Bir Aşk Hikayesi’ de son, mutlu mu, acı mı olacak?

TV Programları

13 Kasım ’13

Kategori
TV Programları
Bir Aşk Hikayesi’ de son, mutlu mu, acı mı olacak?

Fox TV.in tutkulu aşk dizisi, Bir Aşk Hikayesi dün gece izleyiciyi resmen işkence çektirdi. Korkut ölüm acısını kendi dolu dolu yaşıyor, ölesiye sevdiği Ceylan’ ı da kendisi ölmeden Ceylan’ı da yaşatıyor. Dizinin reytingleri pek parlak değil. AB’de 17.ci, Total’de 21.ci. olmuş.

Konu her ne kadar dizinin sonuna gelindiğini gösteriyorsa da, sonu dizinin yapımcısı çekecek. Lafın kısası, Med Yapım bilir diyorum. Ama sakız gibi uzatıp da izleyiciyi çileden çıkarmanın anlamı yok.

Korkut ile Ceylan evlendiler, muratlarına erdiler. Ölüm korkusu Korkut’u yiyip bitiriyor. Korkut’un kim olduğunu Gönül Karanlı, Ceylan ve Memduh Bey dışında herkes biliyor. CD ortalıkta dolaşıyor. Küçük Umut bile biliyor. Gönül Hanım, Tolga’yı tedavi için yurt dışına götürüyor. Korkut’un oğlu, Emine’nin gerçek kızı olduğunu öğrenmesi yurt dışı dönüşüne kalacak. Baba Tahsin Bey işin başından beri biliyor amma, çok ketum ser veriyor sır vermiyor.

Yılmaz karısı Aslı’yı Memduh Beyden almak için her yolu deniyor, Korkut’tan yarım ister, en son da Cennet’ i tehdit ederek ondan yardım alıyor. Bu defa Aslı onu istemiyor.

Korkut Ceylan’ı kendisinden soğutmak için her yolu deniyor, sevmediğini söylese de hal ve hareketleriyle Ceylan’a gösterse de, içinde kor gibi yanan aşk ateşi rüyalarında bile onu rahat bırakmıyor. Ceylan’ın kaza geçirmesi, yaralanması ve ölmesi (Allahtan bir rüya imiş), bu kabus gibi rüya onu deliye çevir.

Hakkı Baba ölmeden önce bir zarf içinde Korkut’un verdiği itiraf CD. sini Gönül Hanıma postalar, ama Cennet’in eline geçer. Her şeyi öğrenir, kahrolur. Korkut’a o da delicesine aşıktır.

Ceylan, Korkut’un bütün tersliklerine, evden kovalamasına rağmen gitmez. Evde kalmaya devam eder, tek çare hamilelik yalanı olur. Korkut baba olacağını öğrenince adeta tanrıya isyan eder.

Alır başını deniz kenarına gider. Tanrıya isyanını dile getir. “Çocuğun ne günahı var? Nasıl bırakacağım ben onları geride. Bırak bırak artık uğraşma benimle ya, bir an önce al şu canımı ya da bir mucize göster işte, çocuğumu babalık yapayım. Bir yol göster lütfen, lütfen bir çıkış yolu göster bana…”  Önüne çıkan bir oyuncakçıdan bir oyuncak araba alır, Ceylan’ a koşar. Oyuncağı başucuna koyar, sarılır.  “Af edin beni” diyerek çocuğu ve Ceylan’dan özür diler. Sabahına güzel bir kahvaltı hazırlar karısına. Bu hamilelik haberi Emine ve Umut’a fazlasıyla memnun eder. Bu güzel haberi Kayınbabası Tahsin Bey’le buluşarak paylaşır. Dede olacağını ve ölünce torununa sahip çıkmasını söyler. Memduh Beyin hayatını kurtarmasının bedeli olarak verdiği paraları, Tahsin Beye verir ve Gönül Hanıma kalan borcunu vermesini söyler.

Korkut kendi ailesi ve Ceylan’ın ailesi ile birlikte lüks bir lokantada yemek verir. Sebebi gelecek bebeğin kutlamasıdır. Korkut, “Bu gece hepimiz için başlangıç olsun, bundan sonra Ceylan ve bebeğimizin mutluğu için yaşayacağım demesi ile Ceylan masayı terk eder. Lavaboda pişmanlığını ağlayarak dile getir. Arkasından gelen annesine, “Ben yalan söyledim. Anne ben hamile değilim” der. Ve 29.u bölümün sonu.

Seçkin Özdemir, dizide hayat verdiği Korkut Ali karakteri ile çok sevildi. Yakışıklı oyuncuyu seven binlerce hayranı ve fanı var. Ceylan (Damla Sönmez) ile iyi bir ikili oluşturup, iyi bir performans gösterdiler. Bir izleyici olarak, ben beğenerek izliyorum.

Final (Kesin bilgi) 26 Kasım salı akşamı 31. bölümde yapılacak. Artık her şeyin sonuna gelindi. Benim ve izleyicinin dileği mutlu son olması. Med Yapım önceki yıllarda “Adını Feriha Koydum” dizisinde Feriha’ yı öldürerek izleyicini çok üzmüştü. Dilerim yine üzmez, benden söylemesi.

Sevgili okurlarım, hayatınızda her işinizin mutlu sonla bitmesi dileklerimle.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: İzinsiz yazıdan alıntılar yapılması ya da kaynak belirtilmeden aynen yayınlanması yasaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir