Medcezir’in kötü çocuğu Orkun, Padişah 4.Murad oluyor!

TV Programları

muhtesem-yuzyil-kosem-dizisijpg

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Medcezir dizisi dizi okulu gibi oldu. İki sezon oynayan, sevilen dizinin alt kadrosunda oynayan, hemen hemen bütün oyuncular yeni dizilerde baş rol ve yardımcı rollerde oynamaya başladı. Ay Yapım’ın Medcezir’i dizi okulu gibi oldu. Yetiştirdi, deneyim kazandırdı ve sektöre bir çok oyuncu gönderdi. Medcezir kadrosunda yer alan bütün oyuncuları yeni bir çok dizlerde görüyoruz. Kösem’in geçen bölümlerinde de Medcezir’in Mert’i Taner Ölmez, Sultan Genç Osman’ı canlandırmıştı. Yeniçeriler tarafından öldürüldü ve diziden ayrıldı.

Şimdi de Medcezir’de Yaman’ın belalısı Orkun karakterini oynayan Metin Akdülger, Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni sezonunda IV.Murad karakterini can verecek. Orkun, padişah oluyor. Geçen bölümde, Kösem Sultan’un çocuk yaşındaki oğlu, Şehzade Murad tahta oturtulmuştu.

 

CkmfdJTVAAEjJJU

Metin Akdülger, Murad’ın 20’li yaş gençlik yıllarına hayat verecek. İyi bir karakter oyuncusu olan Akdülger’in başarılı olacağını tahmin ediyorum.

boyuyasikilosunenedir_metin-akdu

İşin garibi, Metin Akdülger bu rol için el sıkıştığı bir anlaşmadan vazgeçti. Başrolü güzel oyuncu Özge Gürel ile paylaşacağı yeni bir dizi için yapımcı Ali Gündoğdu ile anlaşan genç oyuncu, teklif edilen 4. Murat rolü ile bu anlaşmadan çekildi.

images IV.mURAT images akdül

Metin Akdülger, Medcezir’deki rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile Analar ve Anneler dizisinde, Atv’de 9 bölüm oynayan dizide rol almıştı.

Tims Productions’un tarihi dizisi, Ekim ayı içerisinde yeni sezon başlayacak ve 31.bölüm ile kaldığı yerden devem edecektir. 4.Murad karakteri olarak, Metin Akdülger’e başarılar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak: Uçankuş’un haberi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir