‘Medcezir’ fırtınası yıllar sonra da devam ediyor!

TV Programları

medcezir

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın başrolü paylaştığı Medcezir unutulmaz diziler arasına girdi. Ülkemizde gösterilen 2 sezon süren, reyting rekorları kıran dizi, şimdi de gösterildiği Dünya ülkelerde reytinglerde önemli başarı elde ediyor.

Ay Yapım imzalı, kısa sürede ölümsüzleşen dizi ‘Medcezir’, ekranlara veda etmesinden iki yıl sonra bile konuşulmaya devam ediyor. Dizinin resmi Youtube kanalı 1 milyon takipçiyi geçerek büyük bir başarıya imza attı.

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Defne Kayalar ve Meriç Aral gibi güçlü isimlerin rol aldığı ‘Medcezir’ fırtınası, ekranlara veda etmesinden iki yıl sonra bile hız kesmiyor. Resmi Youtube hesabı 1 milyon takipçiyi geçen fenomen dizi, bu başarısıyla ölümsüzlüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu. İki sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitleyen, finalin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen devamının çekilmesi için dünya çapında takipçilerinin imza kampanyaları düzenlediği

Medcezir (1)

‘Medcezir’, ‘Kara Sevda’nın ardından Türkiye’de Youtube hesabı 1 milyon aboneyi geçen ikinci dizi olma unvanını elde etti.

Medcezir (2)

Dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan, senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in yaptığı ‘Medcezir’, Şili’de 2017 yılının ilk üç ayı içinde ülkenin en çok izlenen beşinci dizisi olarak yurt dışında da önemli bir başarı yakaladı.

Medcezir (3)

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yıllar geçse de Medcezir ile unutulmayacaklar!

Başarılarının devamını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir