Çağatay Ulusoy’a Medcezir’de Yapımcı’dan reklam desteği!

Magazin

Ekran AlıntısıMD48.8

Medcezir oyuncuları geçtiğimiz aylarda  Tv. reklamlarında boy göstermeye başladı. Önce Serenay Sarıkaya, Elidor şampuan reklamında geçtiğimiz Şubat ayında oynadı ve televizyonlarda boy gösterdi.  Daha sonra Mavi Jeans reklamında oynadı. Medcezir dizisine Eylül karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü Samsung reklamlarda yer aldı. Daha sonra Elidor reklamında Serenay Sarıkaya ile oynadı. Hatırı sayılır reklam ücreti aldılar.

Son olarak Taner Ölmez Turkcell  reklamında şarkıcı Hakan Altun ile birlikte oynadı. Taner Ölmez, dizideki Mert karakteri olarak yer aldı. Medcezir dizisindeki kendi odasında çekim yapıldı. Hakan Altun, “Telefonun başında çaresiz bekliyorum” dedi ve Mert de yeni Turkcel paketini anlattı.

 

Serenay-Sarıkaya-Elidor-reklamı-ekru-elbisesi  6a8503cb-01de mert

Çağatay Ulusoy’u her nedense hiç bir reklam filminde yer almaması dikkatleri üzerine çekti. Oldukça yakışıklı ve güzel bir reklam yüzü olan Çağatay’ın reklam alamamasının açıklaması basında, iki yıldır süren uyuşturucu davası nedeniyle teklif gitmediği şeklinde yorumlandı. Bu dava son celsede, 2 Nisan 2015 tarihine ertelenmişti.

Geçtiğimiz 14 Kasım Cuma akşamı Medcezir’in 48.bölümünde benim dikkatimi çekti. Yapımcı, Çağatay Ulusoy’un bazı sahneleri reklam filmi gibi çekilmiş. Banyoda bol şampuanlı bir duş alıyor. Köpüklü bir tıraş ve ardından parfüm sıkıyor. Medcezir’in 48.bölümü ile ilgili yazdığım, “Yaman’ın Mira aşkı antika saatin köstegine takıldı!” adlı blog yazımda yazdıklarımı aşağıda tekrar alıyorum. Ben gene de temkinli konuşarak diyorum ki, Yapımcı’nın niyeti bu olmayabilir, ben böyle algılamış olabilirim.

Ekran Alıntısımd48.yaman duş  Ekran AlıntısıMD48.YAMAN TIRAŞ

Yaman, sabah kalkar duşunu alır, sakal tıraşını olur, parfümünü sıkar. Bu güne kadar, Medcezir dizisinde Yaman’ı tıraş olurken hiç  görmemiştik.

Ekran AlıntısıMD48.16  Ekran AlıntısıMD48.Yaman TIRAŞ2

Bu sahne, Arko traş köpüğü ya da permatik gibi traş bıçağı imalatçılarının dikkatini çekmiştir umarım. Çağatay Ulusoy bu tür firmaların iyi bir reklam yüzü olabilir. Bazı yorumcular Çağatay Ulusoy’un süren mahkeme davası yüzünden reklam alamadığı öne sürseler de ben buna pek ihtimal vermiyorum.  Hoş bu dava ile ilgili, 2 Nisan 2015’de tekrar bir mahkemesi var. Dilerim olumlu sonuçlanır da, bu defa Çağatay Ulusoy reklam almak için nazlanır.

Ekran AlıntısıMD48.Yaman saç  Ekran AlıntısıMD48.Yaman parfüm

Biz gene gelelim dizimize. Mert, Yaman’a her zananki esprilerinden birini yapar. Havayı koklar, bir şey mi yanıyor, aaa pardon bu senin ateşinin kokusu. Yine yakıyorsun. Yaman da, sabah, sabah ne biçim adamsın ya…  Mert de tamam taman ne var ya, ayıp mı? Ne güzel parfümler sürülmüş, traşlar olunmuş, sanki hafiyeliğe değil de, artistliğe gidiyorsun. Sonra da Mira için bu hazırlık, der. Tam bir reklam filmi gibi… Bu da yapımcımızın Reklamcılara bir mesajı olsa gerek!

Ekran AlıntısıMD48.17  Ekran AlıntısıMD48.17A

O sırada Eylül arar, konuşurlar. Mert, ben onsuz ne yapacağım deyince Yaman, hemen arabeske bağlama der. O an Tuğçe de gelir. Arabayı Tuğçe kullanır. Mert öne, Yaman da Mira ile arkaya otururlar. Mira’nın elinde akşam hazırladığı antikacı isim listesi vardır. Yaman alır, bir göz atar. Mert, önde şaklabanlık yapar.

Ben kendi adıma, Yapımcı’nın Çağatay Ulusoy’a yaptığı bu jesti alkışlıyorum. Dilerim, bu ürünlerle ilgili üretici firmaların dikkatini çekmiştir.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir