Türkan Şoray’ın “Uzaklarda Arama” filmi görkemli gala ile vizyona girdi!

Sinema

CUulGTLXAAA_fq0

Türk Sinemasının usta duayen oyuncusu Türkan Şoray’ın yönetmeni olduğu “Uzaklarda Arama” sinema filmi dün gece ünlü davetlilerin katılımıyla gala gecesi yapılarak, bu gün tüm sinemalarda vizyona girdi.

Türkan Şoray’ın çok heyecanlı olduğu geceye; Nebahat Çehre, Cihan Ünal, Nazan Şoray, Bülent Eczacıbaşı, Ferdi Tayfur, Nursel Köse, Nilgün Belgüm, Nevara Serezli, Nuri Alço, Eşref Kolçak, Nüket Duru gibi sanatçı, dizi oyuncusu ve iş çevresinden bir çok ünlü ve filmin oyuncuları tam kadro katılmıştır.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yapımcı ve oyuncusu olduğu filmin galasında bir konuşma yapan Türkan Sultan oldukça heyecanlı olduğu, sesinin titrediği gözden kaçmadı. Kanyon AVM’de yapılan gecede, misafirlerine şöyle seslendi. ““Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Benim yönetmen, kızım Yağmur Ünal’ın da yapımcı olduğu bu ilk filmin beğenilmesinden çok mutluluk duydum. Ben kendimi bir imtihanda gibi hisettim bu akşam. Samimi alkışlarınızdan anladığım kadarıyla sanıyorum bu sınavı geçtik” dedi. Konuşma sonunda başından gül yapraklı atılan Şoray, uzun müddet ayakta alkışlandı.

CUv7YCnVEAAfOTP (1)

Galaya Kalabalık ve seçkin bir davetli topluluğu katılmıştır. Daha sonra Nişantaşı Vanily’de eğlence tertip edilmiştir.

u-a-kalabalık davetli

Yağmur Ünal bildiğiniz gibi annesi Türkan Şoray (Tek kızı), babası Cihan Ünal’dır. Geceye Yağmur Ünal’ın kız kardeşi Irmak Ünal da katılmıştır.

CUzeziaXIAAY1hq

Filminin başlıca oyuncuları ve canlandırdığı karakterler şöyle;

Sevda Erginci (Nazlı), Yağmur Ünal (Deniz), Mehtap Bayri (Nermin), Mustafa Uğurlu (Coşkun), Serkan Şenalp (Vedat), Kaan Urgancıoğlu (Tayfun), Ekin Türkmen (Buse), Emir Oktay (Yusuf), Sema Keçik (Hamiyet Ana) ve Eşref Kolçak.

Film Muğla’nın Yeşilyurt Köyünde çekilmiş olup, filmin konusu kısaca şöyle:

Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya taşınma emrinin çıkmasıyla başlayan olaylar zincirini mizahi bir dille ele alır. Bu karmaşık ortam içinde kasabalının da şahit olacağı tutkulu, imkansız bir aşk yaşanır. Birbirinden çok farklı insanların dünyalarının kesişmesinden doğan trajikomik bu hikayeyi 9 yaşındaki Yusuf’tan dinleriz.

Yağmur Ünal filmde pavyon şarkıcısı ‘Deniz’ karakteri olarak, oyunculuğu oldukça başarılı bulunmuştur.

Filmin tamamını bu günden itibaren sinemalarda izleyebilirsiniz.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller, Türkan Şoray ve Yağmur Ünal Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir