2017 – 2018 Yeni Sezonda kim hangi dizide, kimle oynayacak?

TV Programları

 

2017-2018 dizi sezonu

2017 – 2018 yeni sezonun başlamasına çok az bir zaman kaldı. Eylül ayı ile dizi sezonu başlayacak. Geçen yıldan gelen, diziler yeni sezonda devam edecek. Kısaca sayarsak; Kırgın Çiçekler, Anne, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Kalbimdeki Deniz, Savaşçı, Söz, İsimsizler, Aşk ve Mavi, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid ve Yeni Gelin gibi dizileri sayabiliriz. Bu diziler arasına yaz dizilerinden izleyici tarafından beğenilen diziler de katılacaktır.

Geçen sezon dizileri final yapan bir çok ünlü bay ve bayan oyuncumuz yeni sezonda ve 2018 yılı içinde yeni yapımlar arayışlarında…

Ben aklıma gelen başlıca oyuncularımızın yeni sezon ile ilgili projelerini araştırdım.

Alfabetik isim sırasına göre yeni yapımlarını, kiminle, ne zaman ve hangi kanalda karşımıza çıkacaklarını aktarmaya çalışacağım.

 

BARIŞ ARDUÇ

barış arduç

Geçtiğimiz sezon Star Tv’de gösterilen Kiralık Aşk dizisi ile adından sıkça söz ettiren sevilen oyuncu Barış Arduç, yeni Sezonda yine Ay Yapım ile çalışacak. Ancak yeni dizisinin adı sır gibi saklanıyor. Başrolü kiminle oynayacağı şimdilik belli değil. Merak edilen konu Elçin Sangu ile Kiralık Aşk ta Ömer ile Defne aşkı tadında bir dizi olacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

 

BURAK ÖZÇİVİT

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

İki Sezondur Star Tv ekranlarında gösterilen Kara Sevda dizisi Neslihan Atagül ile performansları unutulmadı. Burak Özçivit yine Star Tv ekranlarında olacak. Yeni dizisinde Özge Namal ile birlikte oynayacağı söyleniyor ama dizinin adı belli değil.

 

ÇAĞATAY ULUSOY

ÇAĞATAY ULUSOY

Başarılı oyuncumuz Çağatay Ulusoy, ‘İçerde’ dizisinden sonra Ay Yapım’dan ayrılmış, ünlü Amerikan şirketi Netflix ile çalışacak. Fantastik Türk yapımını 03 Medya çekecek. Adı romanda olduğu gibi “Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” mi olacak bilmiyoruz. 2018 Eylül yeni sezonda tüm Dünya ülkelerinde aynı anda gösterime girecek. Anlayacağınız bir yıl daha ekranlarda yok. Bu arada “Koca Yusuf” adlı sinema filmini bekliyoruz.

 

ENGİN AKYÜREK

Engin Akyürek son hali

Ay Yapım ile anlaşmalı oyuncumuz Engin Akyürek geçtiğimiz günlerde yeni dizisi için imaj değiştirmiş sakallarını kesmişti. Kara Para Aşk ve Ölene Kadar dizilerinde sakallı olarak seyrettiğimiz Akyürek yeni dizisi için sadece bıyıklarını bıraktı. Daha önce rafa kaldırılan Siyah Beyaz dizisinde oynayacak. Dizi partneri olarak Neslihan Atagül’ün adı geçiyor. Ancak çekimler en erken Kasım, yada en geç ocak ayında yapılacağı söyleniyor.

 

HAZAL KAYA

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Hazal Kaya yıl başından itibaren yeni dizisi netleşmeye başladı. Shameless Amerikan dizisinden uyarlama “Bizim Hikayemiz” dizinde Burak Deniz ile başrolü paylaşıyor. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında olacak.

 

KADİR DOĞULU

kadir doğulu

Son olarak “Bana Sevmeyi Anlat” dizisi ile ekranlara gelen Kadir Doğulu yeni dizisinde Beren Saat ile oynayacağı yazılıyor. Aynı dizide Merve Boluğur da olacakmış. Ancak Beren Saat’in Gazino adlı bir dizide oynayacağı söyleniyor. Haberler çelişkili.

 

KENAN İMİRZALIOĞLU

kenan imirzalıoğlu

Karadayı dizisinden bu yana dizilere ara veren Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisinde Fatih Sultan Mehmed’i canlandıracak. Wilma Elles’in de yer aldığı dizide Elles, Bizanslı Theodora’yı canlandıracak. Diğer taraftan Cansu Dere, Fahriye Evcen ve Çetin Tekindor’un da aynı dizide yer alacağı söyleniyor. 21 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih’in İmirzalıoğlu’nun şimdiki yaşı problem teşkil edecek mi bilemem. Çaresi makyajla Kenan gençleştirilecek, ya da 20 yaşlarında bir genç Kenan’ın yerine o dönemi oynayacak!

 

KEREM BÜRSİN

kerem bursin

Geçen sezon “Bu Şehir Arkandan Gelecek” alı pek de yüz güldürmeyen dizide Leyla Lydia Tuğutlu ile oynamıştı. Şimdi de; “Bir Litre Gözyaşı” dizisinde, Kerem Bursin ile Zeynep Farah Abdullah bir araya geliyor. Yaşanmış bir Kore dizisinden uyarlanan, MF Yapım tarafından çekilecek dizi Kanal D ekranlarında olacak. Genç yaşta ‘Ataksi’ hastası olan 15 yaşındaki genç bir Lise öğrencisi kızın hikayesi ve yaşam savaşı anlatılıyor, duygusal yönü ağır basan bir dizi…

 

KIVANÇ TATLITUĞ

kivanc_tatlitug_

Temmuz ayı içinde Anne Rice’nın son romanından aktarılacak olan “Vampirle Görüşme” serisi dizisinde oynayacağı haberi gelmişti. Ama net bir açıklama gelmedi. Bu yıl teknesiyle Bodrum sahillerinde karısı Başak Dizdar ile uzunca bir tatil yapan Tatlıtuğ, yeni bir dizide oynayacak mı? Yoksa sinema filminde mi oynayacak belirsizlik var.

 

SEÇKİN ÖZDEMİR

75505-ateşböceği

Yakışıklı oyuncu şu günlerde “Ateşböceği” adlı yaz dizisinde Nilay Deniz ile oynuyor. Barış ile Aslı arasında birbirlerine ifade edemedikleri çok güzel bir aşkı canlandırıyorlar. Dizi reytinglerde fena sayılmaz. Şayet reytinglerde düşme olmaz ise Eylül ayında sezon dizisi olarak Star Tv’de devam edebilir.

 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Geçen sezon başlayan Çoban Yıldızı reytinglerde umduğunu bulamadı. 17 bölüm ekranlarda kalabildi. Şükrü Özyıldız imaj değiştirdi. Çoban Yıldızı’nın 2.bölümünde Hande Doağandemir ile mi ekranlara gelecek. Henüz bir netlik yok. Şu sıralarda sevgilisi ile Tayland da tatilde olan Özyıldız, dönüşünde durum netleşecek!

 

TOLGAHAN SAYIŞMAN

tolgahan sayışman

Geçen iki sezon boyunca “Asla Vazgeçmem” dizisinde oynayan Tolgahan Sayışman yeni projesinin adı “Siyah İnci”. Uzun zamandır bayan partneri arandı, sonunda Hande Erçel de karar kılındı. Siyah inci’de Kenan karakterini can verecek. Sayışman bu rolü için “Kötü adam değil ama hataları olan biri” ifadesini kullanmıştır. Gold Filmin yapımcısı olduğu dizinin kanalı net olamakla beraber Show Tv ekranlarında Eylül ayında olacak!

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Geçtiğimiz sezon Kıvanç Tatlıtuğ ile Cesur ve güzel dizisinde oynamış ve Tuba Büyüküstün ‘Sühan’ karakterini canlandırmış ama diziyi 2.sezona taşıyamamışlardı. Yeni sezonda Kara Sevda dizisinde kötü adam karakteri ile sevilen oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile Aras dizisinde bir araya geliyorlar. Aynı projede ‘İçerde’ dizisinde Çağatay Ulusoy ile iyi bir ikili oluşturan Aras Bulut İynemli’nin de adı geçiyor. Kısa zamanda durum netleşecektir.

Bu sezon görüldüğü gibi oyuncularımızda bir tedirginlik ve belirsizlik var. Yukarıda kısaca bilgi verdiğim oyuncularımız bazıları hariç, henüz net şu dizide oynayacaklar diyemiyoruz. Bulanık suda resmen balık avladık. Hele Eylül ayı gelsin 2017 – 2018 dizi sezonu başlasın hep birlikte göreceğiz.

Dileğim bu kadar deneyimli ve kaliteli oyunculardan seyredilebilir, bizleri ekran başına çivileyecek yapımlar seyretmek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir