Çağatay Ulusoy’un Delibal sinema filmi muhteşem masalsı bir düğünle sona eriyor!

Sinema

CLW3-euWsAE63EG

Çağatay Ulusoy 2.sinema filmi olan Delibal‘ın çekimlerini geçtiğimiz Temmuz sonunda başlamıştı. Leyla Lydia Tuğutlu ile oynadığı filmde, Çağatay Ulusoy bir üniversite öğrencisi ve bir müzik orkestrada deli-dolu bir baterist ‘Barış’ karakterini canlandırıyor. Sevgilisi Füsun da aynı üniversitede öğrenci. Aralarında masalsı bir aşk yaşıyorlar.

Bu masalsı aşk, filmin sonunda masalsı bir düğünle noktalanıyor ve iki sevgili evleniyorlar. Filmin final çekimleri için çok güzel bir mekan hazırlanmıştır.

Bu güzel mekanda düğünleri olacak ve filmin sonu ve  final sahneleri çekilecektir.

CNcVcu-WgAAI1RI

CNcVcpUXAAER0si

 

CNcVcfQW8AABUcF

CNcVczEWUAA0kgy

Bu güzel mekanda Çağatay Ulusoy damatlıklarını giymiş Barış karakteri olarak Füsun ile nikah masasına oturacaklar.

Ekran Alıntısıafk.67.1

Çağatay Ulusoy ilk dizi filmi olan “Adını Feriha Koydum” dizisinde Emir olarak Feriha (Hazal Kaya) ile nikah masasına oturmuştu.

CGPLqc4WwAA5sVM

İkinci dizisi olan Medcezir’de Mira ile Yaman olarak nikah masasına oturmuşlar, görkemli bir düğün töreni ile evlenmişlerdi.

CLW3-cpWwAAdGBp

Şimdi de, 2.sinema filmi olan Delibal’da Barış olarak tekrar nikah masasına oturacak. Nikahları kıyılacaktır. Füsun – Barış çiftine bizden mutluluklar.

Çağatay Ulusoy bir çok dostu ve arkadaşının düğün törenlerini katılmıştır. Mayıs sonunda Burak Sağyaşar ile Hatice Şendil’in düğünü,  Fatih Aksoy’un kızı Direkç Aksoy’un düğünü, en son 3 – 4 gün önce Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’un düğüne katılmış, birlikte horun tepmişlerdir. Henüz erken ama, darısı Çağatay Ulusoy’un kendi düğününe diyelim.

CNVD4c1UwAA_IG_

Bu güzel çiftimizin düğününü, Delibal’ın 13 Kasım’da sinemalarda gösterime girmesi ile, bu görkemli düğünlerini filmde izleyeceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir