Aras Bulut İynemli yeni dizisindeki partneri belli oldu!

TV Programları

aras bulut iynemli

Aras Bulut İynemli son olarak Tv8’de “Maral En Güzel Hikayem” adlı dizide Hazal Kaya’nın partneri olmuştu. İynemli şimdi de yeni bir diziye başlıyor.

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan Aras Bulut İynemli, oynadığı reklam filmleri ile dikkati çekmiş, “Öyle Geçer Zaman Ki” filminde oynadığı Mete karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir. 2013-2014 yıllarında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Bayezid karakterini canlandırmıştır. Son olarak, Maral En Güzel Hikayem dizisinde Hazal Kaya ile baş rolü oynamış, Maral geçtiğimiz yıl Eylül’de yeni sezon başlamasıyla 17.Bölümde final yapmak zorunda kalmıştır.

“Meleklerin Aşkı” adlı dizide baş rolü Seda Bakan ile paylaşacak.

Seda Bakan daha önce “Kardeş Payı” dizisinde oynamıştı. Bir süre önce de Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Seda Bakan, sahneye gelerek oryantal dans yapmıştı. Seda Bakan dansıyla yıkıp geçmişti. Kimse ondan bu kadarını beklemiyordu.

 

seda bakan

10 Ekim 1985 Gebze doğumlu olan Seda Bakan, Sana Mecburum, Adanalı, Geniş Aile, Makber, Şen Yuva, Behzat Ç. ve Kardeş Payı gibi dizlerde oynamıştır. Ayrıca, Kara Bela, Zaman Makinesi, Behzat Ç. Ankara Yanıyor ve Umut gibi sinema filmlerinde oynamıştır.

Meleklerin Aşkı dizisinin konusu şöyle; Aynı yetimhanede büyüyen iki sevgiliyi canlandıracaklar. Senaryosunu Ersoy Güler yazıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin henüz hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmadı.

Aras Bulut İynemli ve Seda Bakan’a, yeni dizisinde başarılar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber Kaynak Uçankuş.

 

 

 

 

.

 

 

1 thoughts on “Aras Bulut İynemli yeni dizisindeki partneri belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir