Kaderimin Yazıldığı Gün’de bir çınar devrildi!

TV Programları

Ekran AlıntısıKYG47.5

Star Tv’nin sevilen dizisi ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de önceki akşam, Metin Çekmez’in canlandırdığı ‘Ziya Baba’ bu defa kalp krizinden öldü. Güçlü oyuncunun 47.bölüm finalinde ben bir çınar devrildi diyorum. Oyunculukta duayen olan Metin Çekmez, gerçekten canlandırdığı karakterlerle iz bırakan bir sanatçılarımızdan.

Daha önceki bölümlerde gelini Defne’nin deviremediği Ziya Baba’nın gidişi Defne’yi sevindirmedi ama, oğulları Kahraman ve Yakup’u gerçekten yıktı. Giderken vasiyetini de bizzat sesli ağzından yaptı. Kıymet Hanıma zırnık bırakmadığı gibi, evden de kovdu. Ama Kıymet döndü geldi, senin oğlunun can düşmanı Maksut, o sevdiğin kadının ikinci oğlu diyerek zehrini verdi ve ölümüne neden oldu. Yıllar önceki çok sevdiği kadın Yakup’un annesi Saadet Hanın Ziya Yörükhan’ın arkasından en çok üzülenlerdendi.

Ekran AlıntısıKYG47.SON

Oğlu Kahraman’a şirketin %40, kızı Meryem’e % 20, yıllar önce çok sevdiği haksızlık yaptığı Yakup’un annesi Saadet’e de % 20 bıraktı.

CVvFSjAUsAAnA0W

Defne’ye gelince, yaptıklarının cezasını ödedi ve hapsi boyladı. Cezası kesilmedi ama, bilmem kaç yıl yatacak.

CVu9Dp2WsAQrAu3

Ekrem Beyin oğlu Soner’in Elif’te ve oğlu Toprak ile ne alıp vermediği var anlayamadım ama, bölüm sonunda Toprak’ı kaçırdı. Ben kara gözlü, bu kara böcek Toprak’ı çok seviyorum.

12246781_423447244530891_8141716710357003573_n

Soner şayet yanlış anlamadıysam, yıllar önce kendi karısı ve oğlunu kaybetmiş, onun da psikolojik sorunları var. Toprak’ı da çok seviyor. Şimdi Kahraman’ın başına bir dert daha, oğlunu bakalım nasıl kurtaracak?

CU_3F8QUYAAUn1v

Kahraman, çok sevdiği Elif’ine kavuştu. Defne hamile, ikinci çocuk geliyor. İlerleyen bölümlerde bu heyecan devam edecek! Kıymet Hanım köşke dönecek mi? Saadet Hanım ile ilerleyen bölümlerde, eski kirli çamaşırlarını dökecek, kozlarının paylaşacaklar gibi…

Ekran AlıntısıKYG.MAKSUT

Maksut da anneden akraba olarak Yörükhan sülalesine yakınlaştı. Bakalım kötülüklerinin arkası gelecek i?

Kaderimin Yazıldığı Gün reytingleri fena sayılmaz. Özcan Deniz’in Hatice Şendil ile baş rolü paylaştıkları bu dizi dilerim sezon sonuna kadar devam eder. Dizinin sevenleri oluğu kadar, saçma bulup final yapmalı diyenler de yok değil. İlerleyen bölümleri seyredip hep beraber neler olacağını göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not. Görseller diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir