Fatmagül’ün Suçu Ne? Güney Amerika Başarısı!

TV Programları

fatmagul'un sucu ne-

Beren Saat ile Engin Akyürek’in başrolü oynadığı “Fatma Gülün Suçu Ne?” dizisinin başarısı, Dünyanın öbür ucunda devam ediyor.

Ay Yapım’ın tüm dünyada büyük ses getiren projesi Fatmagül’ün Suçu Ne şimdi de Latin Amerika’yı etkisi altına aldı. Dizinin tarihlerindeki en büyük ratinglere sahip olduğunu belirten Porto Rikolu Wapa Tv ekibi, dizinin oyuncularıyla röportaj yapmak için geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geldi.

Evrensel bir sorun olan kadına şiddet ve toplum baskısı gibi konuları kadın gözüyle, kadın duyguları üzerinden anlatan ve yayınlandığı her yerde reyting rekorları kıran Fatmagül’ün Suçu Ne dizisine Porto Rikolu televizyon izleyicisi de büyük ilgi gösteriyor.

hilal saral ve esra dermancıoglu

fırat celik

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin gördüğü ilgi üzerine Porto Riko’lu TV kanalı Wapa TV, Türkiye’ye gelerek Hilal Saral, Fırat Çelik, Esra Dermancıoğlu ve Buğra Gülsoy ile röportajlar yaptı.

bugra gulsoy

Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’un senaryosunu yazdıkları, Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Veda Yurtsever İpek, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ve Sumru Yavrucuk ve Musa Uzunlar’ın unutulmaz oyunculuklarıyla hayat verdikleri proje yayınlandığı her ülkede benzer durumlardaki kadınlara cesaret veriyor.

Güney Amerika ülkeleri Türk dizilerine ilgi gösteriyor. Bundan sonra bakalım hangi dizler Güney Amerika ülke tv’lerinde yer alacak?

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Kaynak haber ve görseller, Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir