Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yaprak dökümü!

TV Programları

Ekran AlıntısıKÖSEM.12

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yaprak dökümü başladı. Sultan Ahmed’in ölümü ile Ekin Koç geçen bölümde diziden ayrılmıştı. Önceki akşam yayınlanan 26.Bölümde olaylar şöyle gelişti.

Kırım Hanı Mehmet Giray’ı canlandıran yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, Twitter hesabından attığı Türkçe ve İngilizce Tweet ile diziden ayrıldığını açıkladı.

İşte o Tweet:

Kadir Doğulu ‏@kadirdogulu 12 May
“Benim için son!Göremeyp sabredene,görüp sabredene çok teşekkürler!Yeni sezonda bambaşka bir hikayede yeni karakterle görüşmek üzere!Sevgiler.”

26.Bölümde Kırıma dönüp Han olmak istediğini söyler. İskender’i yanında götürmek istedi. “Sırt sırta verirsek buradan kurtulursun. Dışarıda adamlarım var, bize yardım ederler. Senin Şehzade olduğunu duyan herkes etrafında birleşir. Sen Yeniçeriler arasında yetiştin. Ben de de destek kuvvet toplarım. İsyan ateşini birlikte yakarız. Sen Osmanlı tahtına oturursun, ben de sahibi olduğum Kırım tahtına geri dönerim.”

Ekran AlıntısıM.Y.26.11

İskender; Ne tahtı ne saltanatı diyerek teklifi kabul etmez. Köklerim aile burda, İstanbul’da Hanedan’da kalmak ister. Mehmet Giray Han tek başına Kırım’a gitti. Böylece diziden ayrılmış oldu.

Zaten, son bölümlerde pek fazla olarak rolde görmüyorduk. Bu da gösteriyor ki, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de fireler başlamış oldu. 30.Bölümde Safiye Sultan rolünü canlandıran Hülya Avşar da ayrılacakmış.

Şimdi ne olacak? 30.bölümde dizi final mi? Ya da sezon finali mi yapacak belli değil.

Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir