Çağatay Ulusoy, sessiz sedasız Los Angeles’e döndü!

Magazin

CZFRTukUYAAGRtE

Çağatay Ulusoy, önceki akşam gece yarısı geldiği gibi sessiz sedasız Amerika’ya Los Angeles‘e döndü. Gittiği hava yolu şirketinin hostesleri ile fotoğraf çektirmişler. O fotoğrafları görmesek hiç de farkında olmayacağız. Onlar Twitter da paylaşmışlar ki, orada gördük ve gittiğini öğrendik.

Çok enteresandır bu gün basında Çağatay’ın dönüşü ile ilgili hiç bir haber göremedim.

Çağatay Ulusoy gittiği uçakta kabin memurları ile çektirdikleri  işte o fotoğraf:

CZFpToTUsAEK8UB

Çağatay Ulusoy Eylül’ün 2.haftası Delibal filmini tamamlamasından sonra Los Angeles’e gitmişti. 29 Kasım öncesi 42.Altın Kelebek ödül gecesinde kazandığı 2015’in En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ödülü almak için İstanbul’a 2,5 ay sonra dönmüştü. Bu süre zarfında Santa Monica’da tuttuğu iki odalı bir evde kalmış, kafasını dinlemiş, Work Shoplardan oyunculuk eğitimi almış, biraz da İngilizcesini geliştirmiştir. Sabahları okyanus kıyısında özgürce koşmuş, spor yapmıştır.

565b509f67b0a951781c8f43

Altın Kelebek ödülünü Beyaz’ın elinden aldıktan sonra tekrar Amerika’ya dönmemiş, 25 Aralık’ta yaklaşan Delibal‘ın vizyona giriş tarihini beklemiştir. Bu arada Delibal’da filminde söylemiş olduğu, Sezen Aksu’nun “Mutlu Sonsuz” şarkısını Sezen Aksu stüdyolarında Ozan Bayraşa düzenlemesi ile seslendirmiş, Delibal Filminden görüntülerle klip çekmiştir.

CV8R3C3XIAAYiBh

16 Aralık’ta ilk yayınlandığı günden bu tarafa You Tube’de 6 milyon 400 bin kişi tıklamıştır. Bu bir rekordur. Kral Pop’ta en çok istek alan parça olmuş, bir numaraya kadar yükselmiştir. Çağatay Ulusoy duygulu sesi ile hissederek bu parçayı söylemiştir.

TTNET Müzik Listesinde işte o tablo:

CZPfxhUUYAAL4lo

Çağatay Ulusoy, Santa Monica’da Haziran ayına kadar kalacak, başını dinleyecek, aktörlük eğitimi alacaktır. Ayrıca Eylül 2016’da ekranlara gelecek yeni dizisine hazırlanacaktır. Yeni dizisi için silah dersi de aldığını söylemişti. Bir polisiye romantik dizide oynayacağını tahmin ediyorum.

Çağatay Ulusoy, İstanbul’da kaldığı süre içinde Delibal’ın gala gecelerine katılmıştır. 20 Aralık’ta İstanbul Zorlu Performans Sanatları Gösteri Merkezinde tüm ünlü sanatçıların ve Delibal Oyuncu ekibinin katılımla ilk gala gecesi yapıldı. Ben de ilk defa o gece galada seyrettim filmi. Oyunculuktaki ışığını çok önceden fark ettiğim Çağatay’ı Delibal’da Barış Ayaz karakteri olarak oyunculuğuna hayran kaldım ve takdir ettim. Çağatay Ulusoy, o gece filmin alacağı tepkiler nedeniyle oldukça heyecanlı görünüyordu.

DELİBAL GALA-5

Daha sonra, 22 Aralık Antalya, 26 Aralık Eskişehir ve 29 Aralık Stutgart, 30 Aralık Berlin gala geceleri yapıldı. Yeni yıla Almanya’da Giren  Çağatay Ulusoy, 4 Ocak gecesi İzmir Bayraklı Folkart’ta sevenleri ile Delibal’ın Gala gecesindeydi. İnanılmaz bir sevgi gösterisine şahit olduk. O gece ben de Ay Yapım’ın davetlisi olarak gala gecesine katıldım. Çağatay beni, hakkında yazdığım blok yazılarından dolayı gıyaben tanıyordu. Tanıştık, başarıları ve Delibal filmi hakkında konuştuk, birlikte resim çektirdik. Çağatay’ın fanları olan Twitter takipçilerim adına başarıları nedeniyle alnından öperek kutladım.

Çağatay ile İzmir Gala

Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Yönetmen Ali Bilgin’in katılımı ile 7 Ocak’ta Azerbaycan Bakü gala gecesine katıldı.

CYMXAe4WwAU6sxR

Burada da Azeri sevenleri çılgınca karşıladılar ve ağırladılar. İstanbul’a dönen ekip daha sonra 12 Ocak’ta Ankara Gala gecesine gene ekip olarak katıldı.

Çağatay, bu uzun ve meşakkatli gala gecelerinde yorgun düşmüş, biraz da gribal durumu ile hırpalanmıştı. Ama her şeye rağmen son derece keyifli ve gurur verici gala geceleri yorgunluğunu gidermiştir. Çağatay Delibal’da Barış karakteri olarak çok beğenilmiş, oyunculuğunun zirvesine çıkmıştır. Delibal Gişe olarak da iyi durumda. 3 hafta sonunda 1.188.242 kişi izlemiştir.

Çağatay Ulusoy Hürriyet’ten Hakan Gence 27 Aralık’ta verdiği röportajda, Santa Monica’da geçen 2,5 ayılık hayatını ve ileri yönelik planlarını bakın nasıl anlatmış:

CQi2EFgVAAAZSsY

“Santa Monica’dayım. İki odalı bir ev tuttum. Sabahları kalkıp üstümü çıkarıp okyanusun kenarında koşuyorum. Kimse beni tanımıyor. Kendimi dinliyorum. Bir yandan gelecek sezon başlayacak dizi için eğitim alıyorum. Ayrıca şubatta bir reklam çalışması olacak.

Ve sinema filmi görüşmelerim var. (2017 yazına inşallah) İleride Los Angelas’tan kendime ev almak istiyorum, hatta bir arkadaşımla ufak bir mekân açmayı planlıyoruz.”

Burada ifade ettiği reklam filminin ne olduğu belirsiz. Menajeri Engin Aykanat son konuşmamızda çekeceklerini söylemişti. Dün kendisini aradım ulaşamadım. Ulaştığımda o konu aydınlığa kavuşacaktır. Ayrıca Çağatay da cep numaram var, aramasını bekliyorum, konuşacağız.

Çağatay Ulusoy, programında bir değişiklik olmaz ise Haziran sonunda yurda dönecek, Temmuz-Ağustos yeni dizi çalışmaları ve çekimlerine katılacaktır. Eylül 2016 yeni sezonda Ay yapım ile yapacağı yeni dizisinde ekranlarda izleyeceğiz.

Barış -Füsun mutlu günler

Çağatay, Delibal filminde gösterdiği olağan üstü performansı ile oyunculukta çıtayı çok yükseklere koydu. İzleyicinin de beklentisi arttı. Tüm sevenleri yeni sezonda dizisini sabırsızlıkla bekliyor.

Yüzü kadar kalbi de çok temiz olan Çağatay’a yeni hedeflerinde ve Santa Monica’daki yaşantısında huzur dolu günler diliyoruz.

Sözlerimi Twiter’da okuduğum hoşuma giden, bir seveninin seslenişiyle bitirmek istiyorum.

“Canım benim kendini yalnız hissettiğin an elini kalbine koy, biz hep orada bir yerlerdeyiz.”

Her şey gönlünce olsun Çağatay, sessiz sedasız gittiğin gibi bir gün aniden dönmeni bekliyor sevenlerin.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir