Kaderimin Yazıldığı Gün / Defne için dananın kuyruğunun koptuğu gün olacak!

TV Programları

CUmGHsbUkAAH1j2

Star Tv’nin ilginç dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’de Kahraman ile Elif arasına Defne girmişti. Elif, Defne’nin kendisini öldürmek istediğini, kendisine yaptığı kötülükleri Kahraman’a anlatır ama, bir türlü inandıramaz.

Prodüksiyonu 03 Produksiyon Türkiye tarafından gerçekleştirilen, başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil Sağyaşar, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gül Onat ve Metin Çekmez’in oynadığı “Kaderimin Yazıldığı Gün” reytingleri pek de fena sayılmaz. Dizilerde her iki dalda, Total’de 4,73 reyting yüzdesi ile 3.sırada ve AB’de de 3,37 reyting yüzdesi gene 3.sırada yer almıştır.

Elif, Kahraman’a inat işbirliği yaptıkları şirkette çalışması Kahraman’ı deliye döndürür. Defne’nin neler yaptığını araştırmaya başlar. İşten çıkan adamlarının yeni iş yeri açtıklarını, onlara yüklü parayı da Defne’nin verdiği bilgisine ulaşır.

Ekran AlıntısıKYG.45.1

Şirketi yeni ürünlerin lansman gecesinin organizasyonunu Defne yapar. Elif’e verilecek başarı plaketini, Defne’nin yok etmeye çalışması Kahraman’ın dikkatinden kaçmaz.

Diğer taraftan babası Rıza Beyin ameliyatını engellemeye çalışması bardağı taşıran son damla olur. Arkadaşı Celal ile yaptığı araştırmadan sonra hastanede Rıza Bey ile konuşmalarının kaydedildiği telefona ulaşır. Bölüm finalinde babası Rıza’nın odasındaki çekmeceden telefonu bulur. Açar, tam dinleyeceği anda Elif de odaya girer. Bölüm burada biter.

Haftaya Rıza babaya hastane odasında kalp krizi geçirten sert konuşmaları ve tehditlerini dinleyeceğiz. Kahraman bu duyduklarından sonra eski karısı ve kızı Ece’nin annesi Defne’yi konaktan kovmakla kalmayacak, tamamen hayatından çıkartacak mı göreceğiz.

Ekran AlıntısıKYG.45.2

Maksut, ağabeyi Yakup’un kardeşi çıkması da olaya başka bir boyut kazandırdı. Maksut’un annesi Rıza Beyin yıllar öncesi sevdiği kadın çıktı. Rıza Bey ile Saadet Hanımın geçmişi yüzleşmesi, Rıza babanın dilini resmen çözdü.

Ekran AlıntısıKYG.45.5

Konağın hizmetlisinin oğlu Selim ile Yakup Yörükhan’ın kızı Canan arasındaki ilişkinin bozulması Selim’i işinden eder. Elif Selim’i kendi yanına işe alır. Selim Yakup Yörükhan’ın kızı Canan, diğer taraftan da Yakup’un anne bir kız kardeşi Melek ile sevgili olması ortalığı karıştıracak gibi duruyor.

Kıymet Hanım şimdilik bu yüzleşmeden habersiz. Duyunca, onun da köşeye sıkıştığı günleri göreceğiz. Onda da çok saklı sırlar var. Herkesin arkasından ne dümenler çevirdiğini gördük.

CUm8SQQUsAAvKBv

Dizilerde ilgiyi arttırmak, konuyu zenginlik kazandırmak için yeni yüzlerin girmesi adet oldu. Geçen bölümde diziye Sinan Tuzcu, ‘Soner’ karakteri olarak girdi. Kahraman Yörükhan ile işbirliği yapacak şirketin ortağı. Kahraman Defne’yi bu bölümde Soner’den kıskanmaya başladı bile.

CUl-S7pWIAAT90o

Sırların ortaya çıkması Kahraman ile Elif’in güzel günlerinin başlangıcı olacak. Diğer taraftan Defne için dananın kuyruğunun koptuğu gün haftaya kaldı!

 

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan diziden ve Kaderimin Yazıldığı Gün Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir