İçerde / Sarp’ın oyun içinde oyunu!

TV Programları

ekran-alintisiicerde-7-4

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral’ın oynadığı, Show Tv’nin fenomen dizisi “İçerde” bütün hızı ile devam ediyor. Sevilen dizide izleyici ters köşe olmaktan başı döndü. Bu da yetmezmiş gibi bir de oyun içinde oyunlar oynanıyor. Bu da dizinin tutkunlarını her bölümde arttırıyor. Geçen 7.bölümde Sarp Melek’e çok güzel bir senaryo ile oyun oynadı. Önceki bölümde Sarp’ın çalan telefonunu Melek açmıştı. Telefonda arayan “Aşkım” diye yazıyor. Arayan da Sarp’ın Müdürü Yusuf idi. Allah’tan hiç konuşmadı da Melek kim olduğunu anlamamıştı. Ama Melek’in içine bir kurt düşmüştü. Arayan “Aşkım” Sarp’ın başka bir sevgilisi mi vardı?

Sarp Melek’in bu şüphesini yok etmek üzere bir oyun oynadı. Annesinin lokantasına yeni bir hizmetli genç alınmıştı. Barış da Sarp’ın adamı çıktı. Annesine göz-kulak olması için Sarp tutmuştu. Bir senaryo yapıp Barış’tan yardım istedi. Barış, lokantaya geç kalışını Füsun Hanıma; Oğlun Sarp önümü kesti, sen kimsin diye bana hesap sordu. Bunları duyan Füsun çok sinirlendi telefonu kaptığı gibi oğluna telefon etti.

Sarp da o anda Melek’in evine gitti. Melek’in elindeki kahve bardağını alarak, içerken üstüne döktü. Üstünü yıkamak için içeri lavaboya gitti. Tam o sırada Sarp’ın telefonu çaldı, arıyan annesiydi.

ekran-alintisi-icerde-7-1

Önceden planladığı gibi annesinin telefonuna “Aşkım” yazmıştı. Melek bu defa da merakla çalan telefonunu açtı. Sarp’ın annesi Füsun Hanım; “Sarp sen ne yaptığının farkında mısın? Konuşamıyorsun, çünkü annene söyleyecek lafın yok. Sarp konuşsana oğlum alo, alo…” Melek arayan Aşkım’ın annesi olduğunu öğrenince rahatlar, yüzüne bir tebessüm kaplar. Sarp şu anda müsait değil diyerek konuşmak zorunda kalır.

ekran-alintisiicerde-7-3

O sırada Sarp Lavabodan çıkar, o benim telefonum mu diyerek telefonunu Melek’in elinden alır. Melek Aşkın aradı, ben de açtım. Planın işlemesinden Sarp da çok mutlu olmuştur. Yakalandık desene… Melek; Pis yakalandınız. Anneni aşkım diye kaydetmişsiniz. Melek, acaba ben ne diye kayıtlıyım diye sorar. Sarp ara da gör. Melek kendi telefonundan Sarp’ı arar. O da “Meleğim” diye kayıtlıdır. Sarp çalan telefonunu Melek’e gösterir.

ekran-alintisi-icerde-7-5

Bu yakınlaşmada, Sarp Melek’i öpmek ister.

ekran-alintisiicerde-7-6

Tam o anda kapı çalar. Sarp oldu mu şimdi diyerek bozulur ve evden kaçar.

Ay Yapım’ın dizideki senaryo içinde senaryolar, oyun içindeki oyunlar bazen çok keyifli oluyor. Senaryosu çok güzel planlanmış bu sahne de Sarp’ın polis zekası ile Melek’e oynadığı oyun içinde bir oyunuydu.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir