Beni Böyle Sev / Mutlu olmak istiyorsan?

TV Programları

Fotoğraf: Ben de anne ekolunu takip ediyorum, anayım ben değil mi Ömer? #MutluOlmakİstiyorsan

Üniversite Gençlik dizisi olarak adını duyuran, TRT 1 ekranlarında milyonların sevgilisi haline gelen ve yılın dizisi olarak birçok ödül alan “Beni Böyle Sev” in hayranları arasına Orhan Gencebay da katılmış.

Orhan Gencebay’ın milyonlar satan “Beni Böyle Sev” şarkısından isim babalığını yaptığı ve jeneriğini süslediği dizinin sürekli takipçisi olduğunu söyleyen Gencebay; “Dizinin ilk tanıtım fragmanından itibaren her pazartesi akşamı Sevim Hanımla birlikte sıkı takipçisi olduk. Bugün onları ödüllendirmek bana nasip olduğu için çok mutlu oldum. Yakında bu dizinin oyuncularına ve hayranlarına bir sürprizim olacak. Sete hanımla birlikte bir baskın yapmayı gitmişken de bir bölümde konuk olmayı planlıyoruz” demiş.

Orhan Babayı dizide konuk oyuncu olarak seyredecek, canlı canlı bir parçayı da izleyeceğiz ilerleyen bölümlerde.

960297[1]

Şimdi izninizle 60.Bölümde geçen olayları özetleyelim. Geçen bölümde Reha Beyin kardeşi Eda Hanıma aklı yerinde değil, bu nikah geçerli olamaz demesiyle, nikah memuru nikahı ertelemişti. Reha Bey, bu nikahın kıyılmamasından çok keyiflenmişti.

Fotoğraf: Bugün Olmazsa Yarın...<br /><br /><br /><br /><br /><br />
#BeniBöyleSev

Burak, Reha Beyin şirketine zor duruma sokmuştur. Bankadan ödemelerle ilgili ihbar mektupları gelir. Reha Beyi laf kalabalıklarıyla oyalar. Eda Hanımın nikahını takılmıştır. Reha Beye yardım ediyormuş gibi fikirler üretir. Burak, Akif’in haddini aştığını, eniştesine hiçbir şey söylememesini ister.

Fotoğraf: Aha patronlara geldik, görüşürüz Ayşem, sevildiğini bil yeter.. :) #MutluOlmakİstiyorsan

Ömer çalışmaktan adeta yorgun ve baygın düşmüştür. Okul kantinin masasında uyuya kalır.  Gece gündüz çalışmaktadır. Ayşem, Reyhan’a Ömer’in evde oturmak istemediğini, çalışmayı çok sevdiğini söyler.  Ayşem Ömer’i zor uyandırır. Sınavı vardır. Ayşem, Ömer’in bu durumunu çok üzülür. Kendisine olan ilgisinin de azaldığını zanneder.

Fahriye Deniz’e yurdun kızları hakkında taktikler verir. Seni olduğu gibi kabul edecek biriyle birlikte olmasını söyler.

Reha Bey, karısı Nadide Hanıma yalvarır, ara şu Eda’yı barışalım, uzatmayalım der.

Eda Hanım Nail Beye, sen benimle evlenmek istediğinden emin misin? diye sorar. Bir daha düşünmesini ister. Eda Hanım, biliyorum ağabeyim rahat vermeyecek ama hemen evlenelim, der. Nadide Hanım Eda’ya telefon eder, ağabeyin seninle konuşmak istiyor, bir mektup var, onu verecekmiş.

Furkan, Mazhar ve Haluk Beyden  den bir şey rica eder. Nikah şahidim olur musunuz? Bugün saat 5’de nikah olacağını söyler. Furkan, şimdi nikah yapacaklarını, yazın da düğün yapacaklarını söyler. Haluk Bey, niye bu kadar acele ettiklerini sorar. Furkan, zor ikna eder. Sen babamın yakın arkadaşısın onları ikna edersin.

Ekran Alıntısı.PNG 60.1

Eda Hanım, Reha Beye gider. Reha Bey, kapıda karşılar, kardeşini sarılır. Reha Bey, mektubun sandık odasında olduğunu söyler, oraya götürür. Kapıda adamı vardır. İçeri sokar, masanın başına oturtur. Uzattığı kağıdı okumasını ister. Eda Hanım, sandalyeye sıkıcı eli ayağı bağlarlar. Reha Bey, kağıdı imzalaması için ısrar eder. Eda, ölsem de imzalamam diye cevap verir.

Fotoğraf: Gönülden sevenlerin, sevip te kavuşanların dizisi :) #MutluOlmakİstiyorsan

Seda ile Furkan nikah dairesine giderler. Nikah şahidi olacak, Mazhar ile Mazhar Beyi beklerler. Sonra da geç kaldık diyerek koşarak gelirler. Nikah başlar, Seda başına sadece bir tül takar. Her ikisi de evet derler. Mazhar, ben psikolojik tedavi görüyorum deyince, bir gülme krizi başlar. Seda, yazın ben ablama gideceğim, dönüşte herkese açıklayacağız. Kimseye bir şey söylemek yok diye sıkı sıkıya tembih eder. Seda, nikah defterini saklaması için Haluk  Beye verir. Seda, Furkan’a ilk defa kocacığım diye hitap eder.

Ayşem, dadı Esra ile çocuk bakımı konusunda tartışırlar. Esra Hanım, ben bir ekol takip ediyorum, biraz oradan, biraz buradan olmaz bu iş, diye itiraz eder.

Safiye Hanım ile İlyas aralarında tartışmaya girerler. Safiye istemediğimiz kızı gelin olarak alıyor diye, söylenir. İlyas sakın oğlumun kafasını karıştırma diye tembihler.

Akşam ev de Seda pırlanta yüzüğünü bakar, çok mutludur. Reyhan yüzüğün niye sol elinde diye sorar. Seda, yanlışlıkla takmışım der. Zil çalar Ayşem gelir, ağlamaklıdır. Ömer yine gitti der. Benim yüzümden benden soğudu der. Reyhan kalk gidelim, yemekleri ben ısmarlıyorum, der.

Ekran Alıntısı.PNG 60.3

Reyhan bilerek Ömer’in garsonluk yaptığı lokantaya götürmüştür. Ömer ortalıkta gözükmez, Reyhan diğer garsondan olmayacak şeyler ister. Ömer, ortaya çıkar, onları görünce çok şaşırır. Ayşem de şaşkındır. Reyhan, görmek istediğim sahne buydu der. Reyhan, söylemek zorunda kaldığını için Ömer’den özür diler. Ayşem, Ömer’in boynuna sarılır, çok seviyorum Ömer’i diyerek ağlar. Arkasından keyfi gelir, yüzü güler.

Fotoğraf: Hayatımda yediğim en güzel yemek bu, eşimin alın teri var bunda, Ömer’imin alın teri :( #MutluOlmakİstiyorsan

Furkan çok keyiflidir. Babası bakıyorum ağzın kulaklarında, der. Nail Beyin ise canı sıkkındır. Eda’nın aramamasına anlam veremez.  Arar, telefonu cevap vermez.

Ekran Alıntısı.PNG 60.4

Eda Hanım, ağlar, sızlar, bağırır sesini kimseye duyuramaz. Nadide hanım yemekte Eda’yı merak eder. Niye yemeğe kalmadığını sorar. Reha Bey, kafasının dinleyecekmiş tatile çıktığını söyler. Reha Bey Eda’yı kontrola gelir, su getirir, Eda, ölsem de içmem.

Haluk Bey ile Deniz, baba oğul iddiaya girerler. Haluk Bey, finallerde benden düşük not alırsan, kantinde garsonluk yapacaksın. Deniz ben kazanırsam baba-oğul gibi değil, arkadaş gibi olmalarını ister.

Fotoğraf: Hepinize teşekkür ederim, gerçekten en zor zamanımda bana destek oldunuz. #MutluOlmakİstiyorsan

Taner’i döven adamlar bulunmuştur. Evde oturup hep beraber durum değerlendirmesi yaparlar. Kapı çalar, Taner gelir. Aniden ortadan kaybolduğu için herkesten özür diler. Herkese birer hediye getirmiştir. Deniz’e, Mazhar’a ve Fahriye’ye birer hediye getirir.

Nail Usta, Reha Beyin evine gelir. Bahçeyi dolanır, etrafı bakar. Kapıyı çalar, hizmetçi kadın açar. Eda Hanımı merak ettiğini sorar. Nadide Hanım siz bilmeniz lazım. Reha Bey çıkar, Nail ustaya niye geldiğini sorar, hemen gitmezse polis çağıracağını söyler. Nail Bey, dalgın  dalgın geri döner. Nail Bey, Ömer’e telefon açar, halanı merak ettim. Size uğradım, baban Eda Hanım tatile çıktı dediler, sen bir şey biliyor musun diyerek sorar. Öğrenmesini ister.

Eda Hanım, avazı çıktığı kadar imdat diye bağırır. Ama kimseye duyuramaz.

Fotoğraf: Vicdan azabı temalı Mazhar – Reyhan fotoğrafı :) #MutluOlmakİstiyorsan

Ömer ile Ayşem okulun bahçesinde yürürler. Bahar şenlikleri vardır. Palyaçolar, çöp adamlar vs. Mazhar ile Reyhan hatıra fotoğrafı çektirler.

Fotoğraf: Aaa şunlara bak ya! Okulun gözde çifti bizdik, bunlar tahtı elimizden alacak yaaa :) #MutluOlmakİstiyorsan

Ömer, Seda ile Furkan’ı sahne kıyısına oturmuş muhabbet ederken görür. Ömer, okulun gözde çifti bizdik, bunlar tahtı elimizden alacak diye söylenir.  Yanlarına giderler, biraz sonra konser başlayacak, beraber seyrederiz.

Okul bahçesine Burak gelir. Ömer ile konuşmak ister. Burak, çok sinirlenir, git buradan.  Seninle konuşmak istemiyorum. Burak, eniştem her şeyi birbirine karıştırmaya başladı. Eda Hanımın evlilik işini kafayı takmış, şimdi de Eda Hanımı alıkoymuş deyince Ömer, ne diyerek bağırır. Ne diyorsun sen ya… Eve Furkan ile Haluk Bey de biz de geliyoruz, derler. Ayşem babasına arabadan  telefon eder, Eda Hanımın eve hapis edildiğini söyler, biz gidiyoruz. Nail Bey de hemen ben de geliyorum.

Reyhan ehliyet alacaktır. Mazhar evraklarını karıştırırken evli olduğunu öğrenir. Çok şaşırır, Reyhan da aniden bir şeyler hatırlar, o da şaşkın gözükür.

Hep birlikte bahçeye girerler. Önce Reha Beyle konuşmak isterler. Onları gören Reha Bey, pompalı tüfekle çıkar karşılarına. Herkes şoktadır. Reha Bey, def olun kapımın önünden, başta da sen köfteci. Pompalıyı üstlerine doğrultur ve 60. bölüm burada sona erer.

Fotoğraf: Bölüm sonu.. Önümüzdeki hafta sürprizlerle dolu yeni bölümde görüşmek üzere… #MutluOlmakİstiyorsan

BSK Yapımın bu güzel dizisine heyecan da gelmeye başladı. Reha Bey, pompalıyı ateşleyecek mi? Reha Bey Seda Hanıma deli derken kendisi deli gibi sanki. Ömer’in silah fobisi var. Düşüp her an bayılabilir. Ömer babasını akıl hastanesine göndermeli. Haftaya Eda Hanım kurtulacak, Burak daha aklanmış değil, neler olacağını hep birlikte seyredip göreceğiz.

Ayşem bu bölümde bir şeyi öğrendi. “Mutlu olmak istiyorsan”, hele hele eşini de seviyorsan ve güveniyorsan, bir de dünya tatlısı bebeğin varsa, senden mutlusu yok. Kıskançlık mutsuzluk getirir. Altın kural.

 

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller internetten, (Beni Böyle Sev (TRT 1 Dizi) Facebook sayfasından ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir