Çağatay Ulusoy, Yeni dizisinde Süpermen Yavuz olacak mı?

TV Programları

cats karayakalem

Netflix’in Türkiye’de çekeceği Türk dizisi N.İpek Gökdel’in “Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” olacağı ortaya atılmıştı. Başrolde de Çağatay Ulusoy’un dizide Süper Güçlere sahip ‘Yavuz’ karakterini canlandıracağı yazılmıştı.

Ancak bu güne kadar Çağatay Ulusoy yada menajeri Engin Aykanat cephesinden bir yanıt gelmedi.

Açıklamada, İstanbul merkezli dizinin, ‘kentin zengin kültürel geçmişini ekrana yansıtacağı’ belirtildi.

Netflix’in ilk Türk orjinal dizisinin baş yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstleneceği, dizinin İstanbul merkezli O3 Medya tarafından çekileceği de kaydedilmişti.

Diken’de yer alan habere göre, Netflix Uluslararası Orjinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, Türk yapımla ilgili olarak şunları söyledi.

“İlk orjinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bugüne kadar 45 gün geçmesine rağmen yeni bir açıklama gelmedi. Ben bir dizi yazarı olarak merak ettim. İpek Gökdel’in söz konusu romanını okudum. Doğrusunu söylemek gerekirse çok beğendim. 500 yıllık tarihim derinliklerinde başlayan hikaye günümüzde devam ediyor.

karakalem

Son derece fantastik ve heyecan verici macera dolu bir hikaye. Yavuz Sultan Selim’in 500 yıl önce dokunan ikiz gömleğini bulup giyen Yavuz, tılsımlı gömlek sayesinde süper güçlere sahip oluyor. Günümüzde İstanbul üzerinde emelleri olan karanlık güçlerle savaşıyor. Dizi de bir görüşte aşık olduğu Aslı ile sevgili oluyor. Gün gelir tılsımlı gömlekteki simge ve yazılar vücudunda dövme olarak kalır.

karakalem 2

Bu romandaki Yavuz karakteri Çağatay Ulusoy için biçilmiş kaftan… Bu roman sanki Çağatay Ulusoy için yazılmış bir senaryo.

Çağatay Ulusoy şu sıralarda, Kıvanç Tatlıtuğ ile Yunan Adalarında tatil yapıyor. Tatil dönüşü Amerika’ya gidecek, Santa Monica’da teklif edilen dizi senaryoları okuyacak, hangi dizide oynayacağını karar verecek. Bu senaryolar arasında “Bir Delikanlı’nın Tuhaf Hikayesi” de içine sindirerek okuyacak son kararını verecek!

Ağustos ayında sinema filmi Koca Yusuf’un çekimleri yapılacak. Yeni dizi en erken 2018 Ocak ayında izleyicisi ile buluşacak.

Hadi Hayırlısı Olsun diyelim.

Çağatay Ulusoy Netfix dizisi ile, sadece ülkemizde değil dünya ülkelerinde 1 milyon abonesi olan izleyici kitlesi tarafından seyredilecektir.

Yeni dizi için izleyiciler sabırsızlıkla, Ulusoy’un kararını bekliyor.

 

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir