyi bir Yapımcı ile şeytanın bacağını kıracak, kariyerine kaldığı yerden devam edecektir.

Onu  tekrar dizi setlerinde ve ekranlarında görmek ümidi ile. İnşallah gittiği yolun doğru olup olmadığını tekrar gözden geçirir ve ekranlarda görürüz.

Kararın ne olursa olsun, hayat senin hayatın Hazal Kaya… Seçtiğin yolda başarılı olman sevenlerinin ve benim en büyük dileğim. Herkes oyuncu olamaz, seni Dünya tanıyor bunu unutma.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Hazal Kaya Fan Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

2 thoughts on “Hazal Kaya Doğru Yolda mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir