Acun Ilıcalı Tv8.i satın almış, şimdi ne olacak?

Güncel

13 Kasım ’13

Kategori
Güncel
Acun Ilıcalı Tv8.i satın almış, şimdi ne olacak?

Acun Ilıcalı, Twitter’dan duyurduğu habere göre, “Tv8 konusunda Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık. Satın alma süreci başladı” diye twit attı. Sahibi Günal Tv8 kanalının tüm borç ve alacaklarını temizleyip, bütün personelin tazminatlarını ödeyerek Acun Ilıcalı’ ya teslim edecekmiş.

Şimdi ne olacak? Tv muhabirliğinden, program yapımcısı ve sunuculuğundan TV kanal patronluğuna geldi. Bravo Acun diyorum. Bu sana yakıştı. Artık Tv8 de diğer büyük ulusal kanallar arasında yerini alacak ve kulvarda ben de varım, iddialıyım diyecek.

Star TV.de program yapan Ilıcalı’ nın Star TV ile anlaşması ne zaman kadar bilmiyoruz amma, kısa zaman sonra kendi programlarını, kendi kanalı TV8 için yapacaktır. Bu Star TV. için pek iyi olmadı. Yarışma programlarının bir numaralı yapımcısı Acun’u kaybedecek. Bu Star TV.in kan kaybetmesi demek olacak. Önümüzdeki aylar TV kanalları arasında kıran kırana bir yarış başlayacak demektir. Bu bilhassa yarışma programları dalında olacak. Star TV.de artık dizileriyle iddiasını sürdürecek.

Bu Görsel Medya Dünyasında Acun Ilıcalı’a hayırlı olsun der, Tv8 de başarılar dilerim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir