Star’dan ses getirecek bir dizi “Siyah İnci”…

TV Programları

DIUzNY_XoAA9qFG

Hatırlayanlarınız vardır. Siyah İnci deyince 1994 yıllarında oynayan sinema filmi aklıma geldi. 1877 yılında İngiliz yazar Anna Sewell tarafından yazılan roman, yazarın ölmeden önce hasta yatağında yazdığı son eserlerden biri. 1994 yılında beyazperdeye aktarılan film, Siyah İnci ismindeki bir atın hayatını anlatıyor. Ama şimdi ekranlara gelecek olan ‘Siyah İnci’ bir dizi film..

Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği “SİYAH İNCİ” Star Tv ekranlarında ses getireceği bekleniyor.

Çeşme Ildır’da Ağustos ayı başında çekimleri başlayan dizin başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor.

Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkı…

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

DIZMiNbWAAAcoDt

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Siyah İnci” Eylül’de Star’da.

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin, senaristliğini Yekta Torun‘un yaptığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizinin ilk bölümü 28 Eylül 2017 Perşembe akşamı Star’da ekrana gelecek.

BAŞROL OYUNCULARINI KISACA TANIYALIM

Hande Erçel (Hazal):

hande erçel

24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu oyuncumuz, 2012 yılında Azerbaycan’da katıldığı güzellik yarışmasında 2. olmuştur. 2014 yılında Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı “Hayat Ağacı”dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. 2015 yılında Emre Kınay, Evrim Alasya, Berk Atan, Miray Akay ve Burcu Özberk’li “Güneşin Kızları” dizisinde rol almıştır. Son olarak ise 2016 yılında başrolü paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz ile oynamıştır.

Tolgahan Sayışman (Kenan):

images tolgahan sayışman

17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu 2002 yılında katıldığı Best Of Model Türkiye yarışmasında 1. olmuştur. 2004 yılında konuk oyuncu olarak rol aldığı Avrupa Yakası dizisi ile kariyerine başlayan yakışıklı oyuncumuz Maçolar, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve son olarak Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştır.

Berk Hakman (Vural);

berk-hakman-2870

1981 Ankara doğumlu oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Ekranların sevilen oyuncusu daha önce Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Es Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kaçak ve Hayatımın Aşkı adlı dizilerinde oynamıştır.

 

Star’da, 28 Eylül’de ilk bölümü yayınlanacak olan ‘Siyah İnci’ setinden gelen ilk kareler :

75499 siyah inci 1

75503

75501 - 3

75502

75500 siyah inci 2

İşte önceki akşam yayınlanan ilk fragman :

Şipşirin küçük Ege kasabası Ildır’da geçen aşkı ve sonrası heyecanlı bölümleri ile izleyicisini ekran başına çekecek gibi gözüküyor!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir