Kurtlar Vadisi Pusu kanal mı değiştiriyor?

TV Programları

12 Mayıs ’14

Kategori
TV Programları
Kurtlar Vadisi Pusu kanal mı değiştiriyor?

Kurtlar Vadisi Pusu, haftanın en çok izlenen 10 dizisi içinde kendisini yer bulan bir dizi.  Yeni Şafak’ın ortaya attığı iddiaya göre, kanal değiştiriyor, ATV.den önümüzdeki sezon Kanal D.ye geçiyormuş.

İlk defa, 2003 yılında Osman Sınav’ın yönetmenliğinde gelmişti ekranlarımıza. Bir mafya dizisi olarak ekranlara gelmiş, daha çok derin devlet, mafya konularını işleyerek bu günlere kadar yayın hayatını sürdürmüştür. Dizinin değişmez müziği kulaklarımızda adeta bir slogan gibi olmuş, izleyici tarafından tutku ile seyredilen dizilerdendir.

Bir Pana Film yapımı olan, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcılığını Raci Şaşmaz yapıyor. Yönetmeni ise, Onur Tan.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur oynuyor. Kurtlar Vadisi’nin bir özelliği de 10 yıldan fazla ekranlarımızda süregelen bir dizi oluşu. Tabii dizinin başarısında, ilk bölümlerinden bu tarafa yer alan Necati Şaşmaz faktörünün de önemli olduğunu belirtmek isterim.

Şimdiye kadar 5 kanal değiştiren dizi, Kanal D, Atv, Show, Star ve TNT kanallarında oynamıştı. Bir değişmez özelliği başladığı günden bu tarafa, yayın günü ve saatini değiştirmemiştir.

Bu günlerde 225.Bölümü ekrana gelen dizi, yeni sezonda, Eylül ayından itibaren yeni kanalı, Kanal D.de izleyeceğiz. Bir son dakika değişikliği olmaz ise.

Vadi’nin yeni kanalı hayırlı olsun diyelim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir