“İçerde” Son bölümde Sarp üzerine kurulan kumpaslar! Sarp katil mi oldu?

TV Programları

 

C5rTQDLXEAAPcRS

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Show Tv’nin fenomen dizisinin 23.bölümü ekranlarımızdaydı. Yine heyecanlı bir bölümle ekranların başında içerde’ydik.

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı İÇERDE’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral oynuyor.

Son bölümde önemli ipuçlarını kısaca özetlemek isterim.

Sarp’ın önceki bölümde kumarhane patroniçesi Handan ile yakın teması devam etti. Sarp Handan ile Celal arasında köprü oldu. Birlikte yemek yerler, baskın sırasında çantanın yerini de öğrenir. Yemek sonunda Handan Sarp’ı uğurlar. Celel Babadan bir isteği olacağını söyler.

Handan ani bir hareketle Sarp’ın belinden tabancayı alır. Sarp, ne yapıyorsun? Handan, tabancayı inceler. Sarp’a garip bir soru sorar. Sen hiç adam öldürdün mü? Sarp cevap vermez. Handan amacı belli oldu. Sarp’ı tetikçi yapmak istemektedir. Düşmanını Celal’den onun öldürmesini isteyecektir!

C5xMh1bWQAAXiBp

Kumarhane baskınında Handan’ın odasındaki gizli torbayı alan Mert, Celal’e yardım etmiş olur. Müdür Yusuf da, Celal’in köstebeği Mert olduğunu herkesi sorgulayarak çıkartır.

29ceafb520da21f04dae5f5cafd76af5_840

Füsun Hanım, Eylem ile Mert arasındaki konuşmaları duyar. Mert, Celal’i yakalayacak, yanında Sarp da içeri alınacaktır. Sarp, Eylem ile görüşür, endişelerini anlatır. Sonra da annesi ile konuşur. Aralarında sert ama duygulu konuşmalar olur. Sarp, çıkışta annesine Mert’e güvenme uzak dur ondan diye tembihler.

Handan Melek’e yeni açtığı büroya gelerek ilk işi o verir. Ama bu kirli işi Melek araştırmadan kabul etmek istemez. Çekini peşin keser, verir. Çay içer gider.

Sarp, Mert’in evine girer, Yusuf Müdür için kamera yerleştirir. Telefon sim kartlarını ele geçirir. Resimlerini çeker. O sırada eve gelen Mert’e az kasın yakalanacaktı, ama yırttı.

Handan Alyanak’a patronun ismini verdi. Bu adam Alyanak’ı hem tanıyan, hem de seven biri… Handan, “Benim patronum Kudret Sönmez” deyince Alyananak yerinden sıçradı, gözleri fal taşı gibi açıldı.

Ekran Alıntısıİ.Ç.23.5

Sıkça söylediği gibi 4 kez Vay, vay, vay, vayvanı çekti. “Fırtınalar kopacak desene…” Handan, Celal’in bunu bilmemesini istedi. Alyanak; “Zaten Celal Babaya bunu söyleyecek yürek bende yok!” Kısık kısık güler. Alyanak Hasan bana laflarıyla hep güldürmüştür. Yine güldüm.

9e278152befb727b0966ba431af7e29e_840

Melek açtı küçük şirin büroya önce Yeşim hayırlı olsuna gelir. Onun üstüne Sarp da Melek’e ziyarete gelir. Yeşim çıkar gider. Melek iş aldığını ama onunla çalışmak istediğini anlatır. Celal Baba varken herşey çok kolaydı, şimdi tek başımayım. Sarp, onu teselli eder, ben varırım der ve sarılır dudaklarından öper.

Ekran AlıntısıİÇ.13.10

Sarp Meleği kaç bölümdür hiç öpmemişti. En son tiyatro kulisinde onu dudaklarından öpmüştü. O zaman da Yeşim onları görmüştü. Sarp; “Asla yanından ayrılmayacağım, ne olursa olsun.” diyerek ona cesaret verir. Melek, bana güç veren tek şey senin varlığın.

5dbb6330a49587204f507357f9d549b6_840

Celal Handan’ı yemeğe davet eder. Onu almaya da Sarp gelir. Handan Sarp’ı görünce, ihtiyar seni mi gönderdi. Sarp, aslında başkası gelecekti ama misafir siz olunca ben gelmek istedim.

C50qyuqWAAAHLYK

Handan, sen bana ısındın. O ara Sarp’ın cebine bir şey koyar. Kol kola arabaya yürürler. Onları bahçede gözetliyen Mert de, vay çakal Sarp vay… Bunu melek’in görmesi lazım diyerek kol kola fotoğraflarını çeker.

Ekran AlıntısıİÇ.23.11

Cealal, Sarp ve Handan yemekte yerler. Yemekten sonra sıra iş konuşmaya gelir.

c7e9aed6809ad5a5f6b3317aae232201_840

İş yapmak için tek şartı, espriyle ayakkabısının içinde ufak bir taş olduğunu söyler. Celal’den önlerine çıkan birisinden kurtulmak istediğini söyler. Celal ayağa kalkar, biraz düşünür. Sert bir şekilde, biz iş yapalım diye buluştuk. Ben bir iş adamıyım, tetikçi değilim ki, benden böyle şeyler istiyorsun. Handan, iş yapmaya başladığımızda bu adam yolumuza çıkacak, yolun başındayken engeli ortadan kaldıralım. Handan kalkar, Celal kimmiş bu diye sorar.

Ekran AlıntısıİÇ.23.6

Handan, çantasından resmi çıkartır, Tahsin’in fotoğrafını gösterir.

Ekran AlıntısıİÇ.23.8

Sarp olup bitenleri endişeli gözlerle seyreder, suskunlukla seyreder. Handan, biz önümüzdeki engellerle muhatap olmayız, iş yaptığımız insanlara havale ederiz. Celal, madem rahat yürütmüyor çıkarırız kunduranızdaki taşı…

Ekran AlıntısıİÇ.23.9

Handan, bu işin şakası yok. Temiz bir iş olsun istiyoruz, en iyi adamınızı görevlendireceğinizden eminim. İyi adam derken ben de Sarp’ı kastetmiştim. Sarp suskun kalınca baba, sana diyorum Sarp diyerek bağırır. Sarp, “Eyvallah baba iş bende…”

Sarp babası Metin Yılmaz’ın yolunda… O da Celal’in tetikçisi olma yolunda… Handan Celal’e telefon eder, durumu sorar. Sarp, silahlanır.

Ekran AlıntısıİÇ.23.12

Celal Baba; Benim için bu işi halledeceksin oğlum. Sen babanın oğlusun, hadi bakalım göreyim sana.

C5swVOwWYAA52i2

Sarp, Pizacı dağıtıcısı olarak Tahsin’in bürosuna gider. Kontrolde yakalanır. Görevliyi bertaraf eder, içeri girer. Tahsin haberi alır, asansördeki Sarp’ı delik deşik ederler. Ama Sarp kurtulur. Üç adamı da bir güzel pataklar. Sarp bu ya, yumrukları kadar beyni de çalışır. Hiç onda adam öldürecek, tetikçi olacak göz var mı? Tahsin’in gırtlağına basar. Babaya telefon eder, bitiriyorum işini. Celal olmaz, Handan da görmeli der. Sen bu işi bitirirken biz de göreceğiz. Sarp, peki baba nasıl istiyorsan öyle olsun. Tahsin’in ensesinden yakalar, götürür.

Ekran AlıntısıİÇ.23.13

Celal, Handan’ı da davet eder. Sarp tabancayı dayar ensesine, arabayı Tahsin kullanır. Buluşma noktasına gelirler. Handan’ı da orada gören Tahsin, yapma anlaşabiliriz der. Ne istersen veririm sana…

Ekran AlıntısıİÇ.23.15

Sarp silahını Tahsin’e doğrultur. Bir Celal Babaya, bir de Handan’a bakar. Üç el göğsüne ateş eder.

Ekran AlıntısıİÇ.23.14

Tahsin yere düşer. Tahsin ölmüş, Sarp da ilk defa adam öldürmüştür. Ve burada bölüm sona erer.

C5sw4FWWAAANlGS

Bütün izleyici şok oldu. Müdür Yusuf, ne yaparsan yap, polis olduğunu unutma demişti. Sarp bu cin gibi adam, kafasını çalıştırdı, bir hiç uğruna pabuç bırakır katil olur mu? Nasıl olsa ters köşe olmaya seyirci alıştı! Ben olayı çözdüm! Sarp arabada Tahsin ile anlaştı. Tabancasına kuru sıkı koydu. Tetiği çekti, Tahsin de düştü ölü numarası yaptı. Celal Baba da, Handan da, Tahsin’in öldüğünü gözleri ile gördüler. Bütün bunlar benim tahminim. Haftaya 24.bölüm başlayınca olayın doğrusunu yönetmenimiz bizlere gösterecek, hep beraber işin aslını öğreneceğiz.

Sarp katil olmadı üzülmeyin!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir