Delibal Kanada da Vancouver Türk Film Festivaline katılıyor!

Sinema
27.CV83fA1WEAQGqGH
Delibal ilk yurt dışı bir festivale katılıyor. Kanada da Vancouver Türk Filmleri Festivaline davet edildi. 19 Mart Cumartesi günü öğleden sonra 13,20’de gösterime girecek. Kanada da yaşayan Türk ve yabancılara gösterilecek.
İşte tanıtım:
Vancouver, BC, Canada

DELIBAL – Vancouver Turkish Film Festival

DELI BAL w/English Subtitles

Dir: Ali Bilgili/ Turkey / 2015 / 117 MIN

SHOWTIMES: Saturday, March 19th at 120PM

SYNOPSIS

The story begins as Barış, the hyperactive, talented and clever son of a wealthy family, falls in love with Füsun who works at a café in Karaköy. Barış is the drummer and plays in a bar during his spare time. Barış decides that Füsun is the “Love of His Love” … He tries every way to get her attention. However, Füsun’s priorities in life are quite different. She has already made her future plans. She will graduate and go to the States for her PhD. But at one point she can no longer avoid his impressive and cute manners and sensitive personality. So their relationship begins. Füsun breaks all her rules with Barış. They both live the love of their lives. Barış has become calm whereas Füsun is filled with excitement. Despite her father’s objection their big love leads them to marriage.

But, things will never be the same….

CAST Cagatay Ulusoy, Leyla Lydia Tugutlu, Huseyin Avni Danyal PROD AY yapim SCP Yildirim Turker

When Saturday, 19 March 2016 from 1:20 PM to 3:30 PM (PDT) – Add to Calendar Where Goldcorp Centre for the Arts – 149 West Hastings Street, Vancouver, BC V6B 1H4, Canada – View Map Tags Vancouver, BC Events Festival Film & Media

 

Türkçe Çevirisi:

Barış, varlıklı bir ailenin, hiperaktif, yetenekli ve zeki oğlu Karaköy’de bir kafede çalışan Füsun aşık olarak ÖZET hikaye başlar. Barış davulcusu ve onun boş zamanlarında sırasında bir barda oynar. Barış Füsun “O’nun Sevgi Aşk” olduğuna karar … Onun dikkatini çekmek için her yolu dener. Ancak, yaşam Füsun öncelikleri oldukça farklıdır. O zaten onu gelecek planları yapmıştır. O mezun ve onun doktora için Amerika’ya gidecek. Ama bir noktada o artık onun etkileyici ve sevimli tavırları ve hassas bir kişiliğe önleyebilirsiniz. Yani onların bir ilişki başlar. Füsun Barış ile onun tüm kuralları keser. Her ikisi de hayatlarının aşkını yaşıyor. Füsun heyecan dolu ise barış sakin hale gelmiştir. Babasının itirazlarına rağmen onların büyük aşk evlilik götüren. Ama işler … asla eskisi gibi olmayacak. Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tugutlu, Hüseyin Avni Danyal PROD Ay Yapım’ın SCP Yıldırım Türker CAST

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu‘nun oynadığı, Ay Yapım’ın bu sıra dışı aşk filmi DELİBAL, önümüzdeki aylarda daha bir çok ülkede gösterime girecek, festivallerde ve yarışmalarda yer alacaktır. Hak ettiği ödülleri toplayacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

2 thoughts on “Delibal Kanada da Vancouver Türk Film Festivaline katılıyor!

  1. Ох бе,ние го чакаме с нетърпение да бъде качен в YouTube но ще трябва да почакаме,нали ще участва и във филмфеста в Германия -Нюрнберг!….

  2. Lucky Lucky Canadians! I hope it will be a big success. Cagatay deserves every success.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir