Engin Akyürek yeni dizisi için imaj değiştirdi!

TV Programları

engin-akyurek-e

Kara Para Aşk dizindeki performansı ile sevdiğimiz oyuncu Engin Akyürek, sakallarını keserek bıyıklı yeni imajı ile ortaya çıktı. Geçtiğimiz Ocak ayı başında Fahriye Evcen ile “Ölene Kadar” dizisi ile ekranlara gelmiş, sonra dizi kısa ömürlü olmuş 13 bölümde erken final yapmıştır.

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında göreceğimiz Akyürek, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ için yazılan, sonra da rafa kaldırılan “Siyah Beyaz” dizisinde oynayacak. Yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun yeni projesinde oynayacağı söyleniyor.

“Siyah Beyaz” dizisi için hazırlıklarını sürdüren Engin Akyürek, yüz imajını değiştirmekle işe başladı ve sakallarını kesti. İşte yeni bıyıklı imajı.

resim-155651XH-225x300

Oyuncu dediğin her dizide kılıktan kılığa girebilen kişidir. Kara Para Aşk dizisinde sakallı olarak seyrettiğimiz Engin Akyürek, Ölene Kadar dizisinde kirli sakallı olarak seyretmiştik.

DFKcX7MXgAAqZvd

Günümüzde gençlerde ve erkeklerde sakal moda oldu. Halbuki sakal erkeklere hem olduğundan yaşlı ve pejmürde göstermektedir. Eskiler sakallı genç erkeklere orman adamı (dağ adamı) tabiri kullanırlardı. Şimdi futbolcular, sanatçılar, gençlik arasında bir sakal modasıdır devam ediyor. Tabii ki insan kendisine yakışanı yapmalıdır. Daha on yıl öncesi bakımlı erkeklere “metroseksüel” (bakımlı erkek) tanımlaması yapılıyordu. Bakımlı olmak demek illa pahalı giysiler marka aksesuarlar kullanmak demek değildir. Saçıyla, sakal traşı ile yüz görüntüsüyle beğenilen kişi demektir.

Engin Akyürek’e yeni imajıyla yeni dizisi ‘Siyah Beyaz’da başarılar dileyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir