Cesur ve Güzel bu akşam başlıyor!

TV Programları

1-1

Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı sezonun büyük merakla beklenen yapımı Cesur ve Güzel bu akşam başlıyor!

Cesur ve Sühan’ın geçmişin sırlarıyla örülü aşklarını konu alacak dizi 10 Kasım Perşembe  bu akşam saat 20:00’da Star TV’de izleyicisiyle buluşacak.

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizide, geçmişten beri birbirine düşman olan ailelere sahip Cesur ve Sühan’ın ilk karşılaşmalarından itibaren başlayan tutkulu aşkları anlatılacak.

 

Güzel Sühan (Tuba Büyüküstün):

3-3

Genç delikanlı Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ):

2-2

Babasından çalınan hayatı geri almaya çalışan Cesur ile Cesur’un can düşmanının kızı Sühan arasında sıra dışı bir karşılaşmayla başlayan bu tutkulu ilişki, ailelerin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşecek. Cesur ve Güzel, sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri heyecan ve aşk dolu bir modern zaman masalına ortak edecek.

CESUR ve GÜZEL’in tanıtım afişi (Oyuncular toplu halde):

afis

Kıvanç Tatlıtuğ’un Cesur; Tuba Büyüküstün’ün Sühan karakterleriyle ekrana geleceği dizide Tamer Levent (Tahsin Korludağ), Erkan Avcı (Korhan Korludağ), Serkan Altunorak (Bülent), Sezin Akbaşoğulları (Cahide Korludağ), Fırat Altunmeşe (Kemal), Nihan Büyükağaç (Adalet) ve Devrim Yakut (Mihriban) da başrolleri paylaşıyor.

 

İNTERNET ÖZEL FRAGMAN: https://www.youtube.com/watch?v=jXM3InPZDEg

Cesur ve Güzel 10 Kasım Perşembe (Bu akşam) saat 20.00’de Star TV’de!

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir